Pomadki i szminki

AA Wings of Color Shine It pH Balm Pomadka do ust zmieniająca kolor

• 30 marca 2025 o 14:23
    rozczarowanie
    Nie jest to produkt, który by mnie zachwycił. Oczekiwałam czegoś więcej – lekkiego nawilżenia, może subtelnej brokatowej poświaty, ale niestety się rozczarowałam. Balsam wygląda ładnie, ale na ustach prezentuje się jak zwykły lekko barwiący produkt pielęgnacyjny, bez żadnego efektu wow. Nie daje uczucia nawilżenia, więc jeśli ktoś liczy na komfortowe noszenie i odżywcze działanie, to może się zawieść. Na szczęście kupiłam go na promocji, bo w regularnej cenie zdecydowanie nie jest wart zakupu :(
    Zalety:
    • Wygląd
    Wady:
    • Brak nawilżenia
    • Kolor
  • 16 sierpnia 2024 o 12:52
    Jest przepiękna... ALE
    Chciałabym jej dać 5 gwiazdek bo zarówno na ręce, jak i sam design wygląda bardzo zachęcająco. Kupiłam kolor 02 - Sunset Gem. Jak testowałam go na dłoni, kupując go w Rossmanie, wyszedł ładny delikatny róż z brokatową poświatą. Wyglądał naprawdę fajnie. Kolor ust zmienia bardzo subtelnie. Mi się taki efekt podoba. Plus za nawilżenie, faktycznie tworzy on przyjemny na ustach balsam. Dodatkowo wygląda po prostu przepięknie, ma bardzo fajne opakowanie. Patrząc na cenę, za która go kupiłam, czyli 44,99, spodziewałabym się dużo większego efektu:( biorąc pod uwagę te cenę, będę dalej szukać podobnych nieco tańszych tintów do ust
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Wygląd pomadki
    • Subtelnie zmienia kolor
    Wady:
    • Brak pozostawienia brokatowej poświaty