Żele pod prysznic

Palmolive Thermal Spa, Mineral Massage Shower Gel Żel pod prysznic

Palmolive Wellness Massage
Palmolive Wellness Experientials Massage Żel pod prysznic 750 ml

• 6 września 2024 o 3:37
    Przyjemnie pachnie i lekko masuje
    Ten żel jest bardzo przyjemny! Ma gęstą konsystencję i masujące drobinki. Nie daje takiego efektu jak peeling, ale leciutko masuje skórę, co jest odprężające. Dobrze się pieni, co niestety zawdzięcza zawartości SLS. Według zapewnień producenta, jego ładny zapach (który długo trzyma się na skórze) pochodzi od naturalnych aromatów. Fajnie odświeża skórę, jednak mam wrażenie, że minimalnie wysusza. Dość szybko ubywa go z butli, mimo dużej pojemności. Ale za taką cenę warto go kupić. Zwłaszcza, że jest dostępny w każdej drogerii i większym sklepie.
    Zalety:
    • przyjemnie i delikatnie masuje
    • ładnie pachnie
    • dobrze odświeża skórę
    • duża pojemność
    Wady:
    • może lekko wysuszać
  • 18 lipca 2024 o 8:41
    Idealne na lato orzeźwienie o właściwościach złuszczających od Palmolive. SPA Termalne
    Niebieskie piękne opakowanie. Nietuzinkowy design zwrócił mój wzrok natychmiast w Drogerii Rossmann. To właśnie ta niesztampowa szata graficzna i zawartość minerałów w tym żelu od Palmolive sprawiła, że kupiłam go z radością. W czasie wakacyjnym wpisuje się idealnie ten żel. Zapach przepiękny, otulajacy,kwiatowy. Mieszanka aromatów roślinności dzikich odległych karaibskich plaż. Termalne SPA w oznaczeniu na opakowaniu jest zgodne. Transparentna butelka się sprawdza, bo widać przez nie zużycie płynu. Niebieskie ukojenie i odpoczynek po całym dniu pracy zapewnia zawartość soli morskiej. Przy użyciu akcesoriów pod prysznic z zadowalającym skutkiem można wykonać masaż złuszczający. Dozowanie jest proste i funkcjonalne. Dla mnie niestety nie jest wydajny, bo bez końca go używałam :) co oznacza, że jestem bardzo zadowolona z efektów specjalnych Palmolive Thermal SPA, Mineral Shower. Na pocieszenie napiszę, że bardzo często jest w promocji, tak więc nie ma tego złego co by dla mnie na dobre nie wyszło :) Właściwości i zastosowanie przypadło mi do gustu. W okresie wakacyjnych wojaży sprawdza się doskonale.
    Zalety:
    • Niebieskie opakowanie
    • Zgodny z opisem producenta
    • Sól morska
    • Złuszcza
    • Pielęgnuje
    • Dostępność w Drogerii Rossmann
  • 7 czerwca 2024 o 18:48
    Odświeżający żel pod prysznic
    Zapach żelu jest bardzo odświeżający, konsystencja dość gęsta, ale łatwo się rozprowadza. Niestety preferuje raczej produkty, które mają owocowy/kwiatowy zapach, więc raczej nie zdecyduje się na ponowny zakup. Jest bardzo wydajny i starcza na długo.
  • 19 kwietnia 2024 o 14:05
    Dobry produkt, ale nie mój ulubiony
    W żelach pod prysznic lubię tylko kremową konsystencję, taką jak w Palmolive, ważny jest też dla mnie przyjemny zapach, ale żeby nie był zbyt słodki. Nigdy nie próbowałam żelu+peelingu i bardzo chciałam go wypróbować Szczerze mówiąc, nie mogłam go skończyć.
    Zalety:
    • Ekonomiczne zużycie produktu
    • Ciekawa konsystencja
    • Bardzo dobrze oczyszcza skórę
    Wady:
    • Nie podobał mi się zapach
    • Zbyt wodnisty
    • Nie nawilża skóry
  • 1 kwietnia 2024 o 21:59
    Niebieskie orzeźwienie
    Kosmetyk miałam okazję kupić jakieś czas temu w drogerii rossmann. Moje zainteresowanie nim przykuła estetyczna niebieska butelka z naklejkami przedstawiającymi wodę oraz aloes. Kosmetyk ten jest pięknie pachnie morskim klimatem co bardzo przypadło mi do gustu. Opakowanie również jest poręczne z metoda na klik. Konsystencja jest dość gęsta dzięki czemu jest bardzo wydajny i z pewnością wystarczy na ponad miesiąc używania. Żel ten dobrze domywa ciało pozostawiając je przyjemnie miękkie oraz odświeżone. Myślę, że jest to jeden z niewielu produktów które w ostatnim czas wzbudził we mnie tak pozytywne wrażenie. Kosmetyk ten można dostać w wielu sklepach więc warto szukać.