Kremy i mleczka do włosów

Beaver Professional Hydro, Nutritive Rich Moisturizer Odżywczy krem nawilżający

• 2 lutego 2024 o 12:57
    Cudowny do loków
    Krem ma bardzo tresciwą konsystencje. Nakładam go na mokre włosy po myciu lub w trakcie reanimacji wgniatając w loki. Świetnie wygląda, sprawia, że cała fryzura ma super teksturę i ładnie pachnie. Loki są mięciutkie, wyglądają na odzywione, wlosy nie są posklejane. Cudo w tubce. Żaden inny krem do loków nie robi takiej roboty jak on 9a testowałam naprawde duzo).
    Zalety:
    • nie skleja wlosow
    • Loki są miękkie, oddzielone od siebie, odzywione
    • Ładnie pachnie
    • Bardzo wydajny
  • 9 czerwca 2020 o 14:06
    Mleczne ujarzmienie
    Odżywka o konsystencji mleczka jest wybawieniem dla suchych, puszących się włosów. Pięknie je dociąża, wystarcza niewielka ilość produktu nałożona na końcówki aby uzyskać efekt gładkich włosów. Bardzo wydajna, poręczne opakowanie, przyjemny zapach.
    pattyg
    26 czerwca 2018 o 17:17
    Polecam
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Produkt zaskoczył mnie wydajnością i zgodnościąz opisem producenta . Włosy po użyciu tej odżywki łatwo się rozczesują co jest dla mnie najważniejsze. Warto go przetestować.
    Zalety:
    • Produkt bardzo wydajny
    Wady:
    • Konsystencja, zapach
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    errola
    25 lutego 2017 o 17:43
    rewelacja
    Zalety: + natychmiastowe ujarzmienie puszących się włosów, nigdy czegoś takiego nie widziałam, ani nie miałam na włosach + duża, poręczna tuba + kupiłam w promocji + jest wydajny bardzo, bo wystarczy kropelka na pokrycie całych włosów + odpowiednio dociąża włosy + ułatwia rozczesywanie Wady: - niestety ale cena jest dosyć wysoka, w okolicach 50 zł oraz - dostępność, przynajmniej w mojej okolicy
    kikaa10
    26 lipca 2014 o 13:21
    rewelacja
    To mleczko ma same plusy. Przede wszystkim dobre nawilzenie, uzywam je zawsze po prostowaniu i wlosy sa miekkie w dotyku nie pusza sie. Rowniez nie znalazlam odzywki o tak dobrym dzialaniu. Polecam :) Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego