Nivea Visage, Piękno i Świeżość, Odświeżający krem na dzień, SPF 8

anika_8
    12 lutego 2014 o 17:01
    przyzwoity
    Jak za tą cenę bardzo przyzwoity krem. + trochę nawilża + nie zapycha + nie uczula + nie podrażnia + jest tani (w Biedronce na pewno kosztuje mniej niż 18 zł) Nie ma większych wad, ale zalety też są umiarkowane. Ogólnie - jest przyzwoity, ale nie zachwyca. Używam tego produktu od: ok. trzech lat Ilość zużytych opakowań: 3 lub 4
  • 5 października 2013 o 11:52
    zawsze wracam
    Kremy Nivea są według mnie jednymi z najlepszych, porównując je z innymi produktami z tego przedziału cenowego. Często wracam do tej marki i nigdy nie narzkałam na kremy z Nivea. Ten ma bardzo lekką konsystencję, błyskawicznie się wchłania, w moim przypadku nawilża idealnie. Świetnie nadaje się pod makijaż. Mam mieszaną cerę, dlatego policzki wymagają nawilżanie, a strefa T matowienia. U mnie Nivea robi i jedno i drugie.
    werka89
    3 maja 2013 o 22:12
    Kolejny koszmarek od Nivea
    Uff.. Z ledwością skończyłam ten krem. Był zły. Moja cera wymaga nawilżenia obecnie ze względu na praktycznie brak przetłuszczania się skóry. Bardzo słabo nawilża. Nawilżenie jest nie wielkie, a w końcu to krem nawilżający :kwasny: Nawilżenie przez 24H? Można to między bajki włożyć. Nawilża, ale na krótko - moja cera po nim wciąż domaga się pić, a nie mam jakoś wybitnie suchej skóry (przesuszone policzki, ale czoło nos i broda raczej normalne). Dodatkowo strasznie zapycha - na brodzie wyskakują po nim nowi towarzysze :pala: - są gule, są pryszcze... Konsystencja - raczej tępa, a\\\'la masełko - a podobno jest do normalnej/ mieszanej. :rolleyes: Słoiczek - kolejny minus - o ile się nie stłucze, bo jest z grubego szkła, to wyciąganie z niego resztek jest trudne. Posiada bowiem w środku duże zagłebienia tuż koło wyżłobień na nakrętkę, przez co resztki kremu się marnują, bo jest go trudno wyciągąć. Ścianki winny być proste, a nie zaokrąglone. Kremowy zapach. Filtr - przy alabastrowej cerze filtr SPF 8 to śmiech na sali, mogli by nic nie dawać. Dzienne kremy winny mieć minimum SPF 15 (sic!) Cena - ujdzie, ale krem jest słaby, przez co go nie polecam. Dziękuję firmie Nivea za współpracę w kwestii kremów - postoję, dziękuję, więcej kremu z tej firmy już nie kupię :] Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 cały słoiczek do dna
  • 2 maja 2013 o 16:42
    bardzo dobry
    Plusy: *delikatny zapach *szybko się wchłania *bardzo dobrze nawilża *wydajny *jak dla mnie idealny krem na dzień Nie zauważyłam żadnych wad, ale nie ma w sobie nic bardzo wyjątkowego za taką cenę. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 słoiczki
    apopis
    25 kwietnia 2013 o 11:11
    Średniak
    Stosowałam go dość długo, ale szału nie robił. W końcu się wkurzyłam i go odstawiłam, kiedy zauważyłam, że po jego nałożeniu zaczynają mi wyskakiwać czerwone plamy. Nie polecam Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: trzy opakowania