Maski do włosów

OnlyBio Hair Cycling, 2-minutowa odżywcza maska ekspresowa do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 marca 2025 o 12:28
    Słaba
    W mojej łazience królują produkty marki OnlyBio, bardzo je lubię za świetne działanie i przepiękne zapachy. Niestety ta maska nie sprawdziła się w moim przypadku. Mam włosy z dużą tendencją do przetłuszczania w związku z czym myje i suszę je niemal codziennie. Od wysokiej temperatury mam bardzo zniszczone i przesuszone włosy. Chciałam aby ta maska je zregenerowała tak jak obiecuje producent. Niestety po jej użyciu nie widzę żadnej różnicy, jedyne co to włosy lepiej się rozczesuje. Nie widzę jednak żadnej regeneracji, odżywienia czy nawilżenia. Zawiodłam się.
  • 14 lutego 2025 o 15:37
    Aktualny faworyt
    Maskę kupiłam jakoś rok temu i dopiero ostatnio mi się skończyła a używałam ją za każdym razem. Wtedy była nowością przez co była bardzo często polecana i reklamowana, dlatego też się skusiłam. Nie miałam większych oczekiwań, poprostu potrzebowałam czegoś do włosów i teraz wiem, że był to trafny wybór , ponieważ napewno kupię go ponownie, chociażby jako maska ratunkowa . Produkt super nawilża i wygładza włosy dzięki czemu są one gładkie i miękkie w dotyku. Ma bardzo przyjemny zapach(jak sól de janeiro 62- wanilia karmel ), który niestety u mnie nie trzyma się długo . Jest to super rozwiązanie na odżywienie i wygładzenie włosów w kilka chwil nie męcząc się przy tym wcale . Polecam przetestować bo naprawdę za taką cenę warto.
  • 29 stycznia 2025 o 11:24
    Lekki ryzyko obciążenia
    OnlyBio Hair Cycling, 2-minutowa odżywcza maska ekspresowa do włosów, to produkt, który dobrze wpisuje się w ideę szybkiej, skutecznej pielęgnacji. Już po krótkiej aplikacji włosy są wyraźnie wygładzone, odżywione i bardziej miękkie w dotyku. Dodatkowym plusem jest fakt, że maska ułatwia rozczesywanie, co docenią osoby z plączącymi się pasmami. Mimo tych zalet, trzeba uważać na ilość nakładanego produktu, bo maska ma tendencję do lekkiego obciążania włosów, zwłaszcza jeśli są cienkie lub mają skłonność do przetłuszczania. Jeśli jednak dobierzesz odpowiednią ilość, to może być fajna opcja na szybkie odżywienie bez długiego trzymania maski na włosach.
    Zalety:
    • Szybkie działanie – wystarczą 2 minuty
    • Włosy są wygładzone i dobrze odżywione
    • Ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • Może obciążać, jeśli nałoży się jej za dużo
    • Nie sprawdzi się idealnie na bardzo cienkich włosach
  • 26 grudnia 2024 o 20:07
    Zapachowe mistrzostwo świata
    Seria Hair Cycling od Only Bio to kosmetyki które stacjonarnie widziałam jedynie w drogerii Rossmann. Przykuwają oko nieszablonowymi grafikami i kolorami. Różnią się od siebie ciekawymi kompozycjami zapachowymi. Ja tym razem zdecydowałam się na wersję pomarańczowo - różową, choć tak naprawdę udało mi się kupić je wszystkie na promocji 2+1 :) Maska - odżywka, bo tak właśnie jej używam, znajduje się w 200 ml, miękkiej tubie. Producent opisuje, że produkt przywraca blask i witalność włosom zniszczonym, matowym i kruszącym się. I tutaj się zgodzę. W składzie znajdziemy olejek z wiesiołka, ekstrakt z gruszki i olej arganowy oraz dość złożony (perfumowy) zapach. Producent podzielił go na nuty głowy, serca i bazy, dokładnie tak jak to bywa z perfumami. Znajdziemy tam: wiśnie, cytrynę (nuty głowy), kokos puder (nuty serca - UWIELBIAM), drzewo sandałowe oraz wanilię (nuty bazy). Moim zdaniem główne skrzypce grają tutaj kokos, puder i wanilia. No po prostu kocham ten zapach! Niestety nie utrzymuje się on dłużej na włosach. :( Odżywka ma gęstą konsystencję, dobrze rozprowadza się na włosach, nie spływa. Włosy po użyciu są naprawdę śliskie, jedwabiste. Bardzo udany produkt, zresztą jak wiele od Only Bio (jeśli chodzi o włosy). Cena nie jest wygórowana, a jakość i działanie są naprawdę fajne!
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • działanie
  • 12 listopada 2024 o 10:13
    Maska ekspresowa
    Mam włosy rozjaśniane ,falowane które mają tendencje do puszenia dlatego często sięgam po maski lub odżywki emolientowe takie jak ta maska 2-minutowa odżywcza ekspresowa. Zamknięta jest w tubie ,trzeba niestety rozcinać żeby wydobyć produkt do końca. Zamykanie i otwieranie czasami było ciężko ją otworzyć plastik za bardzo trzymał. Zapach świetny ,konsystencja ani nie za gęsta ,ani nie za rzadka. Co do włosów to po zastosowaniu ,próbowałam różnych kombinacji tej maski do emulgowania oleju, do zamknięcia pielęgnacji jak i solo po szamponie. Niestety jestem rozczarowana ,włosy są lekkie ,niedociążone ,elektryzują się i puszą.