Serum do twarzy

Nacomi Next Lvl, Renew Your Skin, Lactic Acid 10% Serum do twarzy z 10% kwasem mlekowym

Nacomi Next Lvl Kwas Mlekowy 10% 30ml

• 1 marca 2025 o 10:59
    Cała czerwona twarz
    Miałam dwa podejścia do kwasu mlekowego z Nacomi. Każde nieudane. Pomimo zastosowania niewielkiej ilości i wmasowania w skórę, po kilku minutach od aplikacji twarz zaczęła mnie mocno piec i następowało podrażnienie - cała twarz była mocno zaczerwieniona jakby ktoś oblał ją wrzątkiem. Mimo spryskania twarzy neutralizatorem kwasów natychmiast gdy odczułam pieczenie, rumień nie ustał. Siedzę teraz w maseczce kojącej i zastanawiam się kiedy będę mogła pokazać się ludziom...| Dziewczyny, uważajcie, bo produkt może być niebezpieczny. Mimo, że nie mam wrażliwej skóry, produkt okazał się dla mnie żrącym kwasem. Zalecam ostrożność. Swoje opakowanie wyrzucam, by więcej mi do głowy nie przyszło próbować trzeci raz.
    Zalety:
    • Ja nie widzę żadnych, pomimo, że cenię markę NACOMI
    Wady:
    • mocne pieczenie
    • zaczerwienienie skóry
  • 16 grudnia 2024 o 15:44
    Świetny kwas
    Serum Nacomi Renew Your Skin z kwasem mlekowym 10% to dla mnie prawdziwy game changer! Moja skóra potrzebowała delikatnego, ale skutecznego produktu, który złuszczy martwy naskórek, wygładzi skórę i poprawi jej teksturę, a to serum zrobiło to perfekcyjnie. Kwas mlekowy działa rewelacyjnie – nie podrażnia skóry, a jednocześnie zauważam efekty już po kilku dniach stosowania. Skóra stała się gładsza, bardziej promienna, a pory wyraźnie mniej widoczne. Dodatkowo, zauważyłam, że dzięki temu serum moja cera wygląda na bardziej wyrównaną, a drobne przebarwienia znikają stopniowo.
    Zalety:
    • Delikatne złuszczanie
    • Wygładza teksturę
    • Wyrównuje koloryt
    • Redukuje widoczność porów
    • Zmniejsza drobne przebarwienia
    • Nie podrażnia
    • Szybko się wchłania
  • 3 grudnia 2024 o 20:38
    kocham !
    Definitywnie będę polecała to serum! To co robi ze skórą to szok! Delikatnie złuszcza, wygładza zmarszczki i oczyszcza skórę. Dodatkowo rozjaśnia przebarwienia i wyrównuje koloryt :) o nawilżeniu nie wspomnę bo skóra jest po nim tak elastyczna i miękka ze jestem zakochana :)
  • 19 listopada 2024 o 15:49
    Intensywne odnawianie skóry z kwasem mlekowym
    Nacomi Next Lvl, Renew Your Skin, Lactic Acid 10% to serum do twarzy, które wykorzystuje moc kwasu mlekowego, aby skutecznie wygładzić skórę, poprawić jej teksturę i przywrócić jej naturalny blask. Z 10% stężeniem kwasu mlekowego, serum delikatnie, ale efektywnie usuwa martwe komórki naskórka, wspomagając proces odnowy skóry i przywracając jej świeży, zdrowy wygląd. Kwas mlekowy jest jednym z alfa-hydroksykwasów (AHA), który działa na powierzchni skóry, rozpuszczając martwe komórki naskórka i poprawiając jej elastyczność. Regularne stosowanie serum sprawia, że skóra staje się gładsza, a pory są mniej widoczne. Produkt jest również pomocny w walce z przebarwieniami, szorstką teksturą skóry oraz drobnymi zmarszczkami, poprawiając jej ogólny wygląd i kondycję. Nacomi Next Lvl, Renew Your Skin, Lactic Acid 10% to serum idealne do stosowania w pielęgnacji skóry dojrzałej, problematycznej czy skłonnej do nierówności. Dzięki swojej formule produkt doskonale nadaje się do stosowania na noc, pozostawiając skórę nawilżoną, odświeżoną i pełną blasku. To must-have w codziennej pielęgnacji, które pomoże w przywróceniu młodszego i zdrowszego wyglądu skóry.
  • 14 listopada 2024 o 15:46
    Skuteczna pielęgnacja eksfoliacyjna dla gładkiej skóry
    Nacomi Next Lvl, Renew Your Skin to wyjątkowy produkt dla osób szukających skutecznej, ale delikatnej eksfoliacji. Kwas mlekowy (10%) jest jednym z najlepszych składników do złuszczania martwego naskórka, wspomagając regenerację skóry i poprawiając jej teksturę bez ryzyka podrażnień. Serum ma lekką konsystencję, która łatwo się wchłania, pozostawiając skórę miękką i gładką. Kwas mlekowy skutecznie usuwa martwe komórki skóry, co pomaga w wyrównaniu kolorytu oraz zmniejszeniu drobnych zmarszczek i przebarwień. Regularne stosowanie produktu sprawia, że skóra staje się bardziej promienna, odświeżona i zyskuje zdrowy wygląd. Dodatkowo, produkt nawilża i łagodzi skórę, dzięki czemu nie powoduje uczucia ściągnięcia, jak niektóre inne preparaty złuszczające. Jest idealny dla osób z problemami takimi jak nierówny koloryt skóry, drobne zmarszczki czy zaskórniki.