Odżywki do włosów

OnlyBio Reverse Hair Washing, Wygładzająco-nawilżająca odżywka w mgiełce

• 8 listopada 2024 o 13:38
    totalny hit
    Kupiłam tą odżywkę jadąc na wakacje za granicę. W takich miejscach moje włosy były narażone na słońce, chlor, słoną wodę, przez co były szorstkie i poplątane. Na szczęście ta odżywkę pomagała mi je rozczesać i okiełznać. Po każdym myciu wciąż ją stosuje i bardzo ułatwia mi pielegnacje. Łatwo się ją używa, ma fajny atomizer gdzie można spryskać tą mgiełką cale włosy. W konsystencji nie jest tłusta, po prostu wodnista, dzięki czemu mimo dużej ilości nie sprawiała że włosy były przeciążone. Ma bardzo intensywny zapach zielonej herbaty, ale jest ładny i nie utrzymuje się bardzo długo. Ten spray to mój must have i nie wyobrażam sobie już bez niego umyć włosów. Mniej bólu i bawienia się z rozczesywaniem. Polecam
    Nefes
    11 września 2024 o 4:27
    Intensywny zapach
    Na początku muszę powiedzieć, że zgodność z obietnicami producenta jest znikoma. Odżywka po paru spryskaniach nie robi na włosach dosłownie nic. Po dodaniu większej ilości włosy już chcą się strączkować, a jednocześnie są dalej spuszone. Gdyby jeszcze to był jej jedyny minus - dla mnie jednak największym NIE jest jej zapach. Na początku wydaje się przyjemny i owocowy, ale po paru psiknięciach robi się duszący i intensywny, jak tanie perfumy. Jest to pierwszy w życiu zapach od którego doświadczyłam bólu głowy.
    Zalety:
    • dobrze wykonane opakowanie
    Wady:
    • brak pożądanego efektu
  • 9 czerwca 2024 o 11:23
    Piękne pachnie
    Ta mgiełka pięknie pachnie. Fajnie rozczesują się po niej włosy, używam dla siebie i córki. Kupiłam w rosmanie za ok 16 zł. Niestety trochę atomizer nawala, jeśli go wcisnę nie chce się podnieść.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Atomizer
  • 6 czerwca 2024 o 1:36
    Produkt świetny, jednak opakowanie słabe, a raczej atomizer.
    Kolejny bardzo dobry produkt z firmy OnlyBio. Tym razem jest to odżywka w mgiełce. Zakupiłam ją w jednej z najpopularniejszych drogeri stacjonarnych za niecałe 16 złotych, była na promocji. Produkt jest zamknięty w wygodnej, plastikowej butelce z atomizerem, który niestety praktycznie, że nie działa. Ogólnie mam wrażenie ,że wszystkie atomizery z tej firmy działają jakby chciały, a nie mogły. Grafika jest bardzo ładna, kolorowa. Wszystkie napisy obecne na etykiecie są doskonale widoczne, a co za tym idzie - czytelne. Produkt pachnie cudownie zresztą tak samo jak inne kosmetyki z firmy OnlyBio. Zapach utrzymuje się na włosach. Jest intensywny, ale nie mdlący, czy drażniący dla nosa. Ta mgiełka pomogła mi z moimi wiecznie splątanymi włosami, po rozjaśnianiu. Sprawiła ,że cudownie się rozczesują i ogólnie są bardzo miękkie.
    AM_1990
    14 kwietnia 2024 o 10:18
    Wygładza, ułatwia rozczesywanie, bardzo ja lubie
    Mam włosy wysokoporowe, rozjasniane. Odżywkę stosuję po myciu na mokre włosy. Na nią nakładam serum z silikonami. Taki zestaw ułatwia mi rozczesywanie, zapobiega puszeniu i efektu siana. Zapach mi osobiście odpowiada . Atomizer pomaga w łatwym rozpyleniu produktu na włosach. Sam produkt jest też bardzo wydajnym Osobiście poleciłabym ten produkt.
    Zalety:
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Zapobiega puszeniu
    • Ładnie pachnie
    • Wydajny