Żele pod prysznic

Marba Cosmetics PLUM! Czyściochowo, Żel pod prysznic i szamapon 2w1

Angesi
    17 stycznia 2025 o 15:48
    Idealny 2w1
    Produkt kupiłam dla syna po cichu licząc, że będzie odpowiedni też dla mnie i będziemy mogli używać jednego kosmetyku i po naszej stronie wanny będzie wreszcie mogła stać jedna buteleczka. I udało się. ;D Produkt sprawdza się wspaniale jako żel do mycia ciała, ale też jako szampon — myje włosy bez plątania ich (o dziwo). Dzięki niemu mam włosy pełne objętości, lekkie, łatwe do rozczesywania bez odżywki. Do tego bardzo ładnie pachnie, niezbyt intensywnie, ale zapach ten jest długo wyczuwalny gdy wącham włosy syna albo swoje. Produkt jest łatwo dostępny w Rossmanie, w świetnej cenie. Polecam go dla całej rodziny, jeżeli Wasi mężczyźni nie boją się lekko słodkich zapachów, bo kobiety i dzieci na pewno będą z niego zadowolone. Mam nadzieję, że produkt będzie dostępny na stałe w Rossmanie, bo niestety sieć lubi wycofywać fajne produkty.
    Zalety:
    • Zapach.
    • Konsystencja.
    • Działanie — jest delikatny dla ciała i włosów.
    • Cena.
    • Dostępność.
    Wady:
  • 14 listopada 2024 o 8:53
    Super produkt dla najmłodszych!
    Kupiłam go za ok.11zł/500ml, więc myślę że cena całkiem atrakcyjna. Opakowanie bardzo ładne, minimalistyczne, ale dziecięce. Z przodu ukryta jest naklejka, która po odklejeniu zostawia pod spodem taki sam motyw, więc super, że nie białe pole - etykieta jest cały czas spójna. Niestety nie wiem czy trafiła mi się wadliwa sztuka, ale w połowie żelu pompka zaczęła wydobywa produkt co 2 naciśnięcia. Odkręciłam górę i się okazało, że ta plastikowa rurka w środku jest połamana w pół i ledwo się trzyma. Co mnie zdziwiło najbardziej to to, że gdyby nawet miała być na prosto to nie zmieściłaby się na długość butelki - była za długa. Nie sprawdzałam innych sztuk w sklepie, ale warto mieć to na uwadze. Przy końcu po prostu przelałam sobie do innej buteleczki i tak używałam. Mimo to samym produktem warto się zainteresować! Żel + szampon to dla mnie bardzo wygodne połączenie, ponieważ wszystko mam w jednej butelce. Moi chłopcy (1.5roku i 4lata) pokochali ten produkt za zapach, za super pianę, która sie wytwarza oraz za to, że nie szczypie w oczy, a skórę pozostawia bardzo miękka nawet bez żadnego dodatkowego balsamu. Produkt jest również mega wydajny, bo nie trzeba było go nałożyć dużo by dokładnie umyć głowę i ciało. Konsystencja bardziej gęstego płynu, w różowym kolorze nie uciekała przez palce, dzięki temu produkt się nie marnował i na długo nam starczył. Serię PLUM! znajdziesz w Rossmannie na dziale z pielęgnacją dziecięca :)