Kremy na dzień

L'Oreal Paris Revitalift Clinical, Rozświetlający krem na dzień SPF 50+

4,8 na 51951 opinii

L'Oréal Paris Revitalift Clinical Rozświetlający krem na dzień z witaminą C SPF50+ 50 ml
Loreal Revitalift Clinical Witamina C Rozświetlający Krem na Dzień SPF50+ 50ml
Loreal L'Oreal Revitalift Clinical Rozświetlający krem na dzień z witaminą C SPF50+ 50ml
notino.pl

• Wczoraj o 22:51
    Najlepszy SPF
    To jest najlepszy SPF jaki stosowałam! Jest delikatny nie zapycha, szybko się wchłania i nie czuć praktycznie go na twarzy. Ma przyjemny zapach. Długo wzbraniałem się z używaniem na codzień SPf ponieważ większość których stosowałam były za ciężki zapychały czułam cały czas coś na twarzy i zostawiały tłusta lepka warstwę co Mi nie odpowiadało. Makijaż się ważył. W końcu kupiłam ten L'Oreal i moje podejście do nakładania SPf się zmieniło, teraz nakładka go z przyjemnością codziennie nie z musu. Mimo iż miałam problem z trądzikiem i podręcznikami nie wywołał u mnie żadnych dodatkowych pryszczy czy zaczerwienień. Dla mnie jest to HIT!
    Zalety:
    • Wydajność, konsystencja, formuła
    Wady:
    • Nie ma
  • 20 maja 2025 o 16:06
    Słońce w butelce i witamina C w akcji
    Od kilku tygodni testuję L’Oréal Paris Revitalift Clinical, rozświetlający krem na dzień SPF 50+ z witaminą C – i powiem jedno: to mały, niepozorny hit ! Opakowanie to klasyczna, miękka buteleczka, z której krem leje się od razu po przechyleniu, więc trzeba mieć rękę na pulsie – dosłownie! Konsystencja jest bardzo leista, ultralekka i niemal wodnista, przez co łatwo można wylać zbyt dużo produktu. Na plus – ekspresowo się rozprowadza i wchłania praktycznie w sekundę, zostawiając cerę świeżą, ale bez tłustego filmu. Dla mojej mieszanej cery z przetłuszczającą się strefą T to ogromna zaleta – ten krem lekko matowi skórę, co mnie mocno zaskoczyło, biorąc pod uwagę, że ma rozświetlające wykończenie. Daje naturalny efekt „zdrowej skóry”, która nie błyszczy się w niekontrolowany sposób. Idealny balans! Nałożony pod makijaż zachowuje się jak lekka baza – nie roluje się, nie warzy podkładu, nie przyspiesza przetłuszczania, a wręcz wydłuża świeżość makeupu. To naprawdę świetna wiadomość, zwłaszcza latem. Zapach? Bardzo, bardzo delikatny – lekko cytrusowy, ale tak subtelny, że niemal niewyczuwalny. Idealny dla osób, które nie przepadają za intensywnie pachnącą pielęgnacją. Co zauważyłam po regularnym stosowaniu: – skóra jest nawilżona, ale nie przeciążona – przebarwienia zaczęły się delikatnie rozjaśniać – nie zapycha porów ani nie powoduje niedoskonałości – świetna ochrona SPF, nawet w słoneczne dni To świetna propozycja dla osób szukających lekkiego, nieobciążającego kremu z wysoką ochroną przeciwsłoneczną, który ładnie wtapia się w pielęgnację i makijażową rutynę. Mimo swojej płynnej formy, jest niesamowicie skuteczny – szczególnie przy cerze mieszanej. A ta lekka matowość przy naturalnym rozświetleniu? Punkt dla L’Oréal!
    Zalety:
    • bardzo wysoka ochrona SPF 50+
    • ultralekka, lejąca konsystencja
    • nie bieli, nie roluje się, nie klei
    • świetnie sprawdza się pod makijaż
    • delikatne zmatowienie przy naturalnym glow
    • bardzo subtelny zapach
    • poręczne, lekkie opakowanie
    • zawiera witaminę C – poprawia koloryt i rozjaśnia przebarwienia
    Wady:
    • łatwo wylać za dużo produktu – trzeba uważać przy aplikacji
    • osoby z bardzo suchą cerą mogą potrzebować dodatkowego nawilżenia
    • brak dozownika/pompki zmniejsza wygodę aplikacji
    • efekt glow + mat nie każdemu przypadnie do gustu
  • 12 maja 2025 o 9:54
    Krem SPF
    Moja skóra jest przetłuszczająca, nie wrażliwa i nie skłonna do podrażnień a mimo to po około 3 tyg stosowania tego kremu poczułam że ten alkohol w składzie to jednak za dużo. Podczas nakładania czułam jakbym tarła twarz piaskiem albo szkłem. Niestety takie długotrwałe stosowanie kremu z tak wysoką zawartością alkoholu nie jest dobre dla skóry nawet tej bezproblemowej. Ogólnie filtr jest mega lekki, lejący, szybko się wchłania. Mimo lekkości trochę się świeci. Jest dobry pod makijaż. Skończyłam całe opakowanie i nie wrócę do niego, właśnie przez ten alkohol.
    Marburg
    11 maja 2025 o 22:56
    Lekki i skuteczny SPF
    Stosuję krem praktycznie codziennie i jestem z niego bardzo zadowolona. Ma lekką konsystencję jak mleczko, dzięki czemu szybko się wchłania. Nie bieli skóry i nie pozostawia tłustego filmu. Przy aplikacji pojawia się lekkie uczucie szorstkości, ale nie wpływa to na komfort – szybko znika i nie powoduje żadnych podrażnień. Świetnie sprawdza się jako baza pod makijaż, pod warunkiem, że nałoży się go cienką warstwą. Jeśli użyje się zbyt dużej ilości produktu, może się zrolować – zwłaszcza przy próbie szybkiego nałożenia kolejnych warstw pielęgnacyjnych lub makijażu. Warto więc dać mu chwilę na wchłonięcie i unikać przesady z ilością. Nie zauważyłam szczególnego wpływu na rozświetlenie skóry czy choćby lekkie wyrównanie kolorytu (formuła wzbogacona o pochodną witaminy C ), ale też nie było to dla mnie szczególnie ważne, bo dla mnie krem z filtrem ma przede wszystkich chronić. Doceniam wysoką ochronę SPF50+, jednak brakuje tu oznaczenia PA++++, które gwarantowałoby szerszą i silniejszą ochronę przed promieniowaniem UVA. To jedyny element, który powstrzymuje mnie przed uznaniem tego kremu za absolutnego faworyta. Mimo to, to bardzo dobry produkt, który dobrze spełnia swoje zadanie w codziennej pielęgnacji i ochronie przeciwsłonecznej.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Przyjemny zapach
    • Skuteczna ochrona
    Wady:
    • Szorstkość przy rozprowadzaniu produktu, odczuwalne, ale nie wpływa znacząco na komfort użytkowania
    antekkk
    11 maja 2025 o 14:16
    Lekka formuła idealna pod makijaż
    L’Oreal Paris Revitalift Clinical SPF 50+ jest to rozświetlający krem na dzień, który łączy wysoką ochronę przeciwsłoneczną z działaniem rozświetlającym i pielęgnacyjnym. Formuła tego kremu zawiera witaminę C, która pomaga w walce z przebarwieniami. Pomaga wyrównać koloryt skóry. Dodaje blasku i promienności. Krem posiada mleczno biały kolor. Jest rządki. Konsystencja kremu jest bardzo lekka, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Idealnie sprawdza się pod makijaż podczas rannej pielęgnacji. Nie zapycha. Opakowanie posiada wygodny aplikator z wąskim otworem. Dzięki temu można z łatwością wydobyć odpowiednią ilość produktu. Krem jest dość wydajny mimo rzadkiej konsystencji.