Peelingi do ciała

Manufaktura Piękna Tort bezowy, Cukrowy peeling do ciała

4 na 51 opinię

• 7 stycznia 2024 o 12:22
    Słodki relaks!
    Peeling dostałam w prezencie. Bardzo się ucieszyłam, bo bardzo lubię produkty od tej marki. Zachwycają mnie zapachem i składem. Peeling to jest mój must have pielęgnacji ciała i sposób na relaks w wolnym czasie. Kocham ten moment, kiedy wykonuję peeling ciała i gdy on przyjemnie otula zmysły swoim zapachem. Tym razem pod tym względem się nie zawiodłam. Peeling ma cudowny, słodki, ale nienachalny zapach. Nie wiedziałam, czego mogę się spodziewać, ale bardzo mi się spodobał. Produkt jest biały i gęsty, ale bardzo łatwo się rozprowadza i świetnie wygładza skórę, a nawet powiedziałabym, że zauważyłam ujędrnienie skóry. Pozostawia tłustą warstwę na skórze, czego za bardzo nie lubię, ale zauważyłam, że to ma działanie nawilżające. Świetnie nadaje się do peelingu ciała, dłoni oraz stóp. Kryształki cukru nie rozpuszczają się bardzo szybko, dzięki czemu bardzo dokładnie oczyszcza i wygładza. Opakowanie jest wygodne. Nie mam problemów z zamykaniem. Opakowanie minimalistyczne, ładne. Jedyny minus to taki, że cena jest dosyć wysoka, jak za tą pojemność i produkt moim zdaniem nie jest bardzo wydajny, bo miałam go miesiąc. Podsumowując, jestem zadowolona. Kupię ponownie.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • skład
    • działanie nawilżające i wygładzające
    Wady:
    • pozostawia tłusty film