Rozświetlacze

My Secret Princess Dream, Face Illuminator Powder Wypiekany puder rozświetlający

Nasi użytkownicy zostawili 466 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 grudnia 2024 o 18:05
    Blask również dla dojrzałej cery
    My Secret Princess Dream puder rozświetlający poleciła mi znajoma mojego syna. Myślałam, że taki blask można osiągną tylko na młodej buzi. U dojrzałej osoby również wzmacnia blask skóry oraz sprawia, że twarz wygląda bardzo zdrowo. Rozświetlacz niezwykle pięknie się mieni zostawiając idealną taflę na skórze. Produkt jest jedwabisty w dotyku i łatwo się aplikuje. Przez to, że jest wypiekany mam wrażenie, że mi go w ogóle nie ubywa.
    Zalety:
    • wydajny
    • świetnie się rozprowadza
  • 22 września 2024 o 10:16
    Piękne GLOW
    Bardzo dobry rozświetlacz, który daje piękne glow na twarzy. Nie pamiętam ile już jest ze mną, ale jest zdecydowanie niekończącym się rozświetlaczem jeszcze w rewelacyjnej cenie. Ma piękny szampańsko-złoty odcień mam wrażenie, że wygląda dobrze przy każdym makijażu. CUDO za dosłownie grosze!
    Zalety:
    • Wydajność produktu
    • Kolor szampańsko-złoty
    • Piękny blask który tworzy glow na twarzy
    • Cena - kosztuje kilkanaście złotych
    psobota
    13 sierpnia 2024 o 0:05
    Idealne glow za grosze!
    Rozświetlacz z mysecret jest jednym z moich ulubionych rozświetlaczy! Kupiłam go dosyć dobry czas temu a w opakowaniu nadal znajduję się ponad połowa produktu co świadczy o jego ogromnej wydajności. Rozświetlacz niezwykle pięknie się mieni zostawiając idealną taflę na skórze co dla mnie jest bardzo ważne, ponieważ jestem ogromną fanką efektu tafli na skórze a bardzo nie lubię widocznych drobinek. Bardzo przyjemnie rozprowadza się mniejszym pędzlem a nałożony na mokro robi jeszcze większe wow niż nałożony normalnie. Nie kruszy się, ma całkiem przyzwoite opakowanie odporne np. przy upuszczeniu produktu. Zawsze będę miała go w kosmetyczce!
    • Perfekcyjny glow
    • Pięknie się mieni
    • Odporne na uszkodzenia opakowanie
    • Nie kruszy się
    • Przyjemny w nakładaniu
    • Dobra dostępność
    Wady:
    • Opakowanie mogłoby być bardziej estetyczne i dopracowane
    Drogeria Natura
  • 6 lipca 2024 o 18:27
    ulubieniec
    Fantastyczny rozświetlacz dający taflę na skórze. Świetnie sprawdza się na suchej cerze. Zawsze do niego wracam. Zużyłam już 3 opakowania. Odcień princess drem może trochę ciemno wypadać na bardzo jasnej cerze, u mnie idealnie sprawdza się jak trochę się opalę.
    Drogeria Natura
  • 15 czerwca 2024 o 23:39
    Dobry na twarz i na ciało
    Produkt z My Secret to wypiekany puder rozświetlający, który obiecuje nam dodać naszej skórze pięknego, promiennego i zdrowego blasku. Produkt jest zamknięty w eleganckim opakowaniu, plastik wydaje się być solidny i wytrzymały, będzie idealny do szybkich poprawek w ciągu dnia czy w podróży. Produktu używam zarówno na twarz jak i świetnie sprawdza mi się na ciało np gdy chce rozświetlić dekolt. Formuła produktu jest wypiekana. Produkt jest jedwabisty w dotyku i łatwo się aplikuje. Na twarzy tworzy się efekt naturalnego blasku, który rozświetla cerę, nadając jej zdrowy , promienny wygląd. Jest to produkt bardzo uniwersalny. Przez to, że jest wypiekany mam wrażenie, że nigdy się nie skończy. Używałam go bardzo długo a zużycie znikome. Bardzo przyjemny produkt, warty przetestowania.
    Zalety:
    • wydajny
    • wielofunkcyjny