WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy uniwersalne

Muldream All Green Mild, Premium Facial Cram Nawilżający krem do skóry wrażliwej

• 7 czerwca 2025 o 12:26
    Ideał dla cery wrażliwej
    Mam do dyspozycji krem marki Muldream który jest niezwykle pomocny i który działa wiele dobrego, otrzymałam go w prezencie który sprawił mi wielką radość bo moja cera która cierpi na suchość odzyskała dawny wigor i blask, uwielbiam testować nowości kosmetyczne ale odkąd poznałam tą markę to nie chcę zamienić jej na żadną inną przynajmniej aż nie wykorzystam słoiczka pełnego esencji pełnej drogocennych składników, polubiłam ten krem za to że skóra jest po jego użyciu miękka i delikatna a suchość już mi tak nie doskwiera jak wcześniej więc jest to krem z mojej strony do pełnego i pewnego polecenia zwłaszcza że jest on idealny dla mnie czyli osoby z cerą wrażliwą.
    Zalety:
    • Bardzo dobry i pomocny krem nawilżający dla cery wrażliwej o bogatym składzie
    Wady:
    • Nie wymienię
    Marza97
    12 września 2024 o 20:51
    Fajna konsystencja, świetne współdziałanie z serum od Muldream
    Polubiłam się z marką Muldream, to kolejny produkt, który mi się sprawdził. Jednak miałam z tym kremem troszkę problemów, bo czasami rolował mi się po nałożeniu go na różne serum. Miałam pod ręką serum z Muldream (z niacynamidem i peptydami, jestem ciekawa czy z innymi serum też tak by fajnie działał), i okazało się, że współgrają ze sobą idealnie. Konsystencja tego kremu jest lekka, troche żelowo- silikonowa, ma się uczucie wypełnienia wszelkich nierówności skóry. Dobrze się wchłania, nie pozostawia lepiącej warstwy, skóra jest wygładzona, nawilżona no i dobrze siedzi na nim makijaż. Krem jest wydajny, jest zamknięty w klasycznym słoiczku. Osobiście preferuję opakowania typu airless z pompką, ale cóż. Skład na plus, nie ma kontrowersyjnych składników. Cena jest wysoka, to jest minus, ale można znaleźć na promocji za ok 75 zł. km Minusem może być również to, krem może się rolować po nałożeniu różnych serum (innych marek od Muldream).
    Zalety:
    • konsystencja - nie spotkałam podobnej jak do tej pory w żadnym kremie
    • dobrze nawilża
    • wygładza
    • nie lepi się
    • dobrze się wchłania
    Wady:
    • może się rolować