Kremy uniwersalne

Soraya Hialuronowy Mikrozastrzyk, Wygładzający krem z transdermalnym kwasem hialuronowym na dzień i na noc 30+

SORAYA Hialuronowy Mikrozastrzyk Wygładzający krem z transdermalnym kwasem hialuronowym na dzień i na noc 30+ 50ml

• 22 września 2023 o 23:33
    Dobry krem
    Kremik znajduje się w szklanym słoiczku z zakrętką o pojemności 50 ml, Konsystencja jest taka dość gęsta i kremowa śle bardzo lekka. Zapach jest lekko wyczuwalny jak i świeży zapach. Dość szybko a nawet błyskawicznie wchłania. Zauważyłam ze nauczył fajnie cerę jak i jest miła w dotyku.
  • 28 lutego 2021 o 19:32
    Krem na dzień i noc Soraya
    Pomimo że mam cerę suchą naczynkowa z widocznymi zmarszczkami skusiłam się na ten krem.Konsystencja lekka,zapach delikatny kremowy.Krem dobrze się wchłania,nie pozostawia tłustego filmu.Mozna go stosować pod makijaż.Nawilza i odżywia cerę.Wygladza zmarszczki w minimalnym stopniu.Zamkniety w szklanym słoiczku.Przeznavzony dla osób 30+.
    • Delikatny zapach
    • Dobrze się wchlania
    Wady:
    • Za mało skuteczny dla cery suchej należy się wspomóc dodatkowo serum
  • 28 lutego 2021 o 19:12
    Dobry, ale bez zachwytu
    Mam cerę mieszaną, ze skłonnością do miejscowych przesuszeń. Krem ma gęstą, dość tłustą konsystencję, pozostawiającą wyraźny filtr na twarzy, przez co jako krem na dzień sprawdzał się dużo mniej niż jako krem na noc. Nie zauważyłam większego wygładzenia skóry, natomiast dobrze radził sobie z nawilżeniem. Posiada typowo kremowy zapach. Krem jest w szklanym opakowaniu z szeroką nakrętką, dzięki czemu dobrze się dozuje.
    Zalety:
    • dobrze nawilża;
    • łatwo dostępny;
    • tani;
    • szklane opakowanie
    Wady:
    • zapach (typowo kremowy);
    • pozostawia tłusty filtr na twarzy;
    • brak widocznego efektu wygładzenia
  • 24 lutego 2019 o 12:23
    Nie kupię ponownie Dlaczego?
    Jestem posiadaczką cery dojrzałej naczyniowej I suchej. Mimo iż krem ten nadaje się pod makijaż. Więcej jest minusów niż plusów NIE robi alsolutnie nic ze zmarszczkami o czym pisze producent że ma robić. Według mnie a mam cerę naprawdę suchą slabiutko nawilża i dlatego podkłady nie wyglądają dobrze na tym kremie NIE polecam.
    Zalety:
    • Zaletą jest cena
    • NIE zapycha cery
    • NIE rokuje się
    Wady:
    • Nie robi nic ze zmarszczkami
  • 30 czerwca 2018 o 14:46
    Dobry nawilżacz.
    Za Sorayą nie przepadam jakoś szczególnie, choć miewają produkty, które mnie oczarowują - Hialuronowy Mikrozastrzyk jest jednym z nich. Jak to się stało, że jeszcze go nie zrecenzowałam? Zużyłam już chyba ze trzy słoiczki i choć często testuję nowości, to lubię do niego wracać. PLUSY: +Opakowanie: słoiczek z matowego szkła, ze srebrną zakrętką. Niezwykle prosty design, a jednak mi się podoba. Poręczny i funkcjonalny, możemy wykorzystać produkt do ostatniej kropli. +Konsystencja: no, no, tu mnie mają - kremowa, jakby nieco masełkowata, a jednak lekka i odżywcza jednocześnie - bajka, zwłaszcza dla takiego suchelca gębowego, jakim jestem. +Zapach: kremowy, po prostu. Lekki i świeży, bardzo kobiecy. +Niezły skład - kwas hialuronowy to taka tajna broń, również w profilaktyce przeciwstarzeniowej - nawilża, wiąże wodę w naskórku zapobiegając odwodnieniu skóry, a co za tym idzie, pomaga na dłużej zachować młodość skóry (oczywiście, to wszystko w dużym uproszczeniu). +Dobrze współpracuje z serami (ANR Estee Lauder, Mincer VitaC Infusion, Vichy Idealia, Mincer AA do cery naczynkowej), nie roluje się. +Szybko się wchłania, jednocześnie otulając skórę satynową kołderką - ale bez efektu lepkości czy też ciężkości. +Nadaje się pod makijaż - zapewne jest to zasługa tego, że moja sucha, wrażliwa skóra + odżywczy krem równa się idealny podkład pod makijaż, niemniej jednak, to jeden z niewielu kremów, który tak dobrze współpracuje z kolorówką. +Nie zapycha porów. +Nie uczula. +Łagodzi podrażnienia. +Bardzo dobrze nawilża - czasami stosowałam go bez serum, by sprawdzić, jak poradzi sobie sam i wynik był zadowalający - skóra miękka, gładka, napięta, o ujednoliconym kolorycie. +Stosowany regularnie poprawia stan skóry, jest w doskonałej kondycji - a to też dobrze świadczy o produkcie, ponieważ moja skóra reaguje niemal od razu, gdy coś jej nie pasuje lub nie wystarcza. Tutaj wszystko jest okej. +Wydajny, stosowany dwa razy dziennie starczał na prawie 2 miesiące (to zasługa konsystencji). +Niedrogi - ok.18 zł. +Łatwo dostępny. Minusów nie odnotowałam. Nie oczekuję od tego kremu cudów na kiju - wygładzać wygładza, dobrze nawilża, utrzymuje skórę w świetnej kondycji i stanowi fajny element w mojej codziennej pielęgnacji. Polecam, zresztą nie tylko dla pań 30+ - u młodszych, z wymagającą intensywnej pielęgnacji skórą, sprawdzi się równie dobrze.