Odżywki do paznokci

Laura Conti Kompleksowy preparat do odbudowy paznokci

• 21 kwietnia 2018 o 23:29
    Rewelacyjny
    Na moje paznokcie preparat ten zadziałał w 100 %. Moje paznokcie są w dużo lepszej formie niż dawniej, stały się twardsze, nie wyginają się i nie łamią. Odżywka jest wydajna, niewiele jej idzie, aby pomalować wszystkie paznokcie dwukrotnie jak zaleca producent. Na paznokciach ładnie się błyszczy i może świetnie zastępować bezbarwny lakier do paznokci lub bazę pod emalię kolorową. Na moich paznokciach utrzymuje się około tygodnia, a bardzo dużo pracuję swoimi dłońmi w ogrodzie, na budowie i myciu naczyń. Wysycha praktycznie ekspresowo. Nie wysusza skórek ani paznokci. Polubiłam tą odżywkę i na pewno nie raz po nią jeszcze sięgnę.Preparat mieści się w przejrzystej 12 ml buteleczce.Ma troszkę mocny zapach, ale mi to nie przeszkadza.
  • 15 lutego 2018 o 18:35
    Spełnia swoje zadanie
    Wpadła w moje ręce przypadkiem i została na długo. Mam bardzo słabe i łamliwe paznokcie, które bez odżywki nie wyglądałyby dobrze, a już na pewno nie udałoby mi się ich zapuścić. Odżywka spełnia swoje zadanie. Utwardza płytkę, chroni paznokcie przed uszkodzeniami. Nadaje błysku i schludnego wyglądu. Jest w dodatku bardzo wydajna, wystarczyła mi na ponad rok czasu.
    Zalety:
    • szybko schnie
    • idealna baza pod lakier
    • ładne opakowanie
    wjera
    23 lipca 2016 o 21:26
    Jestem na 'TAK'
    Odżywkę zakupiłam na promocji w Rossmannie ok 1,5-2 miesiące temu. Szczerze, nie liczyłam na wielkie wow, ale ku mojemu zdziwieniu odżywka znakomicie się spisuje. Moje paznokcie nie dość, że są bardzo kłopotliwe w utrzymaniu, to jeszcze ostatnimi czasy non stop się łamały i rozdwajały, jak nigdy. Przy codziennej pielęgnacji bez odżywki ani rusz, więc cały czas szukam swojego idealnego produktu do paznokci, testuje różne odżywki. Ten produkt w starciu z moimi paznokciami wypadł bardzo dobrze. Po około tygodniu stosowania było widać pierwsze efekty. Paznokcie znacznie odżyły, po raz pierwszy od dłuższego czasu, udało mi się je zapuścić. Jestem bardzo zadowolona i polecam! +całkiem schludne, przeźroczyste, półmatowe, opakowanie (można bez problemu kontrolować ilość produktu pozostałęgo w fiolce) +wydajna +konsystencja (nieco bardziej wodnista i żelowata od zwykłego lakieru do paznokci) +zapach, który nie drażni i nie przeszkadza +szybko schnie +idealnie nadaje się jako baza pod lakier +działa jak należy +cena +dostępność
    NikaaK
    18 maja 2016 o 19:06
    Uratowała mi paznokcie
    Od zawsze mam problemy z paznokciami. Są łamliwe, kruche, rozdwajają się. O zapuszczeniu ich mowy nie ma. Odżywkę kupiłam jaką jedną z wielu- może pomoże. Nie spodziewałam się po niej za wiele. Ale muszę przyznać, że odżywka daje radę. Wzmocniła paznokcie, mniej się rozdwajają. Na reszcie mogę je trochę zapuścić. Stosowałam ją także po zdjęciu hybryd, które zniszczyły mi paznokcie jak nigdy dotąd. Pomogła po dłuższym stosowaniu. Za taką cenę, czemu nie spróbować. Kupiłam już drugie opakowanie, na czarną godzinę dla moich paznokci.
  • 5 lutego 2016 o 12:17
    BUBEL
    Kupiłam tą odżywkę 2 miesiące temu. Dla mnie okazała się kompletnym bublem. Jedyny plus tego produktu to dostępność i cena, w praktyce u mnie inaczej się sprawdziła. - Nie utwardza mi paznokcia, wciąż się łamią. - Po nałożeniu jednej warstwy odpryskuję tego samego dnia. - Schodzi płatami niezależnie ile warstw nałożę. Nie polecam. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Ledwo 1