Olejki do ust

Christian Dior Lip Glow Oil Olejek do ust

E-Glamour.pl
Dior 012 Rosewood Lip Glow Oil Olejek do ust 6ml
Sephora
Dior Backstage - Dior Lip Glow Oil - Błyszczyk Do Ust W Formie Olejku - Backstage Lip Glow Oil 015 Cherry - Dla Kobiet

• 14 grudnia 2024 o 23:39
    Olejek do ust Dior
    Ten olejek sam w sobie jest bardzo dobry ale według mnie jest dużo innych o wiele tańszych olejków ktore sa równie dobre. Po poprostu nie oplaca sie wydawać tylu pieniędzy na zwykly, niczym wyróżniający się produkt. Olejek ten ma zapach mięty co nie kazdemu moze odpowiadac ale wcale nie jest on jakiś mocny. Podsumowując- Jesli ktos ma na to pieniadze to warto kupić ale tak naprawde to zwykly olejek w ladnym opakowaniu.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • nawilża
    • długo się trzyma na ustach
    • ładne opakowanie
    • dobrze wykonany
    • moze wysuszac usta
    W perfumerii
    Navezs
    21 sierpnia 2024 o 16:05
    Cudowne
    Olejek dostałam w prezencie juz prawie rok temu w kolorze 007 raspberry. Odcień raspberry 007 jest różowy, w buteleczce wygląda na delikatnie zgaszony neon. Opakowanie jest bardzo poręczne i śliczne a minimalistyczne. Nakładanie tego olejku na usta jest bardzo przyjemne przez miły, miękki, spory aplikator. Produkt na ustach rozprowadza się równomiernie i nie zostawia plam mocniejszego, czy delikatniejszego koloru. Konsystencja jest jednocześnie delikatnie ciągnąca, jak i oleista. Ilość, jaka zbiera się na aplikatorze zdecydowanie wystarcza na całe usta a nawet jest to nadmiar, więc nie trzeba ponownie nakładać produktu. Na ustach wygląda jak bardzo delikatna, niesamowicie cienka tafla wody, prawie jakby to były nasze naturalne usta ale tak pięknie błyszczące i bardzo mocno nawilżone. Olejek nie spływa z ust i długo się na nich utrzymuje. Pachnie bardzo ładnie taką świeżością i może odrobinę przypomina miętę, jednak zdecydowanie nie jest to męczący zapach. Podsumowując, uważam, że jeśli chcecie sprawić sobie miłą przyjemność nie mając pomysłu na co wydać odłożone pieniądze, ten olejek jest tego zdecydowanie wart. Jako osoba, która uwielbia czuć się zadbana uważam nawet, że pomimo dość wysokiej ceny na nie aż tak wielką ilość produktu, odpłaca się to cudownym uczuciem uspokojenia i satysfakcji z wyglądu olejku zarówno z zewnątrz, jak i na ustach. Jakość do ceny zaznaczam na 4 gwiazdki ze względu na ilość produktu (6ml).
    Zalety:
    • delikatna tafla na ustach,
    • intensywność,
    • nawilżenie,
    • zapach,
    • kolor,
    • opakowanie,
    • poczucie zadbania.
  • 23 lipca 2024 o 12:50
    Piękny blask ust
    Miałam okazję przetestować Lip Glow Oil od Dior i jestem pod dużym wrażeniem tego produktu. Już samo opakowanie jest luksusowe i eleganckie, co sprawia, że używanie go to prawdziwa przyjemność. Aplikator jest duży i miękki, co ułatwia równomierne rozprowadzanie olejku na ustach. Formuła tego olejku jest naprawdę wyjątkowa. Po nałożeniu na usta od razu czuć, jak intensywnie nawilża i odżywia skórę. Pomimo bogatej konsystencji, olejek nie jest lepki, co jest dla mnie ogromnym plusem. Moje usta są po nim miękkie, gładkie i błyszczące, ale nie w sposób przesadzony – efekt jest subtelny i bardzo naturalny. Dodatkowym atutem Lip Glow Oil jest jego delikatny zapach i przyjemne uczucie na ustach. Produkt ten nie tylko poprawia wygląd ust, ale także dba o ich kondycję, co jest szczególnie ważne w suchych i chłodnych miesiącach. Podsumowując, Lip Glow Oil od Dior to jeden z najlepszych produktów do pielęgnacji ust, jakie miałam okazję wypróbować. Łączy w sobie elegancję, skuteczność i przyjemność z użytkowania, dzięki czemu stał się stałym elementem mojej codziennej pielęgnacji.
  • 15 maja 2024 o 15:52
    Drogi olejek do ust
    Olejek do ust dostałam w prezencie. Nie ukrywam, spodobał mi się od razu po pierwszym użyciu. Po pierwsze ma genialny, miękki aplikator. Świetnie nakłada się nim odpowiednią ilość produktu. Po drugie, sama konsystencja produktu jest także bardzo przyjemna, ponieważ jest gęsty, nie spływa ust i kompletnie się nie klei. Po nałożeniu na ustach można odczuć efekt delikatnego chłodzenia. Zapach produktu, jest delikatnie miętowy . Odcień który posiadam to 015 cherry. Jest bardzo ładny, lecz wolałabym by pozostawiał mniej koloru. Myślę, że w jaśniejszych wersjach nie ma tego problemu. Produkt pięknie podkreśla i optycznie powiększa usta. Jedynym minusem produktu jest zdecydowanie cena, ale jest to zdecydowanie kosmetyk warty uwagi. Uważam, że jest to świetny pomysł na prezent dla osoby, która interesuje się makijażem.
    • duży aplikator
    • nie klei się
    • nie spływa z ust
    • uniwersalne odcienie
    • efekt optycznie powiększonych ust
    • chłodzący efekt
    • przyjemny zapach
    Izaap
    13 maja 2024 o 22:06
    Moja recenzja olejku z Diora
    Kupiłam olejek około 6 miesięcy temu i myślę że mam wobec niego obiektywną opinię. Posiadam odcień 001 Pink i uważam że tworzy super taflę na ustach. Bardzo duży plus jest taki że dopasowuje się do wszystkich kolorów ust i nie klei się. Olejek chroni i zmiękcza usta. Przez piękny kolor daje efekt rozświetlonych ust. Uważam że mógłby mieć inny zapach (aktualnie jest miętowy), ale to akurat kwestia gustu i przyzwyczajenia.
    Zalety:
    • Dopasowuje się do koloru ust