Maski do włosów

Garnier Botanic Therapy, Hair Remedy, Reconstructing Mask Maska odbudowująca `Miód akacjowy i wosk pszczeli`

Pachnidelko
Garnier Botanic Therapy Maska do włosów, Miód i Propolis 320 ml
notino.pl

kora777
    24 marca 2024 o 11:34
    Regeneruje
    Wysokoporowate farbowane długie włosy - wyzwanie, szczególnie po zimie. Jak nadać blask i regenerować końcówki, ale nie obciążyć i nie przetłuszczać? Trafiłam na tą maskę miesiąc temu podczas zakupów w markecie i skorzystałam z promocji. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów... estetyczne opakowanie, zwarta konsystencja ale wydajna: wystarczy czubata łyżka na 2/3 długości włosów, miodowy zapach umila pielęgnację i utrzymuje się na włosach. Pozostają po wysuszeniu elastyczne, jedwabiste i lśniące. Nie puszą się i nie elektryzują przez kilka dni. Łuski sa domknięte, rzadziej się łamią na końcach - nie jest to może lustrzana tafla, ale wyglądają zdrowo, są miękkie w dotyku i nie przetłuszczają się. Typowy skład, opakowanie miłe dla oka, z wtórnego plastiku. Być może są lepsze czy gorsze odżywki/maski - ale dla mnie jest uniwersalna i skuteczna, więc mocna 4+
  • 31 marca 2023 o 18:54
    Genialny!
    Garnier nie przestaje mnie zaskakiwać! Odżywkę kupiłam w internecie. Kupiłam bo to garnier a lubię tą markę i była tania i oczywiście miód który uwielbiam. Nie oczekiwałam wiele ale bardzo pozytywnie się zaskoczyłam. Od początku.... Opakowanie plastikowe, na opakowaniu info że 100% recycled plastic, więc jak najbardziej na plus. Wygląd ok, przypomina słoik. Po otworzeniu wydobywa się subtelny, cudowny zapach miodu. Konsystencja kosmetyku jest genialna! Gęsty nawet bardzo, ma gęstszą konsystencję niż hairfoody. I do sedna, wprowadziłam zgodnie z peh, w składzie dużo emolientów i humektantów. Po umyciu trzymałam 5 min i.... omg! Włosy gładkie, błyszczące, sypkie wręcz idealne i bardzo przyjemne w dotyku. Wiem że już pokochałam ten kosmetyk. Z cała pewnością kupię inne warianty. 97% składników pochodzenia naturalnego a dzięki ko systencji naprawdę wystarczy mała ilosć kosmetyku. Polecam wam ten kosmetyk ;) wrzucam wam fotke otwartego produktu który użyłam 2 razy. Widać po zdjeciu jaki jest gęsty ;)
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Jak dla mnie brak