Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Dermedic Hydrain 3 Hialuro, Kremowy żel do mycia

Dermedic Hydrain3 Hialuro
Dermedic Hydrain 3 Hialuro Kremowy żel do mycia twarzy 200 ml

eilen96
    31 marca 2025 o 15:01
    Przeciętny
    Jak dla mnie ten żel jest bardzo przeciętny w stosunku do jego ceny. Teoretycznie przeznaczony jest dla suchej skóry twarzy, ale i tak zdarzało mi się, że miałam po nim uczucie ściągnięcia skóry twarzy. Na duży plus opakowanie przez, które widać ilość zużytego produktu, ale niestety jednocześnie pod te plastikową nakrętkę dostawało się sporo wody. Produkt jest bardzo gęsty, nakłada się go sporo na jedno użycie i moim zdaniem jest średnio wydajny, znam produkty bardziej wydajne niż ten. Ogólnie byłam z niego zadowolona, ale jest dość drogi. Jak za tę cenę oczekiwałabym jednak większej wydajności oraz lepszego nawilżenia.
    Zalety:
    • gęsty
    • przeźroczyste opakowanie
    Wady:
    • czasami przesusza
    • mało wydajny
    • dość drogi
  • 29 grudnia 2024 o 3:06
    Wydajny żel
    Jeśli szukacie czegoś co dobrze oczyszcza , jest wydajne i ma neutralny zapach to ten żel powinien się sprawdzić, ma przyjemną konsystencję i serio fajnie oczyszcza , jednak nie zauważyłam po nim jakiejś wielkiej poprawy w mojej cerze. Wolę opakowania z pompką ale po za tym raczej nie ma dla mnie żadnych minusów o ile opakowanie mogę tak nazwać
  • 3 listopada 2024 o 15:48
    Ulubiony żel do mycia twarzy
    Świetny żel, dobrze domywa skórę, delikatnie nawilża i pielęgnuje twarz. Nie pozostawia uczucia ściągniętej skóry. Pięknie pachnie. Jest wydajny, pozornie niezbyt wielkie opakowanie starcza na długi czas. Można wyrwać na promocji za fajne pieniądze, a uważam że jest genialny.
    Zalety:
    • Zapach,
    • Działanie,
    • Skuteczność,
    Wady:
    • Wolałabym opakowanie z pompką, ale jest okey
    desade
    23 września 2024 o 21:21
    Fajna alternatywa dla demakijażu
    Używam tego żelu stricte do demakijażu. Nakładam trochę produktu na silikonową myjkę i czyszczę tak nawet pomalowane rzęsy. W ten sposób oszczędzam na wacikach. Jeśli chodzi o nawilżanie skóry, to akurat to u mnie nie działa. Bezpośrednio już po kąpieli widzę problem - suchość skóry.
    Zalety:
    • Jako do demakijażu spoko
  • 23 września 2024 o 17:44
    Mój ulubieniec
    Żel zamknięty jest w tubce. Niestety nie jest to dla mnie najwygodniejsze rozwiązanie, bo preferuję opakowania z pompką. Nie wpływa to jednak na jego wysoką ocenę. Żel ratuje mnie zawsze, gdy na mojej twarzy pojawi się wysypka albo podrażnienie. +Ma gęstą i kremową konsystencję. +Jest mega wydajny, mała ilość wystarcza do umycia całej twarzy. +Delikatny zapach umila aplikację +Nie pozostawia uczucia napięcia cery +Nawilża i łagodzi podrażnienia Lubię testować nowości, więc nie stosuję go codziennie ale zawsze do niego wracam, gdy z moją skórą zaczyna dziać się coś niedobrego. Polecam!