Szampony do włosów

Vitanativ Shampoo Uso Frequente Szampon do włosów do częstego stosowania

szampon do włosów do częstego stosowania, 300 ml
Vitanativ Szampon do Włosów do Częstego Stosowania 300ml

• 29 września 2024 o 16:57
    Super się pieni, jest łagodny
    Czy oczekujesz od szamponu, by się bardzo dobrze pienił? Aby było można go często stosować? Lubisz, jak ma przyjemny zapach, przypominający kosmetyki fryzjerskie? Wegańska formuła to jest to, na co zwracasz uwagę? Lubisz, jak włosy są gładkie? Jeżeli na któreś z tych pytań odpowiedź brzmi „tak”, to mogę Ci polecić szampon do włosów marki vitanativ z serii włosy często myte — ta niebieska. Super piana to jest moim zdaniem znak rozpoznawczy szamponów Vitanativ! Dodatkowo po jego użyciu, Wasze włosy będą nawilżone, z połyskiem, gładkie i miłe w dotyku. Bez problemów spłuczecie go wodą. Szampon jest przezroczysty, nie plącze włosów. W składzie znajdziemy organiczne ekstrakty z granatu o działaniu regenerującym i zielonej herbaty o funkcji remineralizującej, a także molekuły imbiru, komarzycy i winogron.
    Inne
  • 23 maja 2024 o 10:07
    Jestem zachwycona
    Vitanativ - wygładzający szampon do włosów z organicznymi ekstraktami z nasion Lnu i Dzikiej Róży. Szampon VitanatiV zapewnia delikatne oczyszczanie dla uzyskania jedwabiście lśniących, olśniewających i prostych włosów. Wygładzenie bez obciążenia. Szampon został zamknięty w aluminiowej butelce z pompką. Szampon świetnie oczyszcza skórę głowy.
    Edytaj7
    27 grudnia 2023 o 20:14
    Całkiem w porządku
    Szampon dostałam w prezencie. Zaskoczyło mnie opakowanie - aluminiowa butelka z pompką. Sam szampon ma bezbarwną, dość rzadką konsystencję, która jednak nie ucieka. Zapach jest delikatny przyjemny. Szampon fajnie się pieni, dzięki czemu starcza na dłużej. Spełnia swoje zadanie - myje włosy i skórę głowy nie podrażniając jej przy tym. Do tego włosy nie są tak sianowate po umyciu, jak zwykle. Polubiłam się z nim.
  • 19 lutego 2023 o 17:53
    Idealny na co dzień
    Z uwagi na to, że moje włosy bardzo się przetłuszczają, potrzebowałam szamponu, który nadaje się do częstego mycia zarówno włosów jak i głowy. Formuła tego szamponu jest wzbogacona mieszanką opartą na molekułach korzenia imbiru, komarzycy oraz winogron, które przywracają włosom równowagę i je wzmacniają. Szampon znajduje sie w poręcznym opakowaniu z pompką. Produkt dobrze się pieni i skutecznie oczyszcza włosy, nie podrażniając skóry głowy. Szampon ma przyjemny zapach, odpowiednią konsystencję a włosy po jego użyciu wyglądają na bardziej zadbane, zdrowe i wygładzone. Produkt jest EcoFriendly, zapakowany w aluminiowe opakowania, które nadaje się do recyklingu. Może być używany przez Vegan.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Ecofriendly
    Wady:
  • 18 lutego 2023 o 12:50
    Świetny do codziennej pielęgnacji
    Jako posiadaczka przetłuszczającej się skóry głowy doskonale wiem jak ciężko dobrać odpowiednie kosmetyki do pielęgnacji włosów. Muszą być jednocześnie dobrze oczyszczające ale również nie przesuszać włosów i nie podrażniać skóry głowy. Szampon od Vitanativ sprawdza się u mnie bardzo dobrze. Spełnia swoje zdanie. Dobrze oczyszcza, włosy są uniesione od nasady a jednocześnie nie wywołuje łupieżu, skórka głowy nie swędzi mnie po nim. Dodatkowy plus za opakowanie z pompką, które jest naprawdę wygodne oraz łatwą dostępność (Hebe). Polecam jeśli szukacie szamponu do codziennej pielęgnacji i posiadacie cienkie i delikatne włosy.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszcza
    • Nie wysusza skóry głowy
    • Włosy są uniesione od nasady
    • Wydajny
    • Wygodne opakowanie
    Wady: