Kremy na noc

Lirene Dermoprogram Natura, Eco krem do twarzy odżywczy na noc

• 16 listopada 2022 o 13:25
    Dobry, ale
    Produkt stosowany jeszcze przed podjęciem ideologii bezzapachowej na twarzy. ⠀ Połączenie z serum z the ordinary świetnie mi się sprawdziło na noc buzia była nawliżona, napięta i miękka. ⠀ U mnie zawsze serum pod krem musi być ⠀ Zalety ➕nie zapycha ➕odżywia ➕bogatsza, ale nie tłusta konsystencja ➕lekki Wady ➖może uczulić jak wszystko, ale ma zapach co zwiększa szanse ➖są lepsze od niego
  • 18 października 2022 o 11:07
    Dobry w swojej kategorii
    Tak naprawdę to za bardzo nie wiem co mam napisać na temat tego produktu. Jak na produkt w swojej kategorii (kremów odżywczych) był dobry, ale szału nie było. Uważam, że są lepsze produkty od niego. Ale to nie oznacza, że ten produkt był zły. Co to, to nie. Ładnie odżywiał skórę i dawał poczucie nawilżenia, jednak inne kremy robią to lepiej. Konsystencja jak na krem odżywczy była lekka (jak dla mnie). Szybko się wchłaniał, ale zostawiał delikatną powłokę (co lubię). Zapach był delikatny, przyjemny. Nie wiem czy to sobie wkręciłam, czy faktycznie tak jest ale produkt ten pachnie malwą. Nie taką sztuczną, ale tak jak prawdziwy kwiat. Może jest to spowodowane użyciem ekstraktu z malwy. Nie wiem. Ale ten zapach przypadł mi do gustu. Krem zużyłam z wielką przyjemnością, ale powrotu nie przewiduję. Jednak w mojej opinii cery normalne w kierunku suchej lub suche ale nie odwodnione powinny być z tego kremu zadowolone. Cery suche i odwodnione (takie jak moja) mogą mieć niedosyt. Ja swój egzemplarz kupiłam jeszcze jak był dostępny w Rossmannie. Niestety ale z tej drogerii chyba został wycofany i zostaje polować na niego w internecie.
    Zalety:
    • zapach (choć niektórym może się nie podobać)
  • 20 września 2022 o 17:13
    tak samo dobry, jak wersja na dzień
    Ze względu na to, że używana przeze mnie wersja na dzień tego kremu przypadła mi do gustu zdecydowałam się nabyć tą na noc. Nie dostrzegam w tych kremach różnicy w działaniu. Mają taką samą konsystencję, zapach, tak samo nawilżają. Lubię te kremy także dlatego, iż posiadają wygodne opakowanie, dobrze wydobywa się produkt ze środka.
  • 30 listopada 2021 o 16:40
    Fajny nawilżacz
    Krem podkradałam mężowi z jego półki, później postanowiłam go kupić. Używałam go podczas stosowania retinolu, kiedy potrzebowałam mega nawilżenia. Mam skórę mieszana z tendencją do trądziku. Przed nałożeniem kremu, wklepuje serum nawilżające. Krem nie roluje się pod serum. Bardzo fajnie nawilża, nie zostawia lepkiej warstwy, nie zapycha.
    Zalety:
    • Nie roluje się pod innymi produktami, czy to pod olejem czy serum,
    • Nie zapycha,
    • Nawilża
    • Skóra po jego stosowaniu jest bardzo przyjemna w dotyku,
    • Nie uczula,
    Kjufcy
    18 listopada 2021 o 0:18
    Tragedia
    Jestem zaskoczona ilością pozytywnych ocen. Krem ma nawilżać, a tego nie robi. Więc z jakiej racji w nazwie jest zawarta formułka „na noc”? Odpychająca konsystencja, na twarzy się waży i nie wchłania. Trochę to wygląda, jakby się pienił lub miał w sobie substancje myjące. Zapach nieprzyjemny, chemiczny. Bardzo długo się wchłania i trzeba nakładać kilka warstw, aby poczuć jakiekolwiek nawilżenie, co czyni go niewydajnym. Jedyny plus to aplikator, tj. pompka. Cała reszta na nie. Doprowadza mnie do szału co wieczór
    Zalety:
    • aplikator
    • Wchłanianie
    • cena a jakość