Nabłyszczenie i uwydatnienie Twoich ust w nowej, letniej odsłonie – odkryj zapachy i smaki lata NOWEJ formuły bestsellerowego olejku do ust. Teraz z nowym, jeszcze wygodniejszym aplikatorem!
VIRALOWY olejek do ust zdobył serca tysięcy klientek i w rekordowym tempie znika z półek, gdy tylko się na nich pojawia – tego lata nie może go zabraknąć i u Ciebie.
W niewielkiej tubce zamknęliśmy formułę, która tworzy na ustach soczystą taflę. Brawurowo podkreśla naturalną czerwień ust i nadaje im spektakularnego blasku, równocześnie rozwiązując problem suchych i spierzchniętych warg.
Z nowym, silikonowym ustnikiem aplikacja jest jeszcze przyjemniejsza – olejek łatwo rozprowadza się na ustach i nie wycieka z tubki. Formuła olejku zapewnia pełne nawilżenie bez efektu klejenia.
Poznaj letnie, soczyste kolory i zapachy – które z nich trafią na Twoje usta?
olejek w odcieniu watermelon glow
ingredients: diisostearoyl polyglyceryl-3 dimer dilinoleate, isostearyl isostearate, caprylic/capric triglyceride, helianthus annuus seed oil, silica dimethyl silylate, parfum, tocopheryl acetate, polyglyceryl-2 triisostearate, aluminum hydroxide, +/- [ ci 15985, ci 45410, ci 77492, ci 77499, ci 77891].
olejek w odcieniu raspberry glow
olejek w odcieniu marshmallow glow
Poznaj składniki:
22 kwietnia 2026 o 14:10
Nie ma szału
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Nie jest to wybitne, nie nawilża jakoś specjalnie i jedna rzecz mnie zastanawia. Kiedy kładę sobie ten olejek na usta to mam strasznie dziwny smak na języku i uczucie takiej cierpkości, nie zdarzyło mi się to z żadnym innym produktem. Nie jest zły ale nie powiedziałabym że jest warty swojej ceny bo za dużo nie wnosi do pielęgnacji ust.
21 kwietnia 2026 o 17:54
Przeciętny olejek do ust
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Olejek do ust od YOUR KAYA używam już od ponad roku. Przeważnie wybieram kolor Nude Glow, ale szczerze kolor nie jest jakoś bardzo zaakcentowany na ustach, mogę powiedzieć że tego koloru praktycznie nie widać.
Po nałożeniu otrzymujemy efekt tafli, usta są błyszczące, niestety produkt szybko się ściera więc często trzeba dokładać.
Jeśli chodzi o pielęgnacyjną stronę to też nie wypada zbyt dobrze niestety. Nie zauważyłam nawilżenia, nawet bym stwierdziła że usta szybciej się przesuszają.
Opakowanie jak większość od tej marki jest wykonane minimalistycznie, ale z klasą. Plastikowa tubka z której łatwo wyciska się produkt.
Jeśli chodzi o wydajność to przez to że często trzeba dokładać produkt to zużycie jest dosyć szybkie.
Zapach toffi, migdały i wanilia - mi osobiście pasuje ten słodki zapach, natomiast kwestia gustu.
Podsumowanie:
Osobiście lubię ten olejek przez to jaki daje efekt i podoba mi się zapach, natomiast ubolewam nad tym że nie jest bardziej nawilżający i tak szybko się ściera.
23 stycznia 2026 o 14:23
Szału nie ma
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Lubię tę markę i swego czasu słyszałam kilka pozytywnych opinii na temat ich produktów do ust.
Pewnego razu trafiłam w drogerii na te olejki i skusiłam się na dwie wersje – Marshmallow Glow oraz Nude Glow. Spośród nich zdecydowanie bardziej przypadła mi do gustu ta druga.
Olejki ładnie błyszczą na ustach i pozostawiają efekt optycznie pełniejszych ust.
Są to produkty poprawne, które sprawdzają się przy codziennym stosowaniu, ale na pewno nie poradzą sobie z większą suchością ust.
21 stycznia 2026 o 9:52
Wysusza usta
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Produkt jest beznadziejny, bo wysusza usta, czyli efekt jest odwrotny do zamierzonego. Wyrzuciłam go, bo moje usta wyglądały strasznie po nim. Strata pieniędzy.
7 stycznia 2026 o 10:49
Olejek do ust
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Olejek niestety nie spełnił moich oczekiwań, miesiąc po otwarciu jego zapach z słodkiego zmienił się na stary olej. Ciężko się go nakłada ponieważ dosłownie wylewa się z opakowania. Kolor ładny i rzeczywiście czuję się nawilżenie ust ale znika ono w ciągu kilku minut. Firmę bardzo lubię, jej produkty dobrze mi się sprawdzają ale do olejków nie wrócę.
7 stycznia 2026 o 10:49
Olejek do ust
27 listopada 2025 o 7:32
Your KAYA Naturalny olejek do ust
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Zgadzam się, że ten olejek faktycznie potrafi sprawić, że usta przepięknie się błyszczą ZARAZ PO aplikacji. Efekt glow jest naprawdę ładny i bardzo estetyczny… ale niestety trwa to ekstremalnie krótko. Produkt „znika” z ust w ekspresowym tempie - po kilku minutach nie ma po nim praktycznie żadnego śladu.
Nie zauważyłam również obiecanego przez producenta uwydatnienia ust; efektu zero. Co gorsza, produkt w żaden sposób nie nawilża ani nie pomaga na suche, spierzchnięte wargi. Mam wręcz odwrotne wrażenie: usta stają się bardziej wysuszone, jakby olejek odparowywał i zostawiał je w gorszym stanie niż były wcześniej. Do tego dochodzi mocne klejenie się, które jest zwyczajnie nieprzyjemne w noszeniu.
Niestety dla mnie to duże rozczarowanie. Ładny błysk nie rekompensuje braku działania, krótkiej trwałości i klejącej formuły. Nie wrócę do tego produktu.
5 listopada 2025 o 10:43
Your KAYA Olejek do ust „Watermelon Glow”
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Ten olejek to świetna propozycja, jeśli szukasz czegoś, co połączy pielęgnację z delikatnym efektem makijażowym — w szczególności w letnich miesiącach.
3 października 2025 o 20:31
Nie kupię więcej
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Niestety, produkt mnie rozczarował. Olejek ładnie pachnie, ale na tym kończą się jego zalety. Szybko wysycha na ustach i nie zapewnia obiecanego nawilżenia, co jest podstawową funkcją takiego kosmetyku. Jak na swoją cenę, zdecydowanie nie spełnia oczekiwań – nie polecam i nie kupię go ponownie.
28 sierpnia 2025 o 6:37
Szału nie ma
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Liczyłam na coś więcej… Chciałam spróbować czegoś nowego, innego niż zwykła pomadka ochronna na co dzień, i skuszona internetowymi opiniami – kupiłam ten produkt w drogerii w fajnej cenie.
Tubka jest mała i poręczna. Sam olejek ma dość płynną konsystencję, więc trzeba uważać przy aplikacji – ale to kwestia indywidualna.
Wybrałam wersję w odcieniu nude glow. Co do koloru – niestety nie ma go wcale, pozostaje tylko w nazwie. Za to efekt glow faktycznie jest bardzo wyraźny, tak jak zapewnia producent – usta zyskują mocną taflę i soczystość. Dla mnie momentami aż za bardzo, ale to też zależy od preferencji.
Producent obiecuje pełne nawilżenie bez efektu klejenia. Tu jednak spotkałam się z rozbieżnymi opiniami: jedni piszą, że to „ulepek”, inni – że w ogóle się nie klei. W moim odczuciu konsystencja jest bardzo lepka, przez co trzeba uważać na włosy, a na szklance na pewno coś zostanie. Z jednej strony lubię to uczucie, bo czuję nawilżenie, ale z drugiej ta lepkość mnie męczy.
Jeśli chodzi o suche i spierzchnięte usta – podczas noszenia faktycznie są dobrze nawilżone, jednak efekt nie utrzymuje się długo, a po dłuższym stosowaniu mam wrażenie - przesuszenia. Sama wydajność produktu przy codziennym użytkowaniu też nie zachwyca.
No i sama cena - porównując z innymi produktami pielęgnacyjnymi wystraczającymi na dłużej zdecydowanie - wygórowana
Zalety:
Mała, poręczna tubka – wygodna do torebki/kieszeni.
Bardzo wyraźny efekt glow – tafla, soczystość ust.
Przyjemne uczucie pielęgnacji w trakcie stosowania.
Wady:
Brak faktycznego koloru mimo nazwy (nude glow).
Bardzo lepka konsystencja – przyciąga włosy, zostawia ślady na szklance.
Uczucie kleistości może być męczące.
Efekt nawilżenia krótkotrwały – nie utrzymuje się długo.
23 kwietnia 2025 o 14:33
Łączy pielęgnację i delikatny makijaż ust w jednym
Kupi ponownieTak
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Są kosmetyki, które po prostu robią robotę, i właśnie taki jest olejek do ust Your Kaya. Używam go od kilku tygodni i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że to jeden z tych produktów, które uzależniają – od efektu, wygody i tego, jak pięknie prezentują się na ustach.
Co urzeka od razu? Efekt glow. Usta zyskują zdrowy, soczysty blask, ale bez przesady – tafla jest wyraźna, ale subtelna, nie wygląda jak coś „na siłę”. To bardziej naturalna mgiełka z połyskiem niż klasyczny błyszczyk. Różowy odcień jest uniwersalny, podkreśla naturalny kolor warg i świetnie współgra zarówno z dziennym, jak i wieczorowym makijażem (albo w ogóle bez makijażu). Taki odcień "moje usta, tylko lepsze" – w najlepszym wydaniu.
Jeśli chodzi o działanie pielęgnacyjne, to naprawdę czuć, że to coś więcej niż tylko ładny efekt. Usta stają się miękkie, wygładzone, nie pękają i nie są suche nawet po całym dniu. A to dla mnie ogromny plus, bo mam tendencję do przesuszania ust – ten olejek naprawdę im służy.
Do tego lekka, nieklejąca się formuła – można zapomnieć o włosach przyklejających się do ust przy pierwszym podmuchu wiatru. Komfort noszenia jest na medal. Nic się nie rozlewa, olejek łatwo się rozprowadza i nie trzeba używać lusterka – działa niemal intuicyjnie.
Opakowanie? Małe, poręczne, idealne do każdej torebki czy kieszeni a przy tym urocze.
Dlaczego warto go mieć?
• daje piękny, naturalny blask i podkreślenie ust
• nawilża i wygładza, bez uczucia lepkości
• lekka, komfortowa formuła
• praktyczny aplikator, który ułatwia stosowanie w każdej sytuacji
• cudowny letni zapach i przyjemny smak (subtelny, ale obecny!)
• odcienie, które pasują każdemu
Your Kaya znowu to zrobiło – stworzyli produkt, który wygląda dobrze, działa świetnie i po prostu chce się go używać. Jeśli szukasz czegoś, co łączy pielęgnację i delikatny makijaż ust w jednym, to ten olejek to strzał w dziesiątkę. Ja już wiem, że będzie ze mną nie tylko latem.
17 kwietnia 2025 o 8:18
Nie ma szału
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Kupiłam skuszona powszechnie dobrymi opiniami i zastanawiam się, o co tyle szumu. Całe szczęście, że produkt był wtedy na promocji, za ok. 15zł. Opakowanie nie jest wygodne - olejek jest bardzo płynny, przez co trudno wycisnąć odpowiednią ilość produktu, łatwo przedobrzyć. Z czasem aplikator się brudzi, a produkt wylewa z opakowania. Łatwo potłuścić wszystko, co jest w torebce. Olejek miał za zadanie zmiękczać i wygładzać usta. Uwaga, nie robi totalnie nic. Wręcz przeciwnie, czasami miałam wrażenie, że wręcz potęguje wysuszenie ust. Jak były suche, tak suche zostawały. Musiałam ratować się innymi produktami. Nie kupię ponownie, totalna lipa.
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
6 marca 2025 o 18:35
Polecam
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Mała, poręczna tubka, z której niestety produkt się wylewa więc niepotrzebnie się marnuje. Olejek ma przyjemną, gęstą formułę, która świetnie się rozprowadza. Mój odcień to nude glow, który przepięknie pachnie tofii. Kosmetyk jest wegański, 90% składników jest pochodzenia naturalnego w tym witamina E (zapobiega podrażnieniom), olej z nasion słonecznika i olejek rycynowy (wygładzają i zmiękczają). Formuła łatwo się rozprowadza i się nie lepi. Olejek jest komfortowy w noszeniu. Na ustach daje efekt tafli, który przepięknie wygląda. Świetnie nawilża i wygładza usta. Sprawia, że są one bardziej miękkie i pełniejsze. Wydajność niestety dosyć słaba, a szkoda, bo nawet go polubiłam. Polecam.
4 marca 2025 o 18:47
Bardzo lubię
Kupi ponownieTak
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Nie lubię smarować ust, a odkąd używam olejków Your Kaya robię to z przyjemnością!
Olejek cudownie wygładza, nawilża usta. Robi piękną taflę , nadaje subtelnego koloru ( w zależności od wybranego odcienia) , pięknie pachnie. Nie skleja ust, nie lepi się tak jak błyszczyki!
No ja jestem absolutnie zakochana.
18 lutego 2025 o 9:41
Efekt glow na pewien czas
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Olejek w każdym z odcieni jest piękny jednak słabo koloryzujący. Konsystencja to delikatne masełko, nie lepi się, nie zbiera w koncikach ust, jedynie jak nałoży się za dużo roluje się do środka i zostawia słodko gorzki posmak. Za 19 złotych w promocjach można się skusić i spróbować. Samo opakowanie super, aplikator wygodny o ile nie jest bardzo nagrzany, wtedy wszystko spływa na raz. Ogólnie oceniam dobrze, za jakiś czas kupię inną opcję kolorystyczną ale nie jest to must have.
6 lutego 2025 o 0:14
Olejki do ust marshmallow oraz raspberry
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Na te olejki trafiłam podczas promocji 2 w cenie 1, w Rossmannie. Nie miałam wcześniej doświadczenia z innymi produktami tej marki, ale olejki jakoś wpadły mi w oko. Wybrałam sobie dwa odcienie – marshmallow oraz raspberry. Nie używałam wcześniejszej wersji olejków, więc nie mogę powiedzieć czy ta jest lepsza/gorsza, ale w moim odczuciu te olejki są całkiem przyjemne. Przede wszystkim dawały ładny efekt tafli na ustach i nie sklejały ich. Z dwóch wersji kolorystycznych bardziej przypadł mi do gustu malinowy, bo usta miały fajny, soczysty odcień. Wersja „piankowa” akurat u mnie dawała lekko trupi efekt, bo rozjaśniała usta. Niby wszystko dobrze, tylko dziwi mnie, że ten produkt nazwany jest olejkiem. Bardziej przypomina on błyszczyk, ponieważ usta ani trochę nie były po nich nawilżone, wręcz po dłuższym używaniu tylko tego olejku miałam wrażenie przesuszenia. Co do opakowanie, to nie miałam z nimi większego problemu, może czasami zdarzyło się wycisnąć za dużo produktu, ale mam wrażenie, że to standard przy tego typu tubkach. Poza tym, plus za estetyczny kartonik, w którym jest olejek. Co do wydajności nie mam żadnych uwag, bo każdą sztukę zużyłam przez ok. 1,5 miesiąca kiedy miałam je cały czas pod ręką (leżały sobie na biurku).
1 lutego 2025 o 13:18
Średniak
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Aplikator chociaż na pierwszy rzut oka wydaje się fajny, to niestety nie da się nim zaplikować odpowiedniej ilości, zawsze wyciśnie się go zbyt dużo. Niby fajny, wygodny, silikonowy, higieniczny to mało wydajny.
Koloru niestety nie daje, ale nie oszukujmy się to tylko olejek a nie szminka. On ma jedynie podkreślać naturalną czerwień wargową i to robi. Ja kupiłam go w dwóch odcieniach (marshmallow i watermelon) i w sumie za dużej różnicy między nimi nie widzę, a jakby nie patrzeć wzięłam najjaśniejszy i najciemniejszy kolor.
Ma dawać efekt tafli z którym nie do końca się zgadzam, ale faktycznie połysk daje i to całkiem fajny.
Olejek nie nawilża tylko bardziej natłuszcza więc może sprawdzi się w zimę jako ochrona.
Ale są one smaszne, ładnie pachną.
Mała tubka z zakręcaniem (to na plus bo nie zgubi się np w torebce). Poj 10ml.
26 stycznia 2025 o 20:07
Straszny niewypał
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Ten olejek do ust to straszny bubel. Według mnie wcale nie nawilża ust, a wręcz przeciwnie - miałam wrażenie, że wysuszał. Zastanawiam się jaki jest sens takiego produktu. Nie zauważyłam też, żeby dawał jakiś kolor, mimo że przecież są jego różne wersje kolorystyczne. Według mnie na ustach wygląda raczej transparentnie. Jest też dość kleisty i szybko znika z ust. Na plus jest jedynie całkiem ładny zapach i konsystencja.