Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Neutrogena Visibly Clear, Pink Grapefruit Facial Wash Żel do mycia twarzy z różowym grejpfrutem

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash żel do oczyszczania twarzy 200 ml

• 26 maja 2023 o 12:11
    Szału nie ma
    Stan cery: mieszana, skłonna do podrażnień, lekkie przebarwienia, cera trądzikowa, skłonna do alergii DOSTĘPNOŚĆ – najłatwiej dostępny online OPAKOWANIE – plastikowa buteleczka z pompką SZATA GRAFICZNA – zgodna z kompozycją zapachową, lekko pomarańczowa SKŁAD – bardzo długi, ale całkiem dobry WYDAJNOŚĆ – kilka tygodni, najgorzej jednak zużyć produkt gdy zbliża się do końca ZAPACH – sztuczny, cytrusowy, bardzo intensywny KONSYSTENCJA – żelowa, przyjemnie się rozprowadza po skórze EFEKT – praktycznie brak, nie widziałam żadnej różnicy ZESTAW – nie widziałam PODRÓŻ – nie sprawdzałam CENA – ponad 20 zł
    • szata graficzna
    • skład
    • efekt
  • 25 stycznia 2023 o 11:48
    Za mocny
    Żel jest bardzo mocny. Mocno wysusza skórę, odkąd go stosuję skóra się aż łuszczy z jego działania. Nic dziwnego skoro w skladzie faktycznie mocne detergenty. Całe szczęście nie zapycha. Jakoś go przemęczę ale napewno nie wrócę. Najchętniej dalabym 2,5 gwiazdki ale że nie ma daję 2 za to ze oczyszcza i nie zapycha.
    Zalety:
    • Wieksza pojemność niż standarowe żele tego typu
    • innych firm.
    • promocyjna cena
    • marka Neutrogena
    Wady:
    • Jakość produktu ( jest jak tani plyn do zmywania)
    • Mocno sie pieni, i działa drażniąco.
  • 30 września 2022 o 14:49
    Ten żel to nieporozumienie :(
    Totalna porażka! Przede wszystkim bardzo mnie podrażnił, już po pierwszym użyciu, choć nie mam skłonności do uczuleń i podrażnień i zdarzyło mi się to dosłownie parę razy w życiu. Pozostawi też uczucie nieprzyjemnego ściągnięcia na twarzy. Zapach - cytrusowy, ale baaardzo chemiczny, konsystencja bardzo glutowata. Naprawdę niestety jest to totalny bubel.
    Zalety:
    • NIC
    Wady:
    • uczula
    • podrażnia
    • chemiczny zapach
    • dziwna konsystencja
  • 21 czerwca 2022 o 13:17
    Podstawowy żel oczyszczający do cery normalnej
    Działanie: Żel do mycia twarzy Neutrogena ma nie tylko oczyszczać, ale też zmywać makijaż, rozjaśniać cerę i walczyć z zaskórnikami. Szczerze mówiąc, ograniczyłbym obietnice producenta do oczyszczania i braku wysuszenia mimo dość agresywnego składu. To naprawdę podstawowy kosmetyk bez rewelacji. Konsystencja: To bardzo gesty, nieco ciągnący się żel. Nie do końca polubiłam się z tą konsystencją, ale na pewno jego plusem jest wydajność. Zapach: Dość wyraźny, cytrusowy - na pierwszym miejscu wyczuwalny jest oczywiście grejpfrut. Dla mnie pi dłuższym używaniu stał się męczący, chemiczny. Opakowanie: Bardzo wygodna, przezroczysta plastikowa butelka z wygodną pompką, dzięki której można dozować odpowiednią ilość kosmetyku. Przy jego dużej wydajności to naprawdę ułatwia sprawę, bo do umycia twarzy potrzebuję ok. pół pompki. Wrażenia końcowe: Bardzo podstawowy żel do codziennej pielęgnacji. Krzywdy nie zrobi, jeśli będziemy pamiętać o dobrym nawilżeniu skóry, ale swoim pozytywnym działaniem również nie powali Was na kolana.
    Zalety:
    • dokładnie oczyszcza skórę
    • domywa resztki makijażu
    • nie podrażnia
    Wady:
    • cytrusowy, sztuczny zapach jest bardzo wyraźny i może przeszkadzać
    • przy stosowaniu codziennie, rano i wieczorem, zauważyłam przesuszenie
    • skład mógłby być lepszy
  • 28 stycznia 2022 o 20:28
    No nie urzekł mnie
    Neutrogena żel do mycia twarzy niestety nie wpłynął jakoś na niedoskonałości czy zaskorniki a w tym celu go kupiłam fakt dobrze oczyszcza skórę i ją odświeża skład też ma nie najlepszy więc po co katować skórę skoro nie robi nic praktycznie się nie pieni ma sztuczny zapach który mi się nie podoba konsystencja jakaś dziwna różowego koloru pojemność jest duża bo aż 200 ml produkt mi się nie podoba może komuś innemu lepiej posłuży
    Zalety:
    • Oczyszcza i odświeża skórę duża pojemność
    Wady:
    • Nie wpływa na kondycję skóry brzydki sztuczny zapach zły skład