Podkłady

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 - in - 1 Foundation Podkład do twarzy 3 w 1 (stara wersja)

E-Glamour.pl
Max Factor - Facefinity - All Day Flawless 3in1 - Podkład do twarzy z SPF20 - 30 ml - N42 IVORY
Max Factor Facefinity All Day Flawless 3w1
Bodyland.pl
Max Factor Facefinity 3 in1 podkład 77 Soft Honey 30ml
Max Factor Face Finity All Day SPF20 Podkład N45 Warm Almond

Nasi użytkownicy zostawili 1353 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 13:20
    Bardzo fajny i dobry podkład
    Miałam okazję używać tego produktu i jest to podkład który ma na celu połączenie trzech funkcji w jednym produkcie: podkładu, bazy i korektora. Opakowanie jest bardzo praktyczne, proste, ale estetyczne. Szklana buteleczka z pompką, która umożliwia wygodne dozowanie podkładu i łatwo jest kontrolować ilość produktu co jest dla mnie istotne bo wiem kiedy się skończy. Konsystencja tego podkładu jest dość lekka, ale nie wodnista. Ma kremową teksturę, która nie jest zbyt gęsta, co sprawia, że łatwo się rozprowadza na skórze. Idealnie się wklepuje zarówno palcami jak i za pomocą gąbki czy pędzla. Dzięki swojej formule dobrze wtapia się w skórę dając efekt bardzo naturalnego wykończenia. Jednak nie jest to podkład typowo lekki bo ma solidne pokrycie więc na pewno nie należy do tych, które "znikają" na skórze. Wykończenie jest według mnie półmatowe. Skóra po aplikacji wygląda świeżo i zdrowo, bez nadmiernego błyszczenia się. Nie jest to jednak efekt matu który bym uznała za bardzo naturalny, a raczej subtelny, zdrowy połysk. Myślę, że dla osób z cerą suchą może to być nieco problematyczne bo może podkreślić suche skórki. Dla osób z cerą mieszaną czy tłustą będzie to jednak zaleta ponieważ nie tworzy efektu maski a jednocześnie matuje strefę T. Zdecydowanie polecam go osobom które szukają podkładu o średnim do pełnego krycia z dobrą trwałością.
  • 4 stycznia 2025 o 16:26
    Wysoka jakość i dobra cena
    Moim zdaniem to jest jeden z najlepszych podkładów od Max factor. Jest on w szklanej butelce z pompką która bardzo dobrze dozuje ten podkład. Podkład po nałożeniu ujednolica skórę, dobrze się z nią stapia, nie robi maski, sprawia że skóra twarzy wygląda zdrowo i jest rozświetlona,krycie można stopniować ale moim zdaniem jedna warsta w zupełności wystarczy.
    • Kolory
  • 26 grudnia 2024 o 14:17
    Podkład(:
    Podkład znajduje się w eleganckiej, szklanej buteleczce z wygodną pompką, która pozwala na precyzyjne dozowanie. Opakowanie jest minimalistyczne i praktyczne, a przezroczysty design ułatwia kontrolę ilości pozostałego produktu.Konsystencja jest lekka, ale jednocześnie kremowa, co ułatwia aplikację. Produkt nie zastyga zbyt szybko, więc można go równomiernie rozprowadzić. Zapach jest delikatny, niemal niewyczuwalny, co sprawia, że jest odpowiedni także dla osób wrażliwych na intensywne aromaty. Podkład oferuje średnie do pełnego krycia, które można budować w zależności od potrzeb. Doskonale wyrównuje koloryt skóry i maskuje niedoskonałości, takie jak przebarwienia czy zaczerwienienia. Wykończenie jest półmatowe – skóra wygląda świeżo, ale nie jest nadmiernie matowa. Podkład rzeczywiście spełnia obietnicę długotrwałości. Utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie ścierając się ani nie oksydując w ciągu dnia. Nawet po kilku godzinach cera wygląda świeżo, szczególnie jeśli utrwalimy go pudrem. ,
    Zalety:
    • Max Factor oferuje szeroką gamę odcieni, które dobrze dopasowują się do różnych tonacji skóry, zarówno ciepłych, jak i chłodnych.
    Wady:
    • Może podkreślać suche skórki, dlatego przed aplikacją warto zadbać o dobre nawilżenie skóry.
    • Cena może być wyższa w niektórych drogeriach stacjonarnych.
  • 9 listopada 2024 o 18:58
    Poprawny podkład
    Jest to fajna opcja drogeryjna, do kupienia na szybko, ale nie najlepszy podkład na rynku. Ma gęstą konsystencję, ale niestety nie jest bardzo trwały. U mnie zbiera się w załamaniach skóry i przy gorszej kondycji skóry podkreśla suche skórki. Da się go jednak okiełznać z dobrą bazą i utrwaleniem.
    Zalety:
    • Ilość kolorów
    • Porządne opakowanie i pompka
    Wady:
    • Widoczność na skórze
  • 2 listopada 2024 o 17:15
    Wracam do niego od kilku lat
    Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation to wielozadaniowy podkład, który łączy w sobie bazę, korektor i podkład, co czyni go idealnym wyborem dla osób szukających wszechstronnego produktu. Jego formuła zapewnia matowe wykończenie i długotrwałe krycie, które utrzymuje się przez cały dzień bez potrzeby poprawek. Podkład dobrze wyrównuje koloryt skóry, zakrywa drobne niedoskonałości i minimalizuje widoczność porów. Mimo swojego krycia, produkt jest lekki na skórze i nie tworzy efektu maski. Dodatkowo zawiera SPF, co chroni skórę przed promieniowaniem słonecznym. To doskonały wybór dla osób z cerą mieszaną lub tłustą, które chcą połączyć trwałość z naturalnym wyglądem.