Kremy do twarzy dla dzieci

Ziaja Med dla dzieci, Przeciwsłoneczny krem do twarzy SPF 50 dla dzieci od 6 miesiąca życia

Ziaja med

• 3 sierpnia 2024 o 21:30
    Delikatny, nietłusty krem zapewniający ochronę
    Krem przeciwsłoneczny od Ziaja med sprawdził nam się w upalne dni. Dzięki niemu moje dziecko miało zapewnioną stuprocentową ochronę przeciwsłoneczną. Krem jest bardzo delikatny, w żaden sposób nie podrażnił skóry mojego dziecka. Jest też nietłusty, nie pozostawia nieprzyjemnej warstwy i wygodny do aplikacji na skórze. Krem ten jest również bardzo wydajny oraz posiada bardzo długi termin ważności, co tak lubię w produktach Ziaja. Wystarczy nam również na następne lato. Posiada ładne, klasyczne, eleganckie opakowanie. Jak najbardziej godny polecenia dla maluchów!
    Zalety:
    • bardzo dobra ochrona przeciwsłoneczna
    • nie podrażnia
    • nietłusty
    • wydajny
    • długi termin ważności
    • eleganckie opakowanie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 25 lipca 2024 o 15:59
    Sprawdzi się on idealnie na letnie spacery.
    Krem w poręcznej tubce 50 ml. Krem ma biało żółtawy kolor, bardzo łatwo się rozprowadza i dobrze wchłania. Bez zapachu, nie bieli, ładnie nawilża skórę i zostawia lekki film. Nie podrażnił nas. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona tym produktem. Wyskoki filtr SPF50 i świetnie się sprawdza przy reaplikacji. Właśnie zbliżają się miesiące intensywnego słońca i myślę, że sprawdzi się on idealnie na letnie spacery. Bardzo spodobała mi się ta linia od Ziaja med, na pewno zobaczę co jeszcze mają w ofercie.
  • 20 lipca 2024 o 20:38
    Przeciwsłoneczny krem do twarzy dla dzieci
    Krem otrzymałam w ramach testu Klubu Rodzica recenzenta. Zamknięty w wygodnej, niewielkiej tubce idealnie zmieści się w każdej torebce Mamy lub specjalnie przygotowanej torby dla dziecka. Jest wygodny w użyciu i dzięki przynajmniej konsystencji nie ma żadnego problemu w rozprowadzaniu produktu. Krem nie posiada zapachu, który mógłby drażnić noski naszych pociech. Podczas słonecznych dni idealnie sprawdził się na skórze Maluszka i chronił ją. Jako Mama dwójki dzieci dbam o jakość wybieranych przeze mnie produktów jak i znajomość marki. Ziaja jest jedną z tych marek, które chętnie wybieram podczas zakupów. Jestem zadowolona z produktu i napewno polecę go swoim znajomym, którzy również mają dzieci.
    Zalety:
    • Brak zapachu
    Wady:
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    xBunny
    26 czerwca 2024 o 13:21
    Fajny produkt na lato!
    Produkt jest zamknięty w solidnej tubce. Wyciskamy odpowiednią ilość i się smarujemy. Krem ma fajną konsystencję dzięki czemu łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Skóra po zastosowaniu kremu jest nawilżona, wypielęgnowana no i przede wszystkim jest ochroniona przed słońcem. Nie ma tu mowy o przesuszeniu ,uczuleniu czy podrażnieniu. Jest to bardzo fajny produkt a moje dzieci chętnie go używają. Jest bardzo wydajny. Polecam.
  • 19 maja 2024 o 23:20
    Hit wśród tanich spf
    Nie wiem czemu ten produkt z serii nie ma jeszcze żadnych recenzji, ale zachęcam do przetestowania! Odkryłam go przypadkiem dostając kilka próbek w sklepie Ziaji. Aktualnie top 3 wśród moich kremów z spf, a dodam, że używam go sama (mam 38 lat i skórę wrażliwą naczynkową). Fajna konsystencja, nie bieli, nawilża, dobrze się spisuje pod makijażem... i jeszcze ta cena ;) wszystkie inne moje kremy z filtrem kosztują ok 100 zł... Moim zdaniem cała rodzina może z powodzeniem korzystać! Polecam!
    Zalety:
    • Tani i dostępny;
    • Dobry dla całej rodziny;
    • Nawilża;
    • Nie bieli;
    • Szybko się wchłania;
    • Dobry nawet dla skóry dojrzałej ;)
    • Spisuje się pod makijażem.
    Wady:
    • Brak.