Olejki do ust

Avon Olejek do ust

• 18 maja 2025 o 11:58
    Dobrze nawilża usta i dodaje blasku
    Olejek kupiłam u konsultanki. Skusiłam się na niego gdyż zawiera on naturalne oleje-jojoba, kokos czy awokado oraz witaminę E. Olejek ma lekką konsystencję, dobrze nawilża i odżywia usta. Chroni je przed mrozem, słońcem czy wiatrem. Ma słodki posmak ale się nie klei. Utrzymuje się dlugo na ustach pozostawiając ładny, delikatny blask.
    Zalety:
    • Skład
    • Dobrze nawilża
  • 17 maja 2025 o 10:59
    Super nawilża
    Ma lekką, przyjemną konsystencję i łatwo się aplikuje dzięki wygodnemu aplikatorowi .Ma ładny zapach, dobrze nawilża usta i nadaje im delikatny połysk. Nie klei się i długo się utrzymuje. Idealny na co dzień!Polecam.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 16 maja 2025 o 8:29
    Avon olejek
    Ja niestety z produktami od Avon mam średnio po drodze. Dostałam go od koleżanki chyba na urodziny. Nie oczekiwałam zbyt wiele,bo zazwyczaj moja skóra reaguje jakimś uczuleniem,czy wysypką os ich produktów. Co prawda tragedii nie było,ale szału tez nie. Olejek ogólnie ok,bo wiem ze moim koleżankom przypadł do gustu,ale u mnie efektów brak. Usta byly po wyschnięciu po kilku h suche i spierzchniete. Nie dał mi tego co daje innym. Nie sugerujcie się natomiast moja opinia, o ja i moje skóra jesteśmy bardzo,o wybredne.
  • 15 maja 2025 o 21:33
    Super Olejek, nawilżenie i trwałość!!
    Używam go codziennie, nie tylko do makijażu ale również do samego nawilżenia ust. Wygląda pięknie i jest przyjemny w odczuciu, odcień idealnie podbijający usta Jeżeli chodzi o trwałość to nie miałam zbyt dużych oczekiwań bo wiadomo jest to olejek nie błyszczyk, Ale utrzymuje się naprawdę długo( no chyba że w grę wchodzi np.jedzenie wtedy wiadomo że będzie trzeba go reaplikować) Kolejnym atutem jest cena!!!
    Zalety:
    • kolor pięknie podbijający kolor ust
    • niska cena
    • małe opakowanie które wszędzie się zmieści
    • bardzo wydatny używam go od 5 miesiacy CODZIENNIE i zostało około połowy produktu
    Wady:
  • 8 maja 2025 o 22:50
    Maleńkie cudeńko :)
    Jeden z moich ulubionych produktow do ust na codzień :) Jego malutkie opakowanie mieści się praktycznie w każdej kieszeni czy torebce dlatego towarzyszy mi np.na rowerze czy spacerze. Podoba mi się efekt jaki daje na ustach, bo optycznie je powiększa. Ma delikatną i przyjemną konsystencję, łatwo się aplikuje i nie klei się. Ma miękki aplikator, wygodnie się go nakłada na usta. Skutecznie i na długo nawilża usta. Połączenie olejku jojoba, kokosowego i z awokado pozwala zregenerować suche usta i zapobiega pękaniu. Uważam, że jest wydajny. Ma przyjemną zapach, ale wiadomo to kwestia gustu. Cena przystępna, około 20 zł. Oba kolory delikatne i ładnie się wtapiają w naturalny kolor ust.
    Zalety:
    • Nawilża, regeneruje, jest wydajny, nie klei się, ładnie pachnie, ładne kolory (miałam oba)

Zobacz także inne Olejki do ust