Żele pod prysznic

Isana Sweet Plum, Shower Gel Słodka śliwka, Żel pod prysznic

• 10 grudnia 2024 o 21:13
    Słodka śliwka
    Żel pod prysznic Isana o zapachu słodkiej śliwki to jeden z moich ulubionych z tej serii. Kupiłam od razu dwie sztuki po tym jak powąchałam ten zapach w sklepie. Bardzo słodki i otulający. Wlałam sobie go do mycia rąk i goście od razu pytali co tak ładnie pachnie. Idealny na okres jesień/zima. Nie lubię wydawać dużo pieniędzy na żele, dlatego świetnym wyborem są dla mnie te z Isany. Zapach na skórze krótko się utrzymuje, ale wolę użyć dobrego balsamu po kąpieli niż kupować drogie żele.
    Zalety:
    • piękny jesienny słodki zapach śliwki
    • niska cena
    Wady:
    Miroku
    30 listopada 2024 o 0:23
    Za taką cenę to nic tylko brać
    Kocham śliwki. Jeść w każdej postaci, wąchać(zauważyłam, że sporo perfum, które lubię zawierają w nutach ten owoc właśnie), a nawet je gotować. Może to sentyment do dzieła mojego dziadka, czyli śliwkowego sadu, soczyste węgierki zawsze będą mi się kojarzyć z beztroskim dzieciństwem oraz tą porą roku gdzie w połowie sierpnia lato powoli przechodzi w jesień, uwielbiam ten czas :) Gdy zobaczyłam ten nowy wariant zapachowy żalu Isany to kupiłam bez wahania. Zwłaszcza, że kosztował mnie naprawdę mało, był na jakieś ciekawej obniżce. Za taką cenę otrzymujemy po prostu dobry żel pod prysznic. Ładnie pachnący(nie jest to typowa śliwka zerwana prosto z drzewa lub taka z ciasta/powideł, a bardziej waniliowa; to miły i słodki zapach, który bardzo uprzyjemnia prysznic), dobrze myjący, obficie się pieniący(konsystencja także fajna-dosyć gęsta i zwarta, ale nie glutowata). Troszkę może wysuszać skórę, ale to jest właśnie cecha produktu myjącego opartego na mocniejszym detergencie, mi to nie przeszkadza gdyż staram się w miarę regularnie czymś tam posmarować się po prysznicu. Jednak krzywdy nie robi-nie ma bolesnego ściągnięcia czy przesuszenia, na plecach oraz dekolcie nie odnotowałam zapchania czy wysypu krostek. Po prysznicu skóra jest czysta, świeża, a do tego subtelnie(chociaż krótko) i ładnie pachnąca-od żelu pod prysznic więcej nie potrzebuję.
  • 29 listopada 2024 o 17:59
    Bardzo lubię żele pod prysznic od marki Isana, dlatego też dość chętnie wybieram dla siebie nowe zapachy od tego producenta. Kosmetyki te są przystępne cenowo, dodatkowo posiadają najczęściej bardzo ciekawe wersje zapachowe oraz dość dobre sprawdzają się w przypadku mojej skóry, która jest z natury bardzo sucha, a także wrażliwa oraz reaktywna. Tym razem zdecydowałam się na propozycje o śliwkowych nutach zapachowych. Muszę przyznać, że naprawdę bardzo lubię ten zapach w kosmetykach, jednak nie jest on zbyt popularny i nie przewija się w zbyt wielu propozycjach. Kosmetyk zamknięty został w opakowaniu w formie spłaszczonej butelki. Wykonana została ona z plastiku i utrzymana w kolorach fioletu wraz oczywiście z grafiką śliwki oraz wszelkimi, najważniejszymi informacjami na temat produktu, takimi jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości oraz zalecany sposób użytku. Cena regularna żelu nie jest wysoka, ponieważ wynosi około pięć złotych. Produkt posiada żelową konsystencje oraz fioletową barwę. Pachnie naprawdę pięknie pachnie, ewidentnie czuć tutaj obiecane, śliwkowe nuty. Pieni się naprawdę dość intensywnie, dzięki czemu jest mocno wydajny. Nie podrażnia ani nie wysusza naszej skóry. Naprawdę świetnie oczyszcza oraz odświeża całe nasze ciało, pozostawiając swój śliwkowy zapach na nim. Śliwkowy żel od marki Isana przede wszystkim oczarował mnie swoim zapachem, który jest bardzo udany i unikatowy. Dodatkowo jak najbardziej posiada świetne właściwości oczyszczające oraz odświeżające. Zdecydowanie mogę polecić tę propozycję.
    Zalety:
    • Konsystencja