Odżywki do rzęs

Alverde Lash Booster Odżywka do rzęs

Selvert
    31 października 2023 o 9:57
    Warto przetestować
    Testuje serum od 4 tygodni, dlatego to jeszcze nie są pelne efekty, ale już jest efekt! Serum jest w fajnym, ladnym opakowaniu, a aplikator jest poręczne, dzieki ktoremu aplikacja trwa sekundy. Przed testowaniem serum moje rzęsy miały widoczne ubytki i wypadały stosunkowo szybko, przez co nawet pomalowane tuszem nie robiły większego wrażenia. Pierwsze efekty widziałam w 2 tygodniu stosowania produktu. Rzęsy zyskały na swojej trwałości i gęstości, nie wysypywały się masowo przy zamazywaniu makijażu. Ubytki zaczęły się zapełniać. Teraz już na pierwszy rzut oka widać różnice, rzęsy są gęste i nawet ciemniejsze, a czasem nawet już nie potrzeba tuszu! Długość rzęs tylko trochę się polepszyła, ale nadal jest czas. Efekt jest, czekam także na ten końcowy, aż nie mogę się doczekać.
    ehawee
    22 maja 2018 o 17:05
    Duży zawód
    Kupiłam odżywkę "zamiast" i to był błąd. Wcześniej używałam rewelacyjnego Rapidlash, ale że akurat nie był dostępny w mojej ulubionej drogerii internetowej, zdecydowałam się na Alverde. Pierwszy tydzień stosowania - nic, drugi tydzień - nic. Trzeciego tygodnia zaczęły... wypadać mi rzęsy. Do tego stopnia, że odżywka wylądowała w koszu. Zdrady źle się kończą.
    Zalety:
    • żadnych
    Wady:
    • wypadanie rzęs
    • żadnych efektów objętościowych, czy wydłużających
  • 4 stycznia 2016 o 0:30
    Efekt mizerny
    Odzywke uzywalam dokladnie szesc miesiecy, raz dziennie. Nie pominelam zadnego dnia, wiec spodziewalam sie, ze moja skrupulatnosc zostanie nagrodzona ;-) Jedyny efekt jaki zaobserwowalam, to minimalnie wydluzone rzesy. Na pewno nie byl to spektakularny efekt. Chyba nie mam jeszcze starczego drzenia rak, ale zdarzylo sie pare razy, ze cienki pedzelek trafial do oka. Aplikacja wiec, dla mnie przynajmniej, nie byla przyjemna. Bede szukac czegos lepszego. Używam tego produktu od: Pol roku/ 1 x dziennie Ilość zużytych opakowań: Jedno
    Justy_n
    30 grudnia 2015 o 16:24
    Widoczna poprawa przy regularnej pielęgnacji
    Odżywka jest przede wszystkim tania - kosztuje jedynie 5 euro. Używam jej razem z serum do rzęs firmy eveline i po kilku tygodniach widzę rezultaty. Odżywka zagęściła rzęsy, widać, że jest ich więcej i na pewno jest to zauważalne, ale moim zdaniem najlepiej sprawdza się w połączeniu z odżywką, którą aplikujemy bezpośrednio na rzęsy lub z olejkiem rycynowym. Oprócz tego świetna metoda aplikacji (wygodny pędzelek). Minusem jest jedynie dostępność; niestety wyłącznie z drogeriach DM. Używam tego produktu od: 4 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
  • 16 grudnia 2015 o 13:54
    Zagęszcza i wydłuża rzęsy
    Kupiłam tą odżywkę bez większych nadziei na to, że moje rzęsy - słabe z natury, cienkie, malutkie i łamliwe staną się wzmocnione i grubsze. Używałam jej codziennie, gdy wypadły mi moje naturalne rzęsy to nowe zaczęły wyrastać grubsze, gęściejsze , a z kolejnymi tygodniami coraz bardziej dłuższe. Przy stosowaniu tej odżywki trzeba pamiętać o systematyczności i uzbroić się w cierpliwość, ponieważ jej działanie skupia się na cebulkach, a więc dopiero nowe rzęsy, które nam wyrosną będą wyglądały dużo atrakcyjniej. Odżywka jest wydajna, w miarę tania, ma przyjemny kokosowy zapach, oleistą konsystencję, nie podrażnia oczu i skóry. Jednak jej działanie jest zauważalne po baardzo długim czasie aplikacji (2-3miesiące), dlatego nie polecam niecierpliwym. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie

Zobacz także inne Odżywki do rzęs