Żele pod prysznic

Ziaja Świąteczne Aromaty, Korzenny Piernik, Żel pod prysznic

• 6 marca 2025 o 10:12
    Zdecydowany piernik.
    Żel pod prysznic korzenny piernik Ziaja to mój faworyt na zimowe wieczory. Żel zamknięty w białej tubce z brązowymi napisami a na środku znajduje się pierniczek w kształcie domku. Jest to zdecydowanie najlepszy żel pod prysznic z odwzorowanym zapachem piernika jaki mógł powstać. Korzystając z tego żelu, sam zapach od razu przenosi nas w świąteczny czas. Cieszę się że jeszcze długo po wykąpaniu czułam na sobie zapach tego pierniczka. Żel posiada 95% składników pochodzenia naturalnego. Jego konsystencja jest żelowa w kolorze przezroczystym, tylko ubolewam że nie ma pompki. Lepiej by się z tego korzystało. Polecam aby umilać sobie chłodne wieczory.
    • Konsystencja
    Wady:
    • Brak pompki
  • 10 lutego 2025 o 17:59
    Korzenne aromaty
    Żel pod prysznic korzenny piernik od marki Ziaja to kosmetyk zamknięty w miękką tubę o pojemności 160 ml z zamknięciem na klik. Szata graficzna jest bardzo przyjemna dla oka, dominują barwy bieli i grafika uroczego domku z piernika w kolorze brązowym. Konsystencja żelu jest rzadka o przezroczystej barwie ale za to o pięknym otulającym zapachu, mi bardzo przypadł do gustu. Skład INCI jest krótki. Jeśli chodzi o działanie żelu to jest to kosmetyk, który delikatnie się pieni, nie wysusza skóry, wręcz przeciwnie mam wrażenie, że jest bardziej nawilżona, miękka w dotyku. Żel łagodnie myje skórę i odświeża ją. Jest to kosmetyk, który może nie robi ogromnej piany, ale na pewno skutecznie myje. Łatwo się spłukuje, pozostawia skórę pachnącą słodyczami. Żel pod prysznic to żel o korzennych aromatach, który z pewnością sprawdzi się i teraz!
    • skład
    • dość wydajny
  • 31 stycznia 2025 o 11:32
    Zapach 10/10 ale mało trwały
    Uwielbiam sezonowe linie Ziaja! Oni tworzą takie obłędne zapachy, że nie sposób się oprzeć! :) Korzenny piernik to kompozycja zapachowa, która totalnie mnie zauroczyła (kupiłam całą serię). Zapach idealnie komponuje się z klimatem przygotowań do świąt oraz świąt. Żel ogólnie ok - łagodny dla skóry, nie podrażnia, nie przesusza, pieni się. Używałam go ja i moja córka z wrażliwą skórą i u niej też nie podrażnił skóry. Minus za to, że zapach krótko utrzymuje się na skórze. Szkoda, że w serii nie było balsamu tylko mgiełka, bo balsam by pewnie znacząco przedłużył zapach na skórze. Kolejny minus to małe opakowanie - dla 2 osób starczyło na niecałe 2 tygodnie. Niemniej, gdyby go jeszcze spotkała w sklepie to kupię, bo przyjemność podczas kąpieli mega - niczym aromaterapia poprawiająca nastrój :)
    Zalety:
    • ZAPACH CUDOWNY
    Wady:
    • małe opakowanie
    • zapach słabo się utrzymuje na skórze po użyciu żelu pod prysznic
  • 18 stycznia 2025 o 20:36
    Pierniczki
    Tuż przed świętami wybrałam do przetestowania zestaw piernikowy z Ziaja. Zapach tych kosmetyków jest cudowny, więc chętnie po nie sięgam. Żel pod prysznic ma gęstą konsystencję, skutecznie oczyszcza i odświeża skórę. Nie powoduje uczucia ściągnięcia czy przesuszenia. Szkoda, że zapach bardzo szybko się ulatnia. Opakowanie w tubce średnio się u mnie sprawdza, bo często wylewa się z niego za dużo produktu, przez co wydajność jest słabsza. Ale do przetestowania w zestawie z innymi kosmetykami w okresie świątecznym pasuje idealnie. ZALETY Konsystencja Skutecznie oczyszcza Odświeża Zapach WADY Krótkotrwałość zapachu Opakowanie w tubce Wydajność
  • 6 stycznia 2025 o 15:25
    Piernikowy zawrót głowy
    Świąteczny czas jest zdecydowanie moim ulubionym w całym roku, więc chętnie nawet zapachami kosmetyków nawiązuję do niego. Ziaja tym razem również nie zawiodła. Opakowanie jest elastyczne, łatwo wydobyć z niego produkt. Żel ma lekko lejącą konsystencję, bez koloru, dobrze rozprowadza się na ciele. Myje, nie podrażnia. Zapach jest pierniczkowy, wyczuwam dużo przypraw korzennych. Cenowo - przystępny. Jedyny minus to zapach nie utrzymuje się wcale po zmyciu. A szkoda :)
    Wady:
    • zapach nie utrzymuje się