Serum dla mężczyzn

Idolab Troxa Calm, Redness Control Face Serum Serum dla cery wrażliwej i naczynkowej

4 na 51 opinię

• 15 grudnia 2024 o 9:39
    Okej serum do cery naczynkowej
    Kupiłam to serum ze wglądu na bardzo unikatowe składniki jakimi szczyci się nasza Polska marka. marka. Produkt jest konsystencji wodnej, bardzo lekkiej. Nie zapycha. Zapach jest bardzo lekki, ale przyjemny. Opakowanie produktu jest szklane co jest na plus, pipeta działa bez zarzutu. Na swojej skórze suchej, wrażliwej, naczynkowej nie zauważyłam spektakularnych efektów jeżeli chodzi o zmniejszenie widoczności naczynek. Jednak przy takich produktach efekty są widoczne przy dłuższym stosowaniu. Po nałożeni na lekko podrażnioną skórę odczuwałam przyjemne ukojenie, a skóra była następnego dnia mniej zaczerwieniona i mniej zaczerwieniona. Stosowałam go zarówno na noc jak i na dzień. Po zużyciu jednego opakowanie na razie będę testować inne sera przeznaczone do cery naczyniowej, ale myślę że kiedyś znowu wrócę do tego produktu.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • działanie łagodzące i kojące
    • przy regularnym stosowaniu wzmacniania naczynka
    • redukuje zaczerwienienia
    • polska marka
    Wady:
    • Jak dla mnie produkt nie ma wad