Nivea Pure Effect, Aktywna maseczka oczyszczająca

shwit
    25 kwietnia 2017 o 22:14
    Ujdzie
    Maseczka w miarę może być. Niestety nie oczyszcza tak jak jest to opisane, ale bardzo fajnie odświeża i nawilża/wygładza skórę. Bardzo niefajnie się ją zmywa, ponieważ od początku do końca jest cały czas kremowa. Ma przyjemny zapach, nie szczypie i nie zatyka porów.
  • 28 kwietnia 2016 o 16:56
    O nie !!!
    To chyba jedna z gorszych maseczek oczyszczających (jeżeli tak ją w ogóle można nazwać), jakie do tej pory używałam :/ Zacznę od plusów : maska jest bardzo wydajna - opakowanie wystarczy spokojnie na więcej niż dwa użycia; ma całkiem przyjemny zapach typowy dla kosmetyków NIVEA; łatwo się ją zmywa. A teraz pora na minusy : konsystencja maski jest dość rzadka przez co ciężko ją się nakłada, lubi spływać jeżeli użyjemy jej za dużo; skóra zaraz po aplikacji maski lekko szczypie ale nie jest podrażniona... Efekt po zmyciu : cera nie jest super oczyszczona tak jak obiecuje producent wręcz przeciwnie maseczka pozostawia na skórze tłusty nieprzyjemny film, a następnego dnia na mojej cerze wybuchła istna rewolucja - chyba żadna z masek jeszcze tak mnie nie zapchała :( Maska bardziej zaszkodziła niż pomogła więc nie polecam ...
  • 7 sierpnia 2015 o 11:27
    Zawiodłam się
    Maseczka ma niebieski kolor, gęstą konsystencję i zapach przypominający męskie perfumy. Nie ma problemu z jej nałożeniem ani spłukaniem. Po aplikacji odczuwam wyraźne pieczenie, ale nie podrażnia skóry. Po spłukaniu jednak mam wrażenie oblepionej , obciążonej skóry, która jest pokryta jakby mocno nawilżającym, tłustym filmem. Maseczka nie oczyszcza kompletnie, a po niej miałam zawsze wysyp krostek. Nie matuje, bo skóra po niej się błyszczy. Nie kupię jej więcej. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: kilka saszetek
  • 12 września 2014 o 19:37
    Dobry
    Mój faworyt wśród wszystkich oczyszczających masek jakich używałam chociaż ma też swoje minusy. Oczyszcza pory-wągry prawie całkowicie znikają ale niestety sprawia, że większe pryszcze \'zbierają się\' , dla niektórych plus a dla innych minus. Poza tym lekko nawilża skórę i jest bardzo wydajna, bo w sumie starczyła mi na 10 użyć. Używam tego produktu od: kiedyś używałam Ilość zużytych opakowań: 1 szt
    vjmeo
    25 sierpnia 2014 o 16:38
    OKROPNE!!
    Kupiłam kiedyś tego dwie zaszetki i po prostu szkoda wydanych pieniędzy na to, zero plusów! Strasznie mnie zapychała. Na drugi dzień po użyciu tej maseczki moja cera wyglądała po prostu koszmarnie!!! Nie wiem co zrobiłam z drugą saszetka, chyba ją wyrzuciłam. Nikomu nie polecam Używam tego produktu od: Krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1