Szampony i odżywki dla mężczyzn

Inter Fragrances Seboradin, Anti-Dandruff, Szampon przeciwłupieżowy do włosów i skóry głowy z objawami łupieżu

Seboradin Anti-Dandruff
Seboradin Anti-Dandruff Szampon do Włosów 200ml
Versele-Laga Edyta Pawluśkiewicz SEBORADIN Anti-Dandruff Szampon Przeciwłupieżowy, 200 ml
kosme.pl
SEBORADIN Anti-Dandruff Szampon do włosów przeciwłupieżowy, 400ml

• 15 października 2024 o 15:59
    Efektywny szampon przeciwłupieżowy o łagodnym działani
    Szampon Seboradin Anti-Dandruff przeciwłupieżowy zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Już po kilku użyciach zauważyłam widoczną poprawę w stanie skóry głowy – łupież stopniowo zaczął znikać, a swędzenie i podrażnienia znacząco się zmniejszyły. Szampon ma delikatną, ale skuteczną formułę, która nie obciąża włosów i nie przesusza skóry głowy, co było dla mnie ważne. Poza działaniem przeciwłupieżowym, szampon doskonale oczyszcza włosy, pozostawiając je świeże i lekkie. Zauważyłam także, że moje włosy są bardziej miękkie i lśniące po jego zastosowaniu, co jest miłym dodatkiem do efektu głównego. Dodatkowym atutem jest przyjemny, delikatny zapach, który sprawia, że stosowanie szamponu jest przyjemnością. Uważam, że ten szampon to świetny wybór dla osób zmagających się z problemem łupieżu, które szukają skutecznego i jednocześnie delikatnego produktu.
    Zalety:
    • Skuteczność w walce z łupieżem – Szampon widocznie zmniejsza objawy łupieżu już po kilku użyciach. Redukuje łuszczenie się skóry i swędzenie, co daje szybkie i odczuwalne efekty.
    • Łagodność dla skóry wrażliwej – Formuła nie podrażnia skóry głowy, co jest istotne w przypadku osób o wrażliwej skórze.
    • Oczyszcza włosy i skórę głowy – Szampon skutecznie oczyszcza, nie obciążając włosów i pozostawiając je świeże, miękkie i lśniące.
    • Przyjemny zapach – Delikatny, niedrażniący zapach sprawia, że stosowanie szamponu jest komfortowe.
    • Konsystencja i łatwość aplikacji – Szampon dobrze się pieni i łatwo rozprowadza po włosach, co ułatwia jego użycie.
    Wady:
    • Może nie być idealny dla wszystkich rodzajów włosów – U osób z bardzo suchymi włosami szampon może czasami powodować lekkie przesuszenie, dlatego warto połączyć go z odżywką nawilżającą.
  • 17 września 2024 o 19:11
    U mnie działa. Polecam
    Skuteczny produkt, który rozwiązuje problem łupieżu i swędzącej skóry głowy. Łagodzi objawy już przy pierwszym użyciu. Bardzo przyjemnie pachnie. Wydajność nie jest jakaś super. Mimo to zdecydowanie polecam.
    Zalety:
    • skuteczność
    • przyjemny zapach
    _inga
    21 stycznia 2023 o 8:50
    Szampon przeciwłupieżowy, Seboradin, Inter Fragrances
    Szampon przeciwłupieżowy Seboradin kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie to butelka z białego twardego plastiku o pojemności 200 ml zapłaciłam około 25 zł Szampon ma ładny przyjemny zapach, jego konsystencja jest dość gęsta nieco żelowa, dobrze się pieni, jest dość wydajny, zapobiega powstawaniu łupieżu. Szampon stosuję profilaktycznie by zapobiec nawrotowi łupieżu myje nim włosy raz w tygodniu, po umyciu włosy nie najlepiej się rozczesują ja stosuję ekspresowa odżywkę regeneracyjną Liquid Silk Schwarzkopf Gliss Kur. Duży minus opakowanie o pojemności 200 ml to butelka z z twardego plastiku i uchylny korek, cięzko zapanować nad ilością kosmetyku wylewającego się z butelki , by móc zapanować nad dozowaniem kosmetyku już po dwóch pierwszych użyciach założyłam pompkę z tego co sprawdziłam ten szampon jest również dostępny w większym bardziej ekonomicznym opakowaniu o pojemności 400 ml i tamta butelka już fabrycznie ma pompkę większe ekonomiczne opakowanie cena w jednej z aptek internetowych około 37 zł . Podsumowując szampon spełnia swoją funkcję jednak jeśli chodzi o szampony przeciwłupieżowe nadal moim faworytem pozostaje Ketoxin Forte myślę że jeszcze wrócę do szamponu przeciwłupieżowego Seboradin jednak wtedy na pewno kupię większej pojemności butelkę z pompką.
    • zapobiega powstawaniu łupieżu
    • pieni się
    Wady:
    • opakowanie przy pojemności 200 ml