Szampony do włosów

Natura Siberica Oblepikha Siberica Professional, Szampon rokitnikowy `Intensywne nawilżenie`

Natura Siberica Oblepikha Professional Szampon Nawilżający 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 lutego 2023 o 22:55
    Dobry i ten zapach
    Jest to delikatny szampon do włosów, więc mam co do niego inne oczekiwania niż do standardowego rypacza. Zamknięty jest w ślicznym opakowaniu w błękitnym kolorze, z wygodnym naduszanym korkiem. Szampon przede wszystkim cudownie pachnie, przez co jego używanie to prawdziwa przyjemność. Jest to łagodny szampon, więc nie pieni się spektakularnie, ale w tej kategorii dobrze spełnia swoją rolę. Delikatnie oczyszcza włosy, ale ich nie wysusza. Używam go, gdy zależy mi na tym, żeby moje włosy dobrze wyglądały i się nie puszyły. Jest też bardzo wydajny. Jeśli chodzi o wady, to przede wszystkim jest stosunkowo drogi i trudno dostępny. Jest to też łagodny szampon, więc włosy szybciej się po nim przetłuszczają niż po standardowym rypaczu.
    Zalety:
    • Cudowny zapach.
    • Delikatny.
    • Dość dobrze oczyszcza włosy.
    • Nie wysusza i nie puszy.
    • Bardzo wydajny.
    Wady:
    • Drogi.
    • Trudno dostępny.
    • Nie pieni się zbyt mocno.
    • Włosy szybciej się po nim przetłuszczają niż po mocnym szamponie.
  • 20 września 2022 o 18:27
    tani i dobry
    Ten szampon jest rewelacyjny. Przystępna cena, naturalny skład, żadnych podrażnień. Moim zdaniem dla wymagających włosów, dobrze sprawdza się na wszystkich głowach w domu.
  • 26 listopada 2021 o 10:15
    Kocham. :)
    Ogólnie produkty do włosów od NS to miód na moje włosy. :D O każdym kolejnym produkcie myślę "to ostateczny hit" a potem próbuję czegoś innego i okazuje się przebijać poprzednika. Kocham zmiękczenie, jakie ten szampon daje moim włosom. Nie robi tylko gładkiej struktury włosa, ale są one tak giętkie, tak miękkie, że czasem myślę, że to nienormalne mieć takie włosy. :D Co jest super to to, że mimo tej miękkości włosy nie są spuszone tylko ładnie wygładzone. Szampon jest delikatny (w moim odczuciu) a bardzo fajnie oczyszcza skórę głowy (co któreś mycie sięgam jednak po szampon z SLS dla lepszego sprania pozostałości pielęgnacji). Zawsze stosuję odżywki, ale dla sprawdzenia jak działa solo - coś dla antyfanów mazideł na włosach - kilka razy zostawiłam go samego sobie i włosy dobrze się rozczesywały, były lśniące. Na pewno do niego wrócę i na pewno będę próbować jeszcze innych wersji. Ale ten szamponik ubóstwiam. :) Dobrze się pieni, często w promocjach, duża pojemność, świetny skład, dobre działanie - czego chcieć więcej. ;D
  • 27 września 2021 o 13:25
    odżywka jak odżywka
    Stosowanie odżywki do włosów jest wpisana u mnie w standardowy zabieg pielęgnacji włosów. Najbardziej podoba mi się w tej odżywce bogactwo olejków, które intensywnie nawilżają nasze włosy już po pierwszym użyciu. Odżywka bardzo łatwo rozprowadza się na włosach oraz szybko spłukuje.
  • 10 lutego 2021 o 13:40
    Oj nie
    Jestem leniem jeśli chodzi o pielęgnację włosów więc szukałam szamponu który miałby dobry skład i fajnie, lekko je pielęgnował, a zaznaczę, że mam zdrowe, mało wymagające włosy. Niestety zawiodłam się, skóra głowy jest po nim niedomyta, swędzi już tego samego dnia, włosy zaczynają się przesuszać i bardzo elektryzują. Użyłam kilka razy i więcej nie mam ochoty. Do tego stacjonarnie jest dość drogi. Szkoda, bo skład wyglądał obiecująco.
    Zalety:
    • pieni się
    • skład
    Wady:
    • elektryzuje
    • słabo domywa
    • przesusza