WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Szampony do włosów

WS Wierzbicki & Szmidt Academy Rekonstrukcja włosa, Eliksir myjący - szampon silnie odbudowujący `System Plex`

5 na 51 opinię

Eliksir szampon do włosów System Plex 250ml

• 6 maja 2025 o 10:12
    Eliksir który działa!
    Ostatnio moje włosy przeszły wiele. Zniszczone przez zmienne warunki pogodowe jak i temperaturę, a dodatkowo poddawane częstym stylizacjom oraz farbowaniu, zaczęły strajkować. Musiałam coś zmienić w ich pielegnacji i na pierwszy rzut poszedł szampon. Postanowiłam dać szansę produktowi od WS Academy i nie żałuję. Opakowaniem zbytnio nie wyróżnia się na tle innych produktów do mycia głowy. Ot zwykła plastikowa, 250 mililitrowa, nieprzeźroczysta butelka z etykietą imitującą marmur. Po otwarciu koreczka typu klik, poczujemy dość ciężki zapach przypominający swoją wonią kosmetyki z salonów fryzjerskich. Dzięki bezbarwnej, gęstej cieczy która po kontakcie z wodą świetnie się pieni i dobrze zmywa, szampon wystarcza na długi okres użycia. Płyn dobrze się rozprowadza na włosach, przez co mycie staje się szybsze, ale równie skuteczne. Skóra głowy, po zastosowaniu produktu, jest wyraźnie odświeżona i bez zanieczyszczeń. Stosując szampon podczas 2 miesiący zauważyłam że włosy są dużo zdrowsze jak i nabrały pięknego blasku. Kompleks protein roślinnych zawartych w kosmetyku znakomicie regeneruje włosy, które zostały zniszczone przez zabiegi fryzjerskie lub częste farbowanie. Oczywiście szampon to pierwszy krok do dobrej pielegnacji włosów, ale znaczący. Stosując produkt marki WS Wierzbicki & Szmidt Academy wraz z odżywami czy maskami potengujemy świetne rezulaty, co jest wyraźnie zauważalne. Jestem zachwycona jak delikatna formuła kosmetyku tak rewelacyjnie wpłynęła na moje włosy, przy tym nie powodując alergii albo łupieżu. Dodatkowo szampon jest szeroko dostępny w drogeriach stacjonarnych jak i internetowych w cenie nie rujnującej portfela. Na pewno będzie to mój bezpieczny produkt do którego będę wracać pomiędzy testowaniami innych.