Podkłady

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 - in - 1 Foundation Podkład do twarzy 3 w 1 (stara wersja)

Max Factor - Facefinity - All Day Flawless 3in1 - Podkład do twarzy z SPF20 - 30 ml - N75 GOLDEN
Max Factor Face Finity All Day SPF20 Podkład C40 Light Ivory
Bodyland.pl
Max Factor Facefinity 3 in1 podkład 77 Soft Honey 30ml
notino.pl
Max Factor Facefinity All Day Flawless 3w1

Nasi użytkownicy zostawili 1361 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• Wczoraj o 18:45
    Mój ukochany podkład na większe wyjścia
    Ten podkład według mnie jest lepszy od „niezastąpionego” Estee Lauder Double Wear. Niesamowicie trwały, łatwo się z nim pracuje, pięknie łączy się z pozostałymi etapami makijażu jak konturowanie na mokro i trzyma się cudownie cały dzień. Mam cerę mieszaną wyświeca się w strefie T, ale ten podkład wyświeca bardzo ładnie. Czasem używam go bez przypudrowania. Naprawdę wart według mnie każdej złotówki. Według mnie to najlepszy drogeryjny podkład. Plus rzadko mogę znaleźć podkład, który odpowiada mojemu kolorowi skóry. Tutaj nie było takiego problemu.
    • Piękna gama kolorystyczna
    • Wydajny
    Wady:
    • Ciężko wyciągnąć resztę produktu z opakowania
  • 12 maja 2025 o 11:27
    Ulubieniec
    Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation to podkład, który łączy w sobie funkcje bazy, korektora i fluidu. Podkład zachęcił mnie do zakupu dzięki obietnicy długotrwałego krycia i matowego wykończenia. Podkład, który może sprawdzić się u osób z cerą normalną lub mieszaną, poszukujących trwałego i naturalnie wyglądającego makijażu. Ten podkład sprawdził się u mnie bardzo dobrze ,fajnie kryje nie zapycha , nie podkreśla suchych skórek,chociaż to nie jest mocne krycie ale dla mnie jest wystarczająco dobre ,makijaż na tym podkładzie wygląda przepięknie , nie ściera się nie oksyduje w ciągu dnia powiedziałabym ,że jest trwały. Będę po niego sięgać częściej.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Kolor
  • 16 kwietnia 2025 o 6:48
    Podkład Facefinity
    Cudowny podkład, który łączy ze sobą bazę korektor i podkład i nie tylko jest tak w opisie produktu,ale naprawdę to robi . Nawilża i przygotowuje skórę jak baza przykrywa niedoskonałości jak korektor i wygładza i wyrównuje koloryt jak podkład. Naprawdę produkt warty polecenia. Utrzymuje się u mnie przez cały dzień . Chętnie używam go na co dzień na większe wyjścia również się sprawdzi. Bardzo dobry kosmetyk do makijażu z drogerii .
    • Kolory
    • Działanie
  • 15 kwietnia 2025 o 16:22
    Podkład nie dla mnie
    Podklad ogólnie ma bardzo dobre opinie, więc skuszona promocją postanowiłam go przetestować. Niestety nie współgra ze mną... Zaraz po nałożeniu i przypudrowaniu wygląda bardzo ładnie, jest kryjący więc to co ma zakryć to zakrywa ale z czasem na twarzy zaczyna mi się ciastkować i wchodzi strasznie w zmarszczki przy linii uśmiechu. Zużyłam go mieszając z innymi podkadami. Niestety nie mogę polecić tego podkładu. Cena regularna jest dość wysoka, na stronach internetowych można go znaleźć w dość przystępnej cenie ale na pewno już go nie kupię.
    Zalety:
    • Krycie
    Wady:
    • Ciastkuje się
    • Cena regularna wysoka
    • Wchodzi w zmarszczki
  • 11 kwietnia 2025 o 22:33
    Podkład FACE FINITY
    Podkład Max Factor FACE FENITY. Ten produkt ma nam zapewnić bazę, podkład i korektor w jednym opakowaniu. Jest dosyć wydajny, ma matowe wykończenie. Jedyny minus to szybko zastyga Nie jest odpowiedni do suchej skóry