Podkład utrzymuje się na skórze przez cały dzień bez konieczności poprawek polecam bardzo
Jestem zawsze na poszukiwaniu idealnego podkładu, który nie tylko dobrze kryje, ale także jest lekki i trwały. Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation to produkt, który naprawdę spełnia te oczekiwania!
Podkład Facefinity All Day Flawless 3-in-1 ma konsystencję, która jest zarazem lekka i kremowa. Aplikacja jest bardzo wygodna – podkład doskonale rozprowadza się na skórze, nie tworząc efektu maski. Dzięki technologii FLEXI-HOLD™ formuła dostosowuje się do mimiki twarzy, co pozwala na naturalny i komfortowy wygląd przez cały dzień. Podkład łączy w sobie właściwości bazy, podkładu i korektora, co jest ogromnym plusem. Krycie jest naprawdę mocne, ale jednocześnie bardzo naturalne. Dzięki efektowi AIRBRUSH FINISH, skóra wygląda nieskazitelnie – pory i drobne zmarszczki są skutecznie zatuszowane. Efekt końcowy jest wyjątkowo gładki i jednolity, a skóra nie wygląda na przeciążoną kosmetykami. Max Factor oferuje szeroką gamę odcieni podzielonych na grupy tonacji (Warm/Cool/Neutral), co ułatwia znalezienie idealnego koloru. Formuła dopasowująca się do skóry jest rzeczywiście skuteczna, co sprawia, że podkład wtapia się w skórę, tworząc jednolity odcień.
Podkład utrzymuje się na skórze przez cały dzień bez konieczności poprawek. Nie czułam potrzeby dodatkowego matowienia czy poprawiania makijażu. Dodatkowo, jest to produkt 100% wegański, co jest dla mnie istotnym atutem.
Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation to prawdziwy hit w świecie podkładów. Jego zdolność do łączenia funkcji bazy, podkładu i korektora w jednym produkcie jest rewelacyjna. Daje trwałe, naturalne krycie, nie zapychając porów i dostosowując się do skóry przez cały dzień. Jest to idealny wybór dla osób, które szukają wszechstronnego, efektywnego i wegańskiego podkładu. Polecam go każdemu, kto chce uzyskać perfekcyjny, długotrwały makijaż!
- Trwałość