Mgiełki do ciała

Ted Baker Rose & Cassis Body Spray Mgiełka do ciała

4 na 51 opinię

• 9 stycznia 2024 o 12:27
    Lekka mgiełka do ciała o pięknym zapachu róży i czarnej porzeczki
    Mgiełkę do ciała Ted Baker Rose&Casis dostałam w prezencie w eleganckim pudełku prezentowym na poprzednie Boże Narodzenie. W pudełku znajdowały się jeszcze inne produkty kosmetyczne od tego angielskiego producenta. Mgiełka jest zamknięta w stylowym, minimalistycznym, czarnym opakowaniu z różowymi napisami o pojemności 150 ml. Jest wydajna i starcza na długo. Podoba mi się wygodny atomizer w złotym kolorze, który pozwala na wygodne pryskanie. Można aplikować zapach na ciało lub ubranie. Mgiełka nie podrażnia i nie brudzi. Zapach bardzo przypadł mi do gustu. Słodki zapach róży stonowany jest aromatem czarnej porzeczki, co daje bardzo ciekawe nuty zapachowe. Nie jest ani za słodko, ani za mdło. Jedynym minusem jest trwałość zapachu. Zapach jest wyczuwalny przez parę godzin, a potem się ulatnia. Ale przecież to mgiełka. Używałam wielu produktów Teda Bakera (bywam w UK, kiedyś tam mieszkałam i pracowałam) i uważam, że to dobra, angielska marka. Szkoda, że trudno ją kupić w Polsce. Bynajmniej w żadnej drogerii jej nie widziałam. A mgiełkę polecam: jest wydajna i pięknie pachnie.
    Zalety:
    • lekki kwiatowo-owocowy zapach,
    • wyważone nuty zapachowe,
    • stylowe opakowanie,
    • wygodny atomizer w sprayu,
    • wydajność.
    Wady:
    • nietrwałość zapachu.

Zobacz także inne Mgiełki do ciała