Bronzery i pudry brązujące

Stars from the stars Stars from the stars x Wedel, Kremowy bronzer

Stars from the Stars Wedel Kremowy Bronzer 01 Kontur

• 13 kwietnia 2025 o 22:26
    Meh....
    Ten bronzer otrzymałam w rozdaniu na Instagramie. Opakowanie zgrabne, bronzer zamknięty w wygodnym sloiczku. Zapach obłędny, niczym czekolada Wędka, jednak....Było wiele prób oraz sposobów aplikacji tego bronzera....lecz poddałam się. Próbowałam rozgrzewać na grzbiecie dłoni, palcem w słoiczku, czy nawet pędzlem nałożyć na twarz. Każdy z tych sposobów nie był skuteczny, ponieważ bronzer sam w sobie tępy pod palcem, ciężko przenosił się na policzek i równie ciężko się blendowal. Robił mi dziury w podkładzie i nie wyglądało to estetycznie. Do tego bronzer bardzo szybko zasychał sobie w opakowaniu, mimo że słoiczek zamykalam od razu po użyciu. Próbowałam wiele razy przekonać się do tego bronzera, ponieważ lubię kremowe produkty, jednak ten mnie pokonał. Jedno wielkie rozczarowanie
    Wady:
    • Tępy pod palcem
    • Robi dziury w podkładzie
    • Niezbyt dobrze się blenduje
    crayola
    24 lutego 2025 o 14:44
    Bardzo fajny produkt na co dzień
    Bronzer kupiłam od razu jak tylko wyszła cała kolekcja Wedla, bo byłam bardzo ciekawa jego zapachu. I rzeczywiście pachnie jak mleczna czekolada od Wedla. Liczyłam na mocniejszy zapach, a jest on bardzo subtelny, delikatny. Opakowanie jest ładne, w formie słoiczka. Konsystencja produktu jest dość zbita. Aplikuję go albo pędzlem bezpośrednio z opakowania albo dupeczką gąbeczki, ale wymaga to trochę wprawy. Produkt bardzo szybko zastyga. Dla niewprawionych polecam wyłożyć trochę produktu na grzbiet dłoni, rozgrzać by był bardziej plastyczny i dopiero nakładać na twarz. Bronzer daje bardzo ładny, naturalny efekt. Mam kolor 02 definicja i jest to odcień mlecznej czekolady. Tak jak wspomniałam szybko zastyga, więc trzeba z nim pracować szybko. Trudno z nim przesadzić. Nie robi plam. Mógłby być trochę bardziej plastyczny, ale nie narzekam, bo z tego co otrzymałam, też jestem zadowolona. Kupiłam już kolejne opakowanie, bo w moim zostały resztki po brzegach i to najlepsza opinia ;)
    Zalety:
    • ładne kolory
    • bardzo naturalny efekt
    • szybko zastyga
    • nie robi plam, nie da się z nim przesadzić
    Wady:
    • dość zbita konsystencja
    • szybko zastyga = trzeba szybko pracować
  • 24 sierpnia 2024 o 23:52
    Ładne kolory
    Posiadam kolor definicja. Bronzer zamknięty w słoiczku, konsystencja zbita, Zapach wedlowski, słodki. Produkt łatwo się blenduje na skórze, nie ściera podkładu. Daje matowe wykończenie. Ciężko z nim przesadzić, jest raczej delikatny. Jest poprawny, ale to nic nadzwyczajnego.
  • 27 lipca 2024 o 16:15
    Ładny odcień, ale produkt szybko zastyga
    Kupiłam ten bronzer od razu w dniu premiery, byłam go bardzo ciekawa. Może zacznijmy od opakowania, ładne, kolorowe, trochę jednak niepraktyczne, ponieważ produkt jest bardzo zbity i żeby go nałożyć, najpierw najlepiej wydobyć produkt na rękę, aby się rozgrzał i był bardziej plastyczny. Dopiero gdy formuła pod wpływem ciepła się rozgrzeje wtedy można z nim pracować. Daje bardzo ładny efekt, dobrze się blenduje, ale szybko zastyga, więc najlepiej nałożyć go na twarz i od razu blendowac. Ogólnie gdyby ten produkt miał bardziej rzadsza konsystencję byłby idealny. Bo na twarzy wygląda naprawdę bardzo fajnie, ładnie konturuje buzię, ale przez tą zbitą konsystencję trzeba się napracować. A co do zapachu to jest bardzo ładny, ale intensywny, pachnie jak czekolada Wedel.
  • 23 lipca 2024 o 12:18
    Mam z nim mały problem
    Produkt bardzo lubię, ma piękny kolor i super się blenduje, ale mam z nim mały problem. Po pewnym czasie tak jakby zaschnął z wierzchu i przed użyciem muszę tą warstwę przetrzeć, aby uzyskać prawidłową konsystencję.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Zasycha z wierzchu