Wody toaletowe damskie

La Rive For Woman EDT

La Rive For Woman
La Rive La Rive woda perfumowana 90ml

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 marca 2025 o 21:53
    Klasyk
    Kwiatowo-owocowe perfumy dla kobiet.  Nuty zapachowe: • Nuty głowy: Kwiat pomarańczy, cytryna, malina.  • Nuty serca: Gardenia, kwiat pomarańczy, jaśmin.  • Nuty bazy: Biały miód, drzewo bursztynowe, paczula.  Zalety: • Kwiatowy zapach z nutami cytrusowymi i miodowymi. • Atrakcyjna cena. Wady: • Trwałość zapachu może być krótka. • Niektóre osoby mogą odczuwać, że zapach jest zbyt mydlany. Ocena: 3.7
  • 9 marca 2024 o 15:43
    Idealne perfumy damskie do stosowania przez cały rok.
    Perfumy La Rive for woman dostałam od koleżanki jako mały upominek. Opakowanie skromne, minimalistyczne - żółty kartonik w paski z opisem produktu. Pojemność 90 ml, PAO 36 miesięcy od daty pierwszego otwarcia. Dostępność i cena na plus. W środku znajdziemy szklany flakon, prosty , skromny ale bardzo ładny w swej prostocie, srebrna nakrętka wygląda dość tandetnie. Atomizer działa bez zarzutu do samego końca. Nuty zapachowe: Nuty głowy: pieprz jamajski, frezja Nuty serca: jaśmin, róża Nuty bazy: drzewo sandałowe, drzewo cedrowe, kadzidło Perfumy są delikatne i cały czas zapach utrzymuje się na tym samym poziomie, nie jest zaskakujący, zwykły, prosty - idealny na każdą porę roku dla osób ceniących klasykę, spokój i minimalizm, bez szaleństw kilka godzin 3-4 wyczuwalny na osobie, która go nosi, później nieco słabnie, zdecydowanie dłużej czuć go na ubraniu. Mimo wszystko lubię ten zapach, nie męczy otoczenia, ani mnie ;)
    Zalety:
    • delikatny subtelny zapach na każdą porę roku i okazję
    • minimalistyczna szata graficzna opakowania
    • pojemność 90 ml idealna do torebki
    • długie PAO
    Wady:
    • szybko się ulatnia
    • brak zaskoczenia i zmiany bukietu zapachu
  • 22 stycznia 2024 o 17:02
    Strzał w dziesiątkę!
    Perfumy kupione spontanicznie w Rossmannie nieoczekiwanie okazały się strzałem w dziesiątkę! Pachną bardzo naturalnie, świeżo, ale też ciepło i przyjaźnie. To taki bukiet kwiatów, które wącha się, gdy na dworze robi się słonecznie i zielono. Z tego powodu perfumy mocno kojarzą mi się z późną wiosną albo latem - wygląd kartonika świetnie oddaje ten ciepły i beztroski klimat. Bardzo podoba mi się też stopień intensywności perfum (nie jest ani za słaby, ani za mocny), idealny dla tych, którzy po mocniejszych zapachach mają bóle głowy. Nawet trwałość okazała się lepsza, niż można by się spodziewać po takiej cenie. U mnie utrzymuje się cały dzień, co uważam za bardzo dobry wynik. Cena regularna wynosi poniżej 30 złotych, a w promocji to zaledwie kilkanaście złotych!
    Zalety:
    • ładny i lekki zapach, stabilny i gustowny flakon, niska cena i duża dostępność
    Wady:
    • brak! (no może to, że zapach nie ewoluuje, ale trudno tego wymagać od perfum za kilkanaście złotych)
    W perfumerii
  • 29 lipca 2022 o 12:27
    Przyjemny i subtelny zapach za grosze
    Cena tych perfum jest naprawdę niska i są one łatwo dostępne stacjonarnie . Jest to rodzaj zapachu drzewnego, kwiatowego, owocowego i piżmowego. Nutami głowy jest :frezja, jabłko i pieprz, nutami serca jest : fiołek, jaśmin, hibiskus, heliotrop i róża a podstawami nuty są: cedr, drzewo sandałowe, labdanum, kadzidło i zamsz. Zapach jest bardzo lekki i nie przytłaczający ale też taki dojrzały , fajny na ciepłą wiosnę i lato. Mogą one przypominać zapach Lacoste Pour Femme jednak są mniej trwałe. Podoba mi się zapach ale nie utożsamiam się z nim , nie ma tego czegoś dla mnie i nie pasuje do mojej osobowości,taki trochę za poważny .
    Ivyy3
    2 marca 2022 o 20:58
    Ok
    Zapach ładny. Wyczuwam w dużej mierze pieprz, jaśmin i kadzidło. Butelka jest wygodna i ma prosty design. Kompozycja jest jednostajna, nie zmienia się w czasie. Niestety jest bardzo nietrwały, po godzinie już nic nie czuję.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • prosty flakon
    Wady:
    • trwałość
    W perfumerii