AA Hydro Algi Różowe, Krem nawilżająco - korygujący do cery suchej i normalnej na dzień

• 30 stycznia 2019 o 18:07
    Hydro Algi Różowe- idealny krem jesienno-zimowy
    Krem kupiłam przez przypadek, jednak od pierwszego użycia skradł moje serce. Skóra była dobrze nawilżona, zniwelowane zostały przebarwienia i niedoskonałości, krem szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu- mega polecam i wyczekuje na kolejne promocje tego produktu !!
    Zalety:
    • dobre nawilżenie skóry
    • łagodzenie niedoskonałości skóry
    • niwelował przebarwienia na skórze
    • jakość
    • opakowanie starcza na długi czas
    Wady:
  • 18 września 2018 o 10:24
    Meh
    Zawsze śmieszą mnie te kremy rzekomo dla cery suchej, które nie potrafią porządnie nawilżyć nawet cery mieszanej w strefie T. Ten do takich należy. Jest całkiem tani, przyjemnie pachnie... ale naprawdę nie kupiłabym go ponownie, a tym bardziej nie poleciłabym posiadaczce cery suchej... Chyba czas przerzucić się na jakieś kremy dla skóry atopowej - bo tragedia jest na tym rynku kosmetyków drogeryjnych pod względem nawilżenia.
    Anross
    1 sierpnia 2018 o 0:48
    Świetny krem nawilżająco-korygujący
    Mam strasznie suchą cerę i trudno mi dogodzić, pewnego razu w drogerii zauważyłam ten oto krem i... bingo! To jest to! Krem ma przyjemny zapach co też jest dla mnie ważne, do tego świetnie nawilża moją skórę i jest bardzo wydajny, a do tego cena nie zwala z nóg.
  • 25 czerwca 2018 o 14:11
    Złuszczył mnie
    w poszukiwaniach kremu do codziennej pielęgnacji zwróci moja uwagę krem AA. Jak dotąd nie używałam z ich oferty produktów do twarzy i po tym kremie nie zamierzam próbować. O dziwo bo na ogół ich produkty są bezzapachowe, ten ma miły przyjemny zapach,do tego ma lekko różowy kolor. A poza tym nie zauważyłam nawilżenia, u mnie wywołał za to łuszczenie skóry. A do tanich szczególnie tez nie należy ,zapłaciłam za niego ok. 17 zł
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • lekkie opakowanie
    Wady:
    • działanie
  • 23 kwietnia 2018 o 15:44
    Trwałe nawilżenie
    Bardzo pozytywnie oceniam to jak długo skóra jest na prawdę dobrze nawilżona. Jeden z niewielu kremów, który przy kilku-kilkunastu godzinach w suchym klimatyzowanym powietrza daje skórze komfort. Szybko się wchłania pozostawiając matowy, gładki film.