Maseczki klasyczne

Uriage Aquaprecis, Masque Express Hydration Dynamique [Express Moisturizing Mask] Maseczka intensywnie nawilżająca

• 25 czerwca 2015 o 15:37
    fajna, ale nie nadzwyczajna
    Plusy: - widocznie nawilża i uspokaja skórę - nie zapycha, nie podrażnia, nie uczula - konsystencja, zapach, opakowanie jak najbardziej na plus Jednak wysoka cena (ok. 50 zł) powoduje, że zadaję sobie pytanie, czy jest tego warta? No i chyba nie. Kupiłam ją na promocji za 25 zł i ta cena byłaby adekwatna. Maseczka jest dobra, spełnia swoją rolę, ale nie są to "funkcje" warte 50 zł ;) dodatkowo maseczka jest w moim wypadku mało wydajna, myślę, że starczy mi na 6-8 aplikacji. Z tego powodu nie wiem czy kupię ją ponownie. Jeśli tak, to tylko na promocji :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 30 stycznia 2015 o 19:41
    przyjemna ale nie must have
    Maseczke kupilam na promocji za cene 25zl. Podstawowym zadaniem produktu jest nawilzenie. Jesli mialabym ocenic tylko ten aspekt, to spelnia swoje zadanie ale bardzo powierzchownie. Owszem nawilza, ale ja czuje to tylko do rana, nastepnego dnia praktycznie nie czuje roznicy. Musze przyznac ze aplikacja maski jest bardzo przyjemna. Konsystencja jest gesta i zelowa, zapach bardzo relaksujacy. Maska wchlania sie (nie do konca) bardzo szybko i wygodnie da sie zmyc resztki. Lubie stosowac ja przed wyjsciem, bo skora jest ladnie rozswietlona. Jesli chodzi o estetyke opakowania, to zdecydowanie jest to moj typ. Gorzej z wydajnoscia produktu. Warstwa ktora nakladam nie jest przesadnie gruba, natomiast po okolo 10 aplikacjach zostalo moze 1/4 opakowania.. Jesli mialaby ocenic produkt w cenie regularnej to nie jest warta takiego wydatku. W cenie promocyjnej mysle, ze znalazlabym cos rownie przyjemnego w podobnym przedziale cenowym. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 28 grudnia 2013 o 15:12
    Przyjemna :)
    Nie jest to maseczka, która w 100 % spełnia moje oczekiwania, ale mimo wszystko lubię ją :) + Bardzo przyjemnie pachnie, używanie jej wprawia mnie w dobry nastrój + Ładne opakowanie +Daje uczucie odświeżenia skóry + Maseczka posiada delikatną, żelową konsystencję która nie spływa + Wydajna +- średnie nawilżenie. Dla osób o suchej skórze raczej się nie sprawdzi - Cena- kupuję tylko w promocji :) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 4 listopada 2013 o 17:23
    Maseczka nie-nawilżająca
    Maseczka nabyta w promocyjnej cenie 1zł - i w mojej ocenie nie jest warta wiele więcej. Nie wyobrażam sobie wydania na nią 53zł, która to kwota jej jej ceną regularną... AquaPrecis nawilża bowiem bardzo przeciętnie. Po aplikacji, nie tylko szybkiej, 5-10 minutowej, ale i całonocnej, brakuje mi tego przyjemnego uczucia spulchnienia skóry opitej wilgocią. Efekt działania maseczki nie jest właściwie wiele lepszy od efektu byle kremu nawilżającego - nie utrzymuje się też wiele dłużej. Nałożona na skórę podsuszoną przez kurację antytrądzikową, AquaPrecis spowodowała ponadto nieznośne pieczenie, trzeba ją było zmyć natychmiast po aplikacji, więc raczej zaszkodziła, niż pomogła. Słabiutko... Po Uriage spodziewałam się czegoś więcej. Nie polecam. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 11 października 2013 o 19:51
    bez efektu wow
    Maseczka ma konsystencję kremowo-żelową, przyjemnie chłodzi skórę (chociaż nie trzymałam jej w lodówce!), ale niestety po nałożeniu na skórę okropnie się klei. Zazwyczaj pozostawiałam ją na twarzy na całą noc. Działanie nawilżające jest przeciętne, skóra jest zrelaksowana, ale nie ma efektu "wow". Maseczka ma piękny niebieski kolor :) Nie wiem czy kupię ją ponownie bo chętnie przetestuję kolejne maseczki. Używam tego produktu od: 2-3 miesiący, max 1 w tygodniu Ilość zużytych opakowań: 1 całe