Balsamy do ust

Isana Summer Glow, Lip Balm SPF30 Ochronna pomadka do ust SPF30

Raava
    30 marca 2025 o 17:54
    Mały potworek o fajnym składzie
    Pomadka ochronna posiada spf i fajny skład i dlatego trafiła do mojego koszyka. To jednak jedyne plusy. Niestety ma strasznie sztuczny chemiczny zapach, który dość długo się utrzymuje. Całkowicie zniechęca to do użytkowania. Sama pomadka jest brązowa i daje właśnie taki efekt z połyskiem od drobinek. Jest w typie sztywnym i twardym, nie daje łatwości rozprowadzania. Szkoda pieniędzy i czasu. Nawilżenie słabe, a ten wstrętny zapach nie przemija. Nie polecam!
    Zalety:
    • Spf
  • 22 marca 2025 o 12:18
    Jestem na nie
    Pomadki do ust to dla mnie od zawsze bolączka. Mam ogromny problem ze znalezieniem pomadki, która mnie nie uczuli, a jednocześnie faktycznie nawilży usta. Skuszona pozytywnymi recenzjami kupiłam pomadkę Isana Summer Glow i... bardzo się rozczarowałam. Niestety musiałam ją wyrzucić. Ma bardzo ładną szatę graficzną, rzuca się w oczy. Co do zapachu – oj nie, pachnie jakimś dziwnym syntetykiem, bardzo nieprzyjemny zapach. Działanie – też jestem na nie. Bardzo ciężko było ją rozpracować. Drobinki w pomadce przeszkadzały, były jakieś dziwnie ostre. Nie czułam nawilżenia wcale po produkcie. Jeśli chodzi o skład to, o dziwo, jest ok. Zawiera dużo olejków oraz delikatny filtr przeciwko UV. Niestety w środku składu jest aroma, która może uczulać.
    Zalety:
    • przystępna cena
    • ładna szata graficzna
    Wady:
    • brak nawilżenia
    • ciężko ją rozpracować
    • drobinki są bardzo nieprzyjemne
    Privace
    5 lutego 2025 o 14:02
    Tanio
    Kupiona w zeszłym roku świetnie sprawdziła się jako letnia pomadka. Doskonale nawilżała spierzchnięte usta w upalne dni. Mimo używania kilka razy dziennie nadal ją mam. Dla mnie jedyną wadą było to, że jest kolorowa- niby niewiele, ale jednak.
    Zalety:
    Wady:
    • kolor
  • 15 października 2024 o 9:54
    Tanie i dobre
    Jedyny zarzut - nie ma u mnie żadnego glow a liczyłam na jakąś poświatę. Pomadka ma ciemną barwę, ale jest niemal bezbarwna. Ma ochronny LSF. Nie ma wg mnie zapachu.
  • 1 sierpnia 2024 o 8:27
    Świetny produkt za grosze.
    Kolejny świetny produkt marki własnej sieci drogerii, który jest tani i szeroko dostępny. Produkt spełnił moje oczekiwania. Uzupełnia moją pielęgnację o ochronę moich. SPF 30 chroni przed negatywnymi skutkami promieniowania słonecznego. Sama pomadka pozostawia drobinki na ustach, co tworzy fajny efekt końcowy. Łatwo się ją aplikuje. Ma świeży, lekki zapach. Opakowanie jest poręczne. Bez szału, za taką cenę, ale spełnia swoją rolę. Produkt wydajny, który zużyłam do samego końca. Nie kruszy się, nie bieli, tak jak to czasami bywa w konkurencyjnych produktach.

Zobacz także inne Balsamy do ust