Olejki do włosów

Matrix Oil Wonders, Egyptian Hibiscus, Color Caring Oil Olejek chroniący kolor włosów

• 6 września 2023 o 12:34
    Dla moich włosów to jest Hit
    Pierwszy olejek do włosów który nie przetłuszcza mich włosów a wręcz je nabłyszcza, dociąża i co najważniejsze mogę je po nim rozczesać bo przy długich włosach miałam duży problem. Stosuję zawsze po myciu na mokre włosy i ewentualnie na wysuszone. Co do utrzymania koloru to jakoś nie zauważyłam. Olejek jest mega wydajny i mam go jeszcze sporo ale szukałam ostanio w necie i mało dostępny jest już a jak jest to cena z kosmosu ???? Kupowałam ten olejek za jakieś 50 zł i to co robi z moimi Włosami jestem w stanie tyle dać ale patrząc na ceny teraz to raczej bym sobie go darowała ????
    Zalety:
    • Nie przetłuszcza włosów
    • Mogę po nim w końcu rozczesać włosy co było dla mnie czasem utrapieniem
    • Ładnie dociąża
    • Ładnie nawilża
    Wady:
    • Wad jako takich nie ma ale ostanio jest mało dostępny a jak jest to jest cena z kosmosu
    marraff
    17 sierpnia 2023 o 16:43
    Ciekawy produkt
    ciekawy produkt mający za zadanie odżywić włosy, nadać im miękkość i witalność. Rzeczywiście działa: włosy są odżywione, mniej szorstkie. Trzeba tylko pamiętać aby nałożyć olejek przed myciem głowy lub dodać do odżywki.
  • 26 października 2021 o 11:03
    uwielbiam ten zapach!
    Olejek ten poleciła mi moja fryzjerka. Świetnie zabezpiecza końcówki i wygładza włosy. Do tego pięknie pachnie - zapach długo utrzymuje się na włosach. Ogromnym plusem jest to, że nie obciąża, ani nie skleja włosów! Używam go od ponad pół roku, a pozostało ponad pół opakowania produktu, co znaczy, że jest bardzo wydajny. Stosuję go zarówno na mokre włosy jak i na suche.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Ma piękny zapach
    • Wygładza
  • 13 stycznia 2021 o 17:36
    Bardzo dobry olejek
    Używam go do zabezpieczania końcówek i ogólnego wygładzenia włosów. Przepięknie pachnie, lekko perfumowo, kwiatowo, elegancko, ten zapach zostaje na włosach. Nie obciąża, ani nie skleja włosów, dobrze wygładza, zabezpiecza końcówki (stosuje zarówno na wilgotne, jak i suche włosy), dodaje blasku, zmiękcza. Jest bardzo wydajny, mnie wystarczy jedna pompka, żeby pokryć nim włosy za łopatki, buteleczka wystarcza mi praktycznie na rok codziennego stosowania.
    Zalety:
    • Działanie - wygładzenie, zmiękczenie, nawilżenie
    • Zabezpiecza końcówki
  • 24 listopada 2020 o 13:14
    MÓJ HIT!
    Produktu używam nałogowo przed ostatnie 2 lata. Jest obłędny pod każdym możliwym aspektem! Zacznijmy od zapachu który jest przepiękny! Delikatny, kwiatowy i coś w nim jest.... Coś co sprawia, że chciało by się wąchać bez końca. Co do działania to nie mam się do czego przyczepić, ponieważ produkt niesamowicie zmiękcza, nawilża, nabłyszcza oraz co chyba najważniejsze - chroni nasze włosy. Opakowanie zawiera wygodną pompkę i wykonane jest z mocnego plastiku, który nie pęka, a jego design jest ładny i estetyczny. Produkt jest także bardzo wydajny. Jego konsystencja nie jest ani za rzadka ani zbyt wodnista. Produktu w opakowaniu jest 150 ml, czyli jak na olejek do włosów to bardzo dużo. Niestety jedynym minusem jest dosyć wysoka cena, ale moim zdaniem olejek jest wart swojej ceny, ponieważ jest rewelacyjny. Bardzo polecam!
    Zalety:
    • boskie) działanie
    • ładne opakowanie
    • wygodna pompka
    Wady:
    • Wadą dla niektórych może być cena