WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy na noc

Kosmetyki DLA Kuracja Regenerująca, Krem na noc

• 4 lipca 2023 o 13:50
    Wart swojej ceny
    Dobry skład. Nie zawiera zbędnej chemi. Łatwo się rozprowadza. Dobrze się wchłania. Zdecydowanie polepszył wygląd skóry. Stała się gładka i nawilżona. Fajny produkt. Wart swojej ceny.
  • 5 września 2022 o 20:48
    Mieszane uczucia
    Bardzo lubie kosmetyki tej marki i większość to moi absolutni ulubieńcy. Ten krem jednak wyjątkowo nie skradł mojego serca. Jest zdecydowanie bardzo odżywczy i gesty, dość ciężki, tworzy uczucie śliskiego filmu na skórze. U mnie czasem nieco drażnił okolice oczu. Nie potrafiłam jakoś polubić go na twarzy, wiec obecnie stosuje miejscowo na przesuszenia, np łokcie, czy dłonie. Minusem dodatkowo jest fakt, ze po jakimś czasie się rozwarstwił i teraz wyciska się taka gęsta frakcja i kilka kropel płynu
    Zalety:
    • Naturalny skład
    • Higieniczne opakowanie
    • Przyzwoita cena
    • Mocne nawilżenie i wrażenie warstwy ochronnej
    Wady:
    • Ciężki
    • Śliski”
    • Po jakimś czasie się rozwarstwił
    • Potrafi podrażnić oczy
    ma3so
    2 czerwca 2020 o 13:32
    Producent nie kłamie!
    W ogromnym skrócie: WSZYSTKO SIĘ ZGADZA! Ten krem ma dokładnie takie właściwości, jakie są przedstawione na opakowaniu. -nawilża i natłuszcza -likwiduje uczucie ściagnięcia -po przepudzeniu skóra jest wypoczęta, jedwabista i promienna -tłusta formuła Ze względu na dość 'ciężką' formułę, nie stosuje go codziennie, ale jest to moje WYBAWIENIE, gdy skóra twarzy ma delikatny kryzys.
    Zalety:
    • naprawdę świetne działanie regeneracyjne przez noc
    Wady:
    • trochę turdno się rozprowadza (ale bez żadnej katastrofy)
    • naturalny zapach składników - akurat dla mnie nie jest to najpiękniejszy zapach
    annie_k
    12 września 2016 o 22:01
    zbyt ciężki
    Po zapoznaniu się z opisem kremu pobiegłam do drogerii w podskokach, ponieważ akurat desperacko poszukiwałam dobrego kremu nawilżającego. Niestety okazał się wielkim rozczarowaniem. Na początek dodam, że moja cera jest mieszana, lekko tłusta w strefie T i sucha na policzkach. Pomimo bardzo dobrego składu niestety uważam, że jest to produkt który nie wpływa korzystnie na skórę. Wszystkiemu winna jest niesamowicie gęsta i ciężka konsystencja. Krem jest niesamowicie lepki i ekstremalnie trudny w równomiernej aplikacji. Czułam się jakbym nakładała na twarz klej szkolny w tubce...Ale wróćmy do głównego problemu. Dlaczego uważam, że krem nie wpływa korzystnie na skórę? Niestety w wielu artykułach redaktorzy ( eksperci od wszystkiego) dzielnie nas przekonują, że krem na noc ma być bogaty. Niestety skóra przekarmiona bogatym kremem rozleniwia się i naturalne procesy samoregulacji zostają zaburzone a skóra uzależnia się od kremu i bez niego sama sobie nie radzi. Można to porównać do nadopiekuńczej matki - dziecko niczego nie umie zrobić samodzielnie. Tak też się stało - krem wysuszył moją skórę, ponieważ zaburzył wydzielanie sebum. Co za tym idzie - rozszerzone pory, szorstka, nieprzyjemna w dotyku powierzchnia:( Do plusów zaliczyłabym to, że krem na pewno nie zapycha, nie podrażnia i jest bardzo wydajny. Niektóre osoby uważają, że 30 g to mało, jednak do jednorazowej aplikacji wystarczy go bardzo niewiele. Jeśli chodzi o kwestie bardziej techniczne - świetne, lekkie opakowanie. Zapach jest ziołowy, niedrażniący, szybko się ulatnia. Niestety nie jestem zadowolona z tego kremu, ponieważ wolę żeby mój krem jedynie wspomagał naturalne procesy zachodzące w skórze a nie całkowicie przejmował kontrolę nad nimi. Pomimo wszystko zachęcam do testowania, ponieważ jak wiemy każda skóra reaguje inaczej.
  • 13 marca 2015 o 13:36
    bardzo dobry
    bardzo dobry krem na początku napiszę, że mam mieszaną cerę, okropnie przetłuszcza się w strefie T, policzki są ok, nawet nie suche, mam tam cerę normalną a teraz kilka słów podsumowania o kremie - miły, łagodny, nieinwazyjny zapach - higieniczne opakowanie z pompką - dosyć gęsty, ale rozsmarowuje się całkiem nieźle - po aplikacji na skórze zostawała warstwa kremu, trochę mi to na początku przeszkadzało, ale potem po prostu zaczęłam nakładać trochę mniej kremu i teraz jest ok :) czuję tą warstwę, ale bardzo delikatnie, na noc jest to do przyjęcia - rano niestety świeci mi się po nim skóra (za to pół gwiazdki w dół), ale raczej wybaczam, ponieważ wg mnie krem bardzo dobrze nawilża i odżywia, cera jest miła w dotyku, na dzień używam kremu matującego, dlatego na noc jest mi potrzebna ekstra porcja nawilżenia - opakowanie 30 gr, nie wiem czy to mało czy dużo, zazwyczaj na opakowaniach kremów podaje się ml, ale krem jest BARDZO wydajny, jedno opakowanie starczyło mi na 5 miesięcy - szkoda, że krem nie jest dostępny w rossmanie czy innych drogeriach, najlepiej kupić na stronie producenta ogólnie POLECAM! Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe