Kremy na dzień

Receptury Babuszki Agafii Natural & Organic, Organiczny krem do twarzy na dzień do 35 lat

• 7 czerwca 2017 o 5:50
    Super krem
    Krem zamówiłam przez internet. Kosztował mniej niż 10zł. Cena w stosunku do jakości bardzo dobra. Opakowanie to miękka odkręcana tuba, konsystecja jest lekka, nie za gęsta. Krem nie jest tłusty, nie zostawia na twarzy lepkiej warstwy, dość szybko się wchłania. Bardzo dobrze nawilża, nie zapycha. Po użyciu czuje ze moja skóra jest nawilżona a jednocześnie świeża. Lubię jego zapach, jest lekko kwiatowy z nutą ziół. Bardzo wydajny. Kolejnym plusem jest skład.
    Zalety:
    • Skład
    • Działanie
  • 31 stycznia 2017 o 21:08
    Cudowny
    Bardzo dobry, lekki krem na dzień. Idealny pod makijaż. Skóra się po nim nie lepi, dobrze się wchłania, nie zapycha. Zapach lekki, delikatny. Bardzo lubię kosmetyki Pervoe Reshenie. Na pewno wypróbuję też inne kremy, a i na ten jeszcze się skuszę.
  • 19 września 2016 o 13:20
    Doby dla tłustej skóry
    Krem zamknięty w higienicznej tubce i ładną szatą graficzną. Na kartoniku są polskie napisy, na tubce już nie. Krem nie pachnie typowo ziołowo, mam wrażenie że to lekko kwiatowy, średnio intensywny zapach. Konsystencja lekka, krem za żółtawy kolor. Baadzo tani, w internecie od 8 zł. Na mojej tłustej skórze sprawdził się bardzo dobrze, ale muszę zaznaczyć że ja oczekiwałam tylko lekkiego nawilżenia i bazy pod makijaż, ew czegoś co zdejmie lepkość serum stosowanego pod krem. Moja skóra nie przepada za kremem ale po serum, jeżeli nie stosuje filtra coś nałożyc muszę. Skora po tym kremie była przyjemnie nawilżona, lekko matowa, no po prostu jak na nia wygladała bardzo dobrze. Krem nie zapychał i nie powodował powstawania niespodzianek. Poza tym jakiś cudów nie zauwałżyłam ale mam cichą nadzieje że moc ziół zadziałała ;) Nie wiem czy dla 35+ będzie dobry, ja od super działania mam sera a krem po cała pielęgnacje tylko ''przyklepać'' Do tego świetnie się nadawał, także skóry tłuste i mieszane, które od kremu oczekują delikatnego nawilżenia i zmatowienia powinny był na tak
  • 28 lutego 2016 o 8:21
    zdecydowanie polecam:)
    Zacznę od tego, że mam dość wymagającą cerę (nieprzemyślany zakup może zakończyć się swędzeniem i zaczerwienieniem policzków) w związku z czym krem, którego używam musi spełniać szereg wymagań, czyli powinien: - mieć dobry skład, - nie uczulać, nie podrażniać, - nie zapychać, - nawilżać, - odżywiać skórę, - bardzo dobrze się wchłaniać (nie lubię efektu "tafli" na czole - od tego są inne kosmetyki;) ) - dobrze pracować z podkładem, czyli nie rolować go przy nakładaniu i nie przyczyniać się do jego spływania (używam obecnie vichy dermablend), Ten krem w 100% spełnia wszystkie ww. wymagania:) Polecam wszystkim niezdecydowanym!:) Używam tego produktu od: niecały rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 1 lutego 2016 o 20:51
    Dla mojej cery najlepszy krem ever
    Zniechęcona kilkuletnim testowaniem przeróżnych kremów, zrezygnowałąm z jakichkolwiek na rzecz żelu aloesowego zmieszanego z odrobiną oleju. Zupełnie przypadkowo w moim koszyku wylądował ten krem i... jestem oczarowana! Mam cerę mieszaną, baaaardzo przetłuszczającą się w strefie T, z dodatku bardzo wrażliwą w okolicach oczu oraz niestety skłonną do zapychania się i wyprysków. Wszystkie dotychczas używane przez mnie kremy sprawiały, że po kilku użyciach pory zapychały się straszliwie, a co najgorsze na całej twarzy wyskakiwały "niespodzianki" w postaci wyprysków. Po stosowaniu kremie Agafii moja skóra pozostaje gładka, nietknięta i idealnie nawilżona zarówno w okolicach oczu, jak i na reszcie twarzy. Nawet rozszerzone i zapchane zazwyczaj pory na czole i nosie przestały stanowić dla mnie problem, po prostu są zwężone i skończył się koszmar "czarnych kropek" na czole i nosie. TIP #1 Oczywiścienie oszukujmy się, ładna zdrowa cera nie jest zasługą li i jedynie tego skądinąd fantastycznego kremiku, ale też/przede wszystkim zdrowego sposobu odżywiania się i spędzania wolnego czasu :) TIP#2 Ja mieszam go na dłoni zawsze z kroplą kwasu hialuronowego, efekt fantastyczny!! Podsumowując: pierwszy krem do twarzy w moim życiu, który mogę z czystym sumieniem polecić. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie