Kremy i maski do rąk

Cien Skoncentrowany krem do rąk SOS (nowa wersja)

• 23 stycznia 2025 o 16:29
    Gęsty krem
    Bardzo gęsty krem do rąk. Przy czym idealnie się wchłania. Szybko nawilża dłonie. Nie klei się. Nie wielka jego ilość a dłonie są odżywione. Krem dość długo się utrzymuje, nawet po umyciu rąk. Wydajny. W tej cenie naprawdę dobry produkt do zwalczania suchości dłoni. Delikatny zapach, prawie niewyczuwalny. W przystępnej cenie na każdą kieszeń.
  • 12 grudnia 2024 o 17:13
    Najlepszy z najlepszych
    Cien Skoncentrowany krem do rąk SOS to zdecydowanie jeden z najlepszych kremów do rąk, jakie miałam okazję używać. Zimą moje dłonie są często przesuszone i wymagają intensywnej pielęgnacji, a ten krem świetnie spełnia swoje zadanie. Krem ma gęstą, bogatą konsystencję, która doskonale nawilża i regeneruje skórę. Już po pierwszym użyciu zauważyłam różnicę – dłonie stały się miękkie i bardziej gładkie. Najbardziej podoba mi się, że nie pozostawia tłustego filmu, co często przeszkadza mi w codziennym użytkowaniu. Skóra szybko się wchłania, a efekt nawilżenia utrzymuje się przez wiele godzin. Produkt ma przyjemny, delikatny zapach, który nie jest zbyt intensywny, co dla mnie jest ogromnym plusem. Jest też bardzo wydajny – niewielka ilość kremu wystarcza na pokrycie całych dłoni. Za taką jakość w tak przystępnej cenie jestem naprawdę zadowolona.
    Zalety:
    • Intensywnie nawilża i regeneruje suche dłonie.
    • Nie pozostawia tłustego filmu – skóra szybko się wchłania.
    • Delikatny, przyjemny zapach.
    • Wydajność – mała ilość kremu wystarcza na długi czas użytkowania.
    • Przystępna cena w stosunku do jakości produktu.
    Wady:
  • 10 marca 2024 o 9:12
    Krem opatrunek dla suchej skóry
    Krem w plastikowej torebce z zamknięciem na klik. Krem ma gęstą konsystencję, przypomina wazelinę choć jej nie zawiera. Wystarczy mała ilość by posmarować całe dłonie, dzięki czemu jest wydajny. Po rozsmarowaniu małej ilości (wielkości ziarnka grochu) krem się wchłania, choć trzeba dać mu chwilę, pozostawiając jedynie delikatną warstwę na skórze, po nałożeniu zbyt dużej ilości strasznie się klei. Skóra po użyciu kremu jest gładka i nawilżona. Krem daje radę z naprawdę suchą skórą. Zapach jest delikatny i nie utrzymuje się na skórze. Wracam do tego kremu szczególnie zimą, kiedy moje dłonie są szczególnie przesuszone.
    Zalety:
    • Działanie
    • Skład
    • Dostępność
  • 6 lutego 2024 o 16:35
    Tani jak barszcz, skuteczny jak trzeba :)
    Moimi ulubionymi kremami do rąk przed długie lata były różne pozycje od marki Neutrogena. Nadal im ufam i często kupuję, gdy w sklepie nie znajdę nic innego, co mnie zainteresuje, jednak decyduję się także na inne -tańsze lub droższe marki -i tak oto poznałam ten krem. Dla mnie kosmetyki dzielą się na dobre, mniej dobre i buble, nie ma dla mnie znaczenia czy kosmetyk jest z dyskontu czy z Douglasa -ma działać i mieć przyzwoity skład. Jeśli chodzi o pielęgnację większe pieniądze wolę wydawać na kremy do twarzy i sera (te szczególnie), inne kosmetyki z przyjemnością kupuję w okazyjnych cenach. Krem ten dorwałam rzecz jasna w Lidlu. Zapakowany jest w tubkę, która z daleka krzyczy do nas „SOS”, co już możemy uznać za wskazówkę, że produkt jest przeznaczony dla suchej i zniszczonej skóry dłoni. Konsystencja jest mocno skoncentrowana, wazeliniasta, krem jest bezbarwny lecz pod wpływem rozsmarowywania chwilowo zabiela skórę, co znika wraz z ostatecznym wsmarowaniem. Przy takich formułach istnieje obawa, że krem będzie tłuścił skórę i wszystko dookoła, ale to nieprawda. Wchłania się dość szybko jak na taki kaliber tłustości, pozostawiając jednak ochronną powłoczkę na skórze -ta jednak nie utrudnia powrotu do zajęć dnia codziennego ;) Kosmetyk natychmiastowo poprawia wygląd nawet bardzo suchej skóry. Sprawia, że ta jest delikatnie natłuszczona przez co ładnie błyszczy. Jeśli skóra jest podrażniona, o co nie trudno w zimie, krem przynosi jej ulgę praktycznie od razu po aplikacji. Z biegiem czasu i regularnego stosowania przyspiesza regenerację skóry, pomaga utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia, odżywia także skórki wokół paznokci. Robi to, czego wymaga się od dobrego kremu do rąk. Poza walorami regeneracyjnymi pełni też rolę ochronną, bo wysmarowane nim dłonie przed wyjściem na mróz są bardziej na niego odporne. Jest to naprawdę świetna pozycja, za którą zapłacicie w okolicach 5zł. Można ją dorwać przy okazji zakupów spożywczych, co także odbieram jako plus. Mój partner, który wykonuje zawód rzemieślniczy i jego dłonie narażone są na różne zniszczenia również go sobie chwali, a dzięki temu, że jest budżetowy, a on te kremy do rąk zjada ;) -nie używa już żadnego innego. Warto sprawdzić tę propozycję od marki Cien.
  • 23 stycznia 2024 o 11:10
    Najlepszy
    Ja jestem zachwycona tym kremem ???? Nie spodziewałam się że za taką cenę może być tak dobry . Zima mam bardzo wysuszone dłonie ???? Pękają są szorstkie i po prostu brzydko wyglądają . Dzięki temu kremowi są jak nowe . Krem naprawdę pożądane natłuszcza i regeneruje skórę dłoni . Teraz moje dłonie są delikatne i miękkie .
    Wady: