Odżywki do paznokci

Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, Odżywka wybielająca do paznokci

Eveline odżywka do paznokci wybielająca 12ml

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 marca 2023 o 9:44
    Agent specjalny pod kolorowy lakier!
    Długo szukałam idealnego kandydata na moje paznokcie u stóp i w końcu go znalazłam! Okazał się nim lakier- odżywka od Eveline który pięknie wybiela paznokcie, wzmacnia je, chroni a do tego jest bazą pod kolejny kolor. Produktu używam tylko na paznokcie u stóp gdyż uwielbiam je malować na ciemne kolory co wiąże się z przebarwieniami i nieestetycznym wyglądem. Baza ta świetnie chroni mój paznokieć przed innym kolorem dodatkowo go pielęgnując. Bazę- odżywkę można również zostawić samą na paznokciu i da ona efekt ładnych i schludnych jasnych paznokci. Wysycha w mig, nie odciska się, zero problemów. Dla mnie bomba!
  • 14 września 2020 o 11:57
    Piękny efekt na paznokciach
    Moje paznokcie ogólnie są całkiem mocne i ładne. Od czasu do czasu miewam słabsze momenty, wtedy używam rybek keratynowych firmy GAL lub dowolnej odżywki Eveline. Tę akurat kupiłam już po zregenerowaniu moich paznokci odżywką "after hybrid", dostałam ją w SuperPharm (nie widziałam jej w żadnej innej drogerii stacjonarnie, widywałam jeszcze na Allegro). Kosztowała około 14złotych. Kupiłam ją tylko dla efektu na paznokciach - nie lubię ich malować kolorem, ponieważ zawsze coś odpryśnie, coś się odciśnie i mnie to okrutnie denerwuje, przezroczysty lub mleczny kolor wybacza wszystko. I taka jest ta odżywka: można ją nałożyć z zamkniętymi oczami, schnie w sekundę, pięknie wybiela optycznie paznokcie, rozjaśnia płytkę plus końcówki są bielutkie. Dla mnie efekt idealny! Co do trwałości odżywki to się nie wypowiem, ponieważ posiada ona jeden, duży minus, który sprawia, że po jednym dniu noszenia zmywam ją. Mianowicie - na następny dzień paznokcie jakby żółkną! Nie wiem o co chodzi, czy działa tak pod wpływem jakiegoś detergentu, czy w taki sposób się "ściera" ale wygląda bardzo nieestetycznie już w kolejnym dniu. Mimo to jakoś specjalnie nie żałuję zakupu, ponieważ szybkie nadkładanie i schnięcie sprawia, że nie jest to problem aby nakładać ją codziennie a efekt naprawdę się broni, szczególnie latem, przy opalonych dłoniach. Nie wiem czy kupię ponownie, prawdopodobnie będę szukać czegoś o podobnym działaniu, co nie żółknie tak szybko.
    Zalety:
    • Kolor w pierwszym dniu noszenia
    Wady:
    • Dostępność
    • Paznokcie żółkną na drugi dzień (może nie tyle same paznokcie co ta odżywka)
    Drogeria Super-Pharm
  • 21 września 2019 o 0:09
    Eveline Odżywka Wybielająca
    Najlepiej wybielająca odżywka, jaką kiedykolwiek używałam. Jestem jej wierna od wielu lat. Będąc na zewnątrz nie zdziwcie się, że wasze paznokcie okażą się fioletowe - mi się ten efekt bardzo podoba. Niestety trudno tą odżywkę dostać poza Super Pharm.
    Zalety:
    • Efekt
    Wady:
    • Nie jest trwały przy częstym kontakcie dłoni z wodą, dostępność, cena
    Drogeria Super-Pharm
    goha80
    5 czerwca 2019 o 21:55
    W sumie ok.
    Produkt ten kupiłam gdyż jeden paznokieć na kciuku zrobił mi się dziwnie i nieestetycznie żółtawy. Nie wiem czy od tandetnego i niesprawdzonego zmywacza do paznokci, który niewiem czemu ma odblaskowo zielony kolorek, czy od obierania pomarańczy których ostatnimi czasy jadłam dużo..... Odzywka niweluje żółty kolor i powoli paznokieć zaczyna wyglądać normalnie. ale szału nie ma. Mleczna barwa mimo odblasku rózowawo fioletowego dającego złudzenie świezutkich paznokietków nie niweluje i nie zakrywa żółtej barwy do końca. Lecz pomaga. zauwazyłam też że brzydko się ściera, przynajmniej na moich paznokciach zostają na nich smugi co daje niezbyt ładny efekt. Ja używam jej na inną odzywkę i w tym duecie wygląda bardzo dobrze na paznokciach. Ściera się dość szybko. Zauważam to gdyż niestety nie mam czasu nakładać codziennie nowej warstwy.
  • 1 lutego 2019 o 20:22
    Dziala swietnie
    Jestem fanka produktow do pazokci z Eveline. Musze przyznac, ze kupujac ten konkretny kosmetyk moje oczekiwania zwazajac na poprzednie, ktore uzywalam byly wysokie i slusznie. Kosmetyk spelnia obietnice producenta, poniewaz paznokcie tuz po uzyciu sa pozbawione przebarwien jak i staja sie gladsze (rowniez ladnie wybiela). Wg mnie dana odzywka nie musi sluzyc tylko jako baza pod lakier, ale rowniez jaka dodatek do pielegnacji, poniewaz sprawia, ze paznokcie nawet bez pomalowania lakierami wygladaja bardzo naturalnie i ladnie. Opakowanie produktu - charakterystyczny krzyzyk w rogu daje uczucie, ze produkt ma wlasciwosci lecznicze, sama aparycja odzywki tez nie ma sobie nic do zarzucenia, bo wyglada bardzo prosto i ladnie. Konsystencja jest bardzo lejaca jednak szybko schnie, tuz po przeciagnieciu pedzelkiem po paznokciu nie czuc wilgoci tylko widac jak stan paznokcia poprawil sie. Zapach jest podobny do kazdego innego lakieru takze nie odbiega od normy jest ok. Dodam tez, ze jest wydajna - uzywajac jej raz w tygodniu buteleczka starcza na okres ok pol roku. Bardzo polecam ten produkt wg mnie nie ma zadnych wad!
    • wybiela
    • redukuje przebarwienia
    • szybko schnie
    • dobra do codziennej pielegnacji
    • nadaje paznokciom zdrowy, naturalny wyglad
    • wygladza
    • ladne opakowanie