Isana, Haarmaske 3in1 Mandelmilch (Maska do włosów 3w1 `Mleczko migdałowe`)

13 HIT!
93 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiIsana maska do włosów 3 w 1 mleczko migdałowe.
- Z formułą pielęgnacyjną bez silikonów
- Do włosów zmęczonych i suchych
- Receptura bez mikroplastiku.
- Opakowanie nadaje się do recyklingu.
Isana maska do włosów 3w1 mleczko migdałowe intensywnie pielęgnuje włosy, jednocześnie ich nie obciążając.
Bogata formuła pielęgnacyjna z masłem kakaowym odbudowuje i wygładza suche i zmęczone włosy – od nasady włosów aż po ich końce. Nie zawiera silikonów.
Cechy produktu
Recenzje 28
19 czerwca 2022, o 13:30
Wykorzystała: jedno opakowanie
Maska idealna
Jeśli szukacie idealnej maski, to zdecydowanie bedzie ta z Isany, niestety od kilku tygodni jest bardzo ciężko dostępna. Zarowno w internecie jak i w drogeriach Rossmana. Kosztuje około 8 złotych, ma przepiękny delikatny zapach i świetnie sprawdza się zarowno jako maska do spłukiwania jak i bez.
ZALETY: -Zapach
-Cena
- Działanie
WADY: -Dostępność
15 czerwca 2022, o 17:41
Tania i skuteczna
Mam wlosy lekko falowane srednioporowate. Kupilam tę odżywkę przy okazji zakupów w Rossmann bo byla tania , a że czesto zmieniam produkty do włosów to noe lubie wydawac na noe milion monet.
Odżywka ma przepiękny zapach, który utrzymuje sie na włosach na krótki czas po zastosowaniu.
Moje wlosy po niej bez problemu daly sie rozczesac co w moim przypadku bywa ciężkie.
Nie zauważyłam efektu WOW ale chetnie po nią siegam ponieważ nawilza i wygladza wlosy.
Opakowanie jest wygodne w formie plastikowego słoika co pozwala na wykorzystanie kosmetyku do samego konca.
Plus za brak silikonów. Receptura nie zawiera mikroplastiku.
ZALETY: Tani
Wydajny
Cudowny zapach
Łatwa dostępność
8 czerwca 2022, o 14:18
Cudo
Na maskę trafiłam dzięki wizażankom! Dostępna w R, w promocji ok 7 zł.
Uratowała moje farbowane włosy, mimo stosowania innych odżywek czy masek , końcówki nagle wysuszyły się na wiór, u góry jak zwykle przetłuszczone.
Ta maska już po 2 zastosowaniu zmieniła je w jedwabistą, miękką taflę.
Wygodny słoik, nienachalna szata graficzna i do tego super zapach.
Polecam!
ZALETY: opakowanie- wygodny słoik
zapach
stosunek jakości do ceny
zapach
działanie!
WADY: nie ma
2 /5
1 czerwca 2022, o 16:14
Nie kupi ponownie
Słaba dla moich fal
Mam włosy falowane, średnioporowate i puszące się. Maskę kupiłam ze względu na pozytywne opinie na wlosingu. Niestety u mnie się zupełnie nie sprawdziła. Po jej zastosowaniu włosy były jeszcze bardziej napuszone niż zwykle. Nie wygładziła ich, nie dodała blasku, miękości ani sypkości. Zapach również mi nie odpowiada, bardzo mdły i waniliowy.
1 czerwca 2022, o 00:30
Cudo!
Niesamowita jakość za bardzo niską cenę. Maskę dorwałam na promocji w Rossmannie za niecałe 8 zł. Jest to dość lekka maska PEH, która na moich średnioporowatych włosach sprawdziła się genialnie. Czasami stosuje ją na pierwsze O podczas mycia, a czasami jako drugie. W każdym przypadku wykazuje świetne działanie.
Włosy po jej użyciu są niesamowicie miękkie i przyjemne w dotyku, pięknie się błyszczą. Daje fajny efekt wygładzenia, nie obciążając ich.
Polecam każdemu, w moim przypadku sprawdziła się lepiej niż niejedna trzykrotnie droższa maska.
Jedynym minusem jest opakowanie - nie zakręca się do końca, przez co trzeba ostrożnie przechowywać. Aczkolwiek możliwe, że po prostu trafiłam na wadliwy egzemplarz.
ZALETY: Dzialanie
Cena
Dostępność
Zapach
WADY: Opakowanie
30 maja 2022, o 21:22
Super
Bardzo fajna maska, kupiłam z ciekawości, bo słyszałam wiele pozytywnych opinii. Opakowanie jest duże, ma niską cenę co jest sporym plusem. Konsystencja również bardzo mi odpowiada. Włosy po tej masce są miękkie i ładnie pachną, generalnie produkt godny spróbowania.
ZALETY: - zapach
- konsystencja
- cena
- włosy są po niej miękkie
29 maja 2022, o 11:59
Wykorzystała: jedno opakowanie
28 maja 2022, o 23:06
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
26 maja 2022, o 12:20
Uwielbiam tę maskę!
Włosy zawsze są po niej miękkie, nawilżone, bardzo dobrze się rozczesują. Lubię używać jej po delikatnych naturalnych szamponach, które delikatnie plączą mi włosy - wczesuję ją wtedy grzebieniem i po wysuszeniu mam piękną nieobciążoną taflę, cudo!
Mam średniopory, które mają tendencję do przyklapywania, po tej masce włosy są piękne, nie strąkują się, są lekkie i odżywione.
Do takiego efektu muszę nabrać większą ilość produktu, ale maska jest w dobrej cenie i całkiem długo mi służy.
Konsystencja o średniej gęstości, przyjemna, delikatny ale trochę sztuczny zapach.
Opakowanie to niestety minus, ale nie na tyle żeby się mocno zniechęcić - zaraz po zakupie miałam problem z odkręcaniem, jakby wieczko było trochę zgrzana z dołem opakowania, potem przy nakładaniu da się wyczuć chropowaty brzeg opakowania, ale jest to do zniesienia.
ZALETY: Efekt na włosach - wow!
WADY: Opakowanie i dostępność - musiałam obejść kilka Rossmanów żeby znaleźć ten produkt, ale może nie jest to notoryczny problem i teraz łatwiej ją kupić
24 maja 2022, o 09:49
24 maja 2022, o 09:21
20 maja 2022, o 12:57
Super!
Maska do włosów z Isany to świetna alternatywa drogich marek.
Ma w sobie to, czego potrzebują włosy średnioporowate.
Mam włosy właśnie tej porowatości, z tendencją do puszenia, łamania i rozdwajania końcówek.
Maska powoduje, że włosy są po niej wygładzone oraz czuć ich dogłębne nawilżenie. Według mnie jest to świetny humektant.
Polecam nałożyć po olejowaniu, świetnie działa :)
ZALETY: wydajność
nawilżenie
cena
wygładzenie
dostępność
WADY: brak
produktów27
recenzji1066