Kremy i maski do stóp

Herbamedicus Rotes Weinlaub Balsam (Maśc do stóp z wyciągiem z liści czerwonych winogron)

Herbamedicus: rotes weinlaub balsam (balsam z liści winogron) - 250ml

• 1 grudnia 2013 o 11:12
    Cudo na zmęczone i obolałe nogi
    Jak dla mnie jest to idealny produkt dla zmęczonych stóp/nóg/łydek :) Po nałożeniu tego "żelu" wieczorem... chłodzi a jak już wyschnie i weźmiemy nóżki pod kołderkę fajnie, miło, rozgrzewa i rozluźnia :) Na drugi dzień mamy tak jak by nową parę nóg ;) :D 250ml kosztuje około 10zł :) I nie przepłacajcie bo w wielu miejscach widziałam ten produkt nawet za 20...30zł !! Jest super wydajny. Fajną ma konsystencję, miły zapach, fajne poręczne opakowanie. Używam go zawsze po dużym wysiłku np. kilku godzinnym spacerze itp. i sprawdza się idealnie ;] nogi nie są zmęczone, są ugrzane, nawilżone i gładkie :) Na opakowaniu jest napisane, że "wzmacnia żyły","zapobiega pękaniu","poprawia krążenie" itp. Jeżeli je rozgrzewa to sądzę, że jednak coś robi z tymi żyłami i dlatego staram się go używac niezbyt często, bo jestem młodą osobą i nie chcę miec jakiś "żylnych" problemów później ;) Ten produkt fajnie łatwo i szybko się rozsmarowuje, szybko się wchłania i nie zostawia tłustego, lepiącego się filmu ;] Jestem po prostu zachwycona tym produktem :) Plusy: +Po nałożeniu chłodzi a po wyschnięciu fajnie rozgrzewa +Rozluźnia +Stopy są po tym produkcie jak nowe ! +Usuwa uczucie zmęczenia i lekkiego bólu stóp +Fajna konsystencja +Lekko i łatwo się rozprowadza +Nawilża +Skóra jest gładka, miękka i nawilżona +Super wydajny! +Fajny zapach +Poręczne opakowanie +Szybko się wchłania +Nie zostawia tłustego filmu Minusy: Nie posiada ! :)) Używam tego produktu od: Około roku Ilość zużytych opakowań: Obecnie jestem w połowie 2 opakowania
  • 7 stycznia 2013 o 14:18
    mój kwc na zmęczone nogi!
    żel kupiłam kiedyś w rossmanie- szukalam taniego zamiennika dla zmęczonych nóg zamiast żeli aptecznych typu lioton 1000 mam prace stojącą w ciągłym ruchu- w perfumerii- wiadomo po kilku godz ciągłego stania nogi wołaja o pomoc żel ma lekka konsystencję, szybko się wchlania i nie lepi, przyjemny zapach, cudownie chłodzi i odpręża przemęczone nogi używałam przed wyjściem do pracy (teraz jestem na zwolnieniu w ciąży) i po pracy- nic tak nnie koiło moich nóg jak ten żel , poleciłam kolezankom z pracy i wszystkie oszalały na jego punkcie :) jesteśmy jego wiernymi fankami :D przeciętnie 1 opakowanie wystarcza mi na ok 1,5 miesiąca przy smarowaniu calej powierzchni nóg rano i wieczorem Używam tego produktu od: prawie 2 lat Ilość zużytych opakowań: sporo- nie pamiętam