Kremy pod oczy

Ziaja Krem pod oczy i na powieki rozjaśniający cienie z bławatkiem

Ziaja
notino.pl
Ziaja Bio-Żel krem pod oczy i na powieki rozjaśniający cienie z bławatkiem 15ml
Ziaja Bio-Żel krem pod oczy i na powieki rozjaśniający cienie z bławatkiem 15ml

• 31 grudnia 2024 o 2:11
    Poniżej przeciętnej
    Krem pod oczy i na powieki rozjaśniający cienie z bławatkiem u mnie niestety się nie sprawdził i okazał się być rozczarowaniem. Głównym zadaniem tego kremu powinno być działanie rozjaśniające, które niwelowałoby widoczność cieni pod oczami. Niestety produkt nie spełnia danej obietnicy i nie robi zupełnie nic z cieniami pod oczami. Co do konsystencji kremu, jestem również zawiedziona, bo jest ona zbyt wodnista, przez co aplikacja kremu nie jest komfortowa. Nie da się również zauważyć efektu napięcia skóry, ani jej ujędrnienia. Mam wrażenie, że kosmetyk niczego nie zmienia i po prostu po aplikacji nie mamy żadnego rezultatu. Zapowiadał się obiecująco, ale niestety za brak działania to kosmetyk, którego bym nie poleciła. Na plus jestem w stanie wskazać to, że opakowanie kremu jest poręczne i kosmetyk nie powoduje podrażnień. Wydajność kosmetyku też jest dosyć słaba, bo krem kończy się niestety zadziwiająco szybko i najprawdopodobniej jest to związane z jego zbyt wodnistą konsystencją. Odnośnie zapachu, nie jest on przyjemny, raczej tak nijaki. Dla mnie był potencjał, ale niespełniony, i chociaż bardzo cenię markę Ziaja, być może ten kosmetyk u mnie po prostu nie zdaje egzaminu.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    • Nie uczula
    Wady:
    • Nie spełnia obietnicy rozjaśnienia cieni pod oczami
    • Brak działania
  • 24 października 2024 o 16:46
    Krem pod oczy i na powieki z bławatkiem Ziaja
    Kremik jest lekki, szybko się wchłania, jest bezzapachowy, nie podrażnia delikatnej okolicy wokół oczu. Jeśli chodzi o efekty, minimalnie rozjaśnia zasinienia, nawilża, chroni. Nie polecam osobom z dużymi problemami zmęczonej skóry w tych okolicach. Produkt raczej jako dodatkowe uzupełnienie codziennej pielęgnacji. Opakowanie wystarcza na długo.
    Zalety:
    • lekki krem, szybko się wchłania
    • nawilża
    • wydajny
    Wady:
    • niewystarczający
    • minimalnie rozjaśnia przebarwienia
    • nie spełnione obietnice producenta
  • 29 stycznia 2024 o 16:36
    Słaboszek
    Ziaja już nie raz ostatnimi czasy zawodzi mnie swoimi nowymi kosmetykami i tak jest i teraz. Bardzo mi przykro, ale ten krem nic tak naprawdę nie robi. Po stosowaniu miesiąc nie zauważyłam żadnych zmian na skórze wokół oczu, a już na pewno nie pozytywnych. Jest tylko jedna - krosty na powiekach! Jeszcze nigdy czegoś takiego u siebie nie zauważyłam. Pozytywów mogę się jedynie dopatrywać w składzie i konsystencji, ale tak to niestety nie mam za co ich kremu pod oczy i na powieki z bławatkiem pochwalić.
    Zalety:
    • skład
    Wady:
    • nic specjalnego nie robi, oprócz krost na powiekach
  • 10 listopada 2023 o 8:10
    Nie działa
    Krem pod oczy i na powieki rozjaśniający cienie, z bławatkiem Ziaja jest niestety totalnym rozczarowaniem. Nie działa zupełnie. Ma lekką, wodnistą formułę i przyjemnie się go aplikuje, jednak nie spełnia swojej roli, czyli nie redukuje cieni pod oczami, nie wygładza i niestety nawet nie nawilża. Dla mnie bubel zupełny.
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
    ItaNera
    5 listopada 2023 o 16:28
    Mój pierwszy krem pod oczy
    Był to pierwszy krem pod oczy jaki kupiłam, ze względu na cenę. Wcześniej nie potrzebowałam silnego działania dlatego używałam go regularnie, teraz niestety potrzebuje już innych. Wtedy był odpowiedni do cery młodej, nie podrażniał, nie wysuszał. Dobrze nawilżał i tyle. Nie miał żadnego działania przeciwzmarszkowego, moje cienie pod oczami również nie zmniejszyły się, więc krem jako krem był ok, cudów nie widziałam. Jednak sentyment został, był dobry pod makijaż, nie rolował się. Bezzapachowy.
    • nawilżenie
    Wady:
    • nie zmniejszył cieni pod oczami

Zobacz także inne Kremy pod oczy