Kremy na dzień

Bodyland.pl
Ziaja Ulga Krem łagodzący na dzień redukujący podrażnienia 50ml
Ziaja Ulga Krem łagodzący na dzień redukujący podrażnienia 50ml

• 27 stycznia 2024 o 17:09
    Bardzo dobry krem na naczynka
    Krem ładnie pachnie szybko się wchłania ,dobrze prosperuje z wszelkimi rodzajami fluidów krem czy pudrów Nie roluje się Duży plus za filtr 20 Krem fajnie koi cerę jak obiecuje producent i to ukojenie utrzymuje się długo nawet 12 h Często do niego wracam bo to jeden z lepszych kremów od ziaji ,warto przy naczynkach które potrzebują odpowiedniego nawilżenia
    • Koi skórę do 12 h
    Netili
    23 kwietnia 2022 o 18:31
    Mega dobry krem
    Krem jest naprawdę łagodny, nie podrażnia ani nie uczula. Szkoda, że nie pachnie. Nawilża i rzeczywiście przynosi taką ulgę, czuje że moja skóra odpoczywa przy tym kremie. Nie zapycha porów. Po nałożeniu na skórze pojawia się taka cienka biała warstwa, zależy ile nałożymy tego kremu, ale po jakimś czasie wszystko się wchłania. Plusem jest również to, że krem nie ma barwników, nie ma silikonów i olejów mineralnych. Moja skóra po tym produkcie jest nawilżona i odżywiona a zaczerwienienia na skórze złagodzone, polecam alergikom.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Łagodzi zaczerwienienia
  • 24 czerwca 2020 o 15:36
    Świetny produkt przy okazji używania innych produktów, bardziej doraźnych na naczynka/podrażnienia.
    Uwielbiam markę Ziaja i bardzo odpowiadają mi jej kosmetyki. Z chęcią sięgnęłam po ten kosmetyk. Sprawdził się u mnie bardzo poprawnie i byłam z jego używania nawet zadowolona. Co prawda nie wierzę w takie bujdy jak niwelowanie naczynek, bo takie sprawy załatwia się laserem lub innym środkom bardziej doraźnym. Co jest jednak faktem, to to,ż e krem bardzo fajnie koi podrażnioną cerę. Jest przyjemny i daje poczucie takiej ulgi i odświeżenia. Uwielbiam taki efekt. Minusem niestety było dla mnie to że, krem musiał mieć trochę czasu na wchłonięcie się, a ja tego czasu nie mam, szczególnie rano. Tak więc później już używałam go na noc a rano tylko w weekendy. Kremik był wydajny i przyjemny w konsystencji. Bardzo ładnie pachniał. Taką delikatną nienarzucającą się pielęgnacją. Opakowanie jest estetyczne i skromne, nie wyróżnia się. Jedyny problem jest taki że krem nakłada się palcami. Oczywiście wiadomo że każda z Nas ma czyste ręce przy nakładaniu jakiegokolwiek kosmetyku ale mam jakąś taką niechęć do tego typu opakowań. Mam poczucie że kosmetyk traci swoje właściwości szybciej jeśli ma kontakt nazwijmy to ze światem zewnętrznym. ;) Poza tym wszystko było ok. Uważam że jest to dobry kosmetyk dla cer naczynkowych. Nasze buzie potrzebują ulgi, ukojenia i nawilżenia. Można próbować w między czasie likwidować naczynka czy podrażnienia innymi produktami np. wysokim stężeniem witaminy C. Ja z chęcią do tego kosmetyku wrócę, ponieważ nie zrobił mi krzywdy.
    Zalety:
    • Dodaje ulgi i odświeżenia.
    • Ładnie pachnie.
    • Jest w bardzo atrakcyjnej cenie.
    • Jest to produkt polski.
    • Lekko nawilża.
    • Ma spf.
    • Jest wydajny i posiada odpowiednią pojemność,.
    Wady:
    • Jest dostępny w nie wielu miejscach.
    • Nie ma pompki, trzeba wkładać paluchy do środka (no chyba że używacie szpatułki, chyba muszę sobie taką sprawić ;) )
    • Nie rozprawia się z naczynkami,a le umówmy się, to robi tylko laser.
  • 20 marca 2020 o 19:23
    Powoduje pieczenie
    Krem szybko się wchłania i początkowo zostawia uczucie chłodu na skórze, niemniej po godzinie, dwóch moja cera z rumieniem uaktywnia się i mam policzki całe czerwone.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Szybko się wchłania
    • Przejściowe uczucie schłodzenia
    Wady:
    • Po jakimś czasie uaktywnia rumień
    • Powoduje pieczenie
  • 23 września 2019 o 11:57
    Dobry
    Kupiłam ten krem po tym jak dostałam silnego uczulenia na inny krem. Po kilku użyciach faktycznie poczułam ulgę na mojej twarzy. Opuchlizna, swędzenie i zaczerwienienie zniknęło. Krem dodatkowo też nawilżył i ukoił moją skórę.
    Zalety:
    • Działanie