Kremy i maski do rąk

Avon Care, Glycerine Hand & Nail Cream [Pink Magnolia, Hand, Nail & Cuticle Cream] Intensywnie nawilżający krem do rąk z gliceryną i witaminą E (nowa wersja)

• 28 kwietnia 2020 o 20:20
    Lubię :)
    Krem do rąk ma bardzo ładne opakowanie. Moje dłonie są suche, a częste mycie rąk potęguje ten efekt dlatego krem do rąk mam zawsze przy sobie. Tego kremu używam już kilka lat i jest dla mnie świetny. Bardzo dobrze nawilża i co najważniejsze szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu, który mi osobiście przeszkadza. Po nakremowaniu dłoni, wystarczy dosłownie chwila by dłonie były nawilżone a krem wchłonięty. Bardzo polecam.
    Zalety:
    • szybko się wchłania
    • wydajny
    • dobrze nawilża
    • nie uczula
    • niska cena
    • nie zostawia tłustego filmu
    Wady:
    • odkręcana tubka
    U konsultantki
  • 16 kwietnia 2020 o 16:56
    Nie taki zły jak reszta
    Po raz pierwszy kupiłam go zaraz po balsamie, tak mi się spodobał zapach, kwiatowy i dość mocny, jednak nie irytował mnie. I tak jak narzekam na inne kremy z Avonu, tak z tego byłam całkiem zadowolona, pomimo parafiny w składzie. Nie lubię, gdy po posmarowaniu dłoni nawilżenie znika po chwili, dla mnie taki czynnik całkowicie dyskwalifikuje krem. A tutaj to nawilżenie nawet się trzymało, choć lekka powłoka na skórze zostawała przez jakiś czas. Plusem była dobra wydajność, miękka tubka i niska cena - płaciłam około 5 zł.
  • 25 września 2019 o 17:54
    Krem do rąk
    Miły, delikatny zapach, lekko nawilża, powoli się wchłania. Może być. Mieni się małymi drobinkami, których sama nie zauważyłam do momentu, gdy gdzieś nie przeczytałam recenzji na jego temat.
    Zalety:
    • przyjemny, delikatny zapach
    • lekko nawilża - w moim przypadku, to wystarczy
    • tani
    Wady:
    • trochę dłużej się wchłania
    eaa1990
    29 lipca 2019 o 14:34
    Nawilża i połyskuje drobinkami
    Polecam ten krem z Avonu! Mile mnie zaskoczył, ładnie pachnie, szybko się wchłania, ma dobra konsystencje, a do tego jest z drobinkami, które się mienia. Aktualnie był niedostępny, wiec wzięłam z jaśminem zobaczymy
    • drobinki
    • nawilżenie
    U konsultantki
  • 19 maja 2019 o 20:36
    Zapach cudowny
    Zapach a jakość dwa bieguny.Jedyne co jest w nim dobre to opakowanie,cena i zapach.Kompletnie nie nawilża,a jedyne co robi to zostawia na dłoniach koszmarne gluty.Wiecej żadnego nie zamówię.