Tusze do rzęs

Avon SuperShock, MAX Volume Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 170 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 grudnia 2021 o 19:08
    Jest całkiem ok
    Ten tusz kupiłam jakiś czas temu na promocji. Ma bardzo fajną długą i grubą szczoteczkę. Bardzo ładnie wyczesuje rzęsy i również tuszuje. Tusz wydłużył i zagęścił leciutko mi rzęsy. Co bardzo fajny efekt dało. Tusz jest intesywna czerń. Tylko szkoda że również osypuje się tusz. Jak najbardziej polecam i jest warty ceny.
  • 23 kwietnia 2021 o 21:28
    dobry ale nie ma efektu wow
    Tusz supershock kupiłam w avonie za ok. 18zł. Tusz ma prostą sztywną szczoteczkę, która ma króciutkie włoski. Dla mnie jest ona średnio wygodna w aplikacji tuszu. Tusz ma odpowiednio gęstą konsystencję. Tusz nie osypuje się ani nie rozmazuje. Jest trwały, ale zmywa się bez problemu mleczkiem do demakijażu czy płynem mieclarnym. Rzęsy są fajnie podkręcone, lekko wydłużone i troszkę pogrubione. Ogólnie nie ma jakiegoś efektu Wow ale wyglądają ładnie.
    U konsultantki
  • 12 kwietnia 2021 o 14:04
    Jest ok, polecam
    Bardzo go lubię ze względu na silikonową, grubą szczoteczkę. Ładnie wyczesuje rzęsy, ale może być kłopotliwa dla osób, które nigdy nie miały z taką szczoteczką do czynienia, może sprawiać trudność przy tuszowaniu małych rzęs w wewnętrznym kąciku oka. Jednak problemy z jej używaniem to kwestia czasu, ja zużyłam już kilka opakowań i dla mnie ta szczoteczka jest bardzo wygodna. Po otwarciu wydłużał, ale nie pogrubiał na tyle, na ile bym chciała, więc nakładałam kilka warstw. Szybko przysechł i wtedy efekt pogrubienia podobał mi się najbardziej. Tusz nadaje rzęsom intensywną czerń. Trzeba uważać jak go się nakłada, bo nieumiejętne nałożenie może powodować sklejenie rzęs. Nie da się go długo używać, bo szybko wysycha i zaczyna się osypywać. Jest warty swojej ceny katalogowej, jednak polecam go szukać w drogeriach internetowych - będzie tańszy. Ogólnie polecam, jest warty wypróbowania
    Zalety:
    • głęboki czarny kolor
    • pogrubienie rzęs
    • wydłużenie rzęs
    • gruba szczoteczka
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • szybko wysycha w opakowaniu
    • trochę się osypuje
    • nałożony w zbyt dużej ilości skleja rzęsy
    Ann9555
    23 grudnia 2020 o 13:22
    Efekt sztucznych rzęs
    Tusz zrobił na mnie ogromne wrażenie. jest masywny razem z szczoteczką. Już od pierwszego użycia byłam zaskoczona i to pozytywnie. Ekstremalnie pogrubia rzęsy, choć dla niewprawionej ręki może być trudny w użytkowaniu. Łatwo się nim pobrudzić. Jednak gdy nabierzemy wprawy robi cuda na rzęsach. Mocny, intensywny czarny odcień i rzęsy jak sztuczne już przy pierwszej warstwie. Co do trwałości nie jest powalająca, ale kilka godzin spokojnie pobędzie na naszych oczach bez niespodzianek. Może ie odbijać i delikatnie kruszyć.
    Zalety:
    • efekt sztucznych rzęs
    Wady:
    • trwałość
    martinx
    13 grudnia 2020 o 14:37
    Tragedia!
    Tusz kupiłam pod wpływem impulsu, poleciałam na maksymalną objętość, na której zależy mi zawsze najbardziej. Tymczasem... objętość to jakaś kpina, chociaż tusz jest świeży to ciężko jest nim pokryć rzęsy na całej długości, daje baaardzo subtelny efekt, żeby uzyskać objętość trzeba się namachać kilka warstw, ale nie ma tak dobrze, bo przy kilku warstwach wyglada jak sklejona klucha. Nigdy więcej nie skuszę się na tusz bez czytania opinii. Szczotka jest gruba, obkleja się tuszem i przez to zostawia miejscami na rzęsach gluty. Przez swoją grubość jest tez niewygodna, ciężko jest nią umalować dolne rzęsy. Totalny bubel!
    Zalety:
    • Nie ma!
    Wady:
    • nieporęczna szczotka
    • nie daje objętości
    • nie nadaje się do warstwowania, skleja rzęsy i zostawia kluchy
    • nieprecyzyjne malowanie
    • ogólnie katastrofa
    U konsultantki

Zobacz także inne Tusze do rzęs