Emulsje, esencje i boostery

Dr Irena Eris Clinic Way, Dermokapsułki rewitalizujące

Dr Irena Eris CLINIC WAY Dermokapsułki rewitalizujące 30kaps.
Dr Irena Eris Clinic Way Dermokapsułki rewitalizujące

• 31 marca 2025 o 10:14
    Cudowna bomba witamin
    Dostałam je w prezencie i bardzo się ucieszyła, ponieważ dużo o nich słyszałam. Sama aplikacja jest bardzo prosta. Kapsułka jest wydajna starcza na twarz i dekolt.Ma konsystencja delikanego olejku przez co łatwo się rozprowadza. Zapach jest lekki i orzyjemny dla nosa. Skóra po staję się aksamitna, nawilżona i zregenerowana. Kapsułki nadaja się idealnie pod makijaż ale również stosuję je na noc aby zregenerować swoją twarz. Uważam że jest to bomba odżywcza dla skóry.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Aplikacja
    • Aksamitna skóra
    • Nawilżenie
    • Wygładzenie
    • Regenerują
    Wady:
  • 1 marca 2025 o 14:13
    Przepięknie pachną i regenerują skórę
    Opakowanie tych kapsułek kupiłam w okazyjnej cenie przy zakupie całego zestawu Clinic Way. Lubię tę serię,sama korzystam od czasu do czasu z wersji 2i 3 natomiast moja mama jest absolutnie zakochana w wersji 5. Sera w kapsułkach sprawują mi się najbardziej jako baza pod makijaż i pierwotne tak właśnie chciałam potraktować dr Irena Eris. Kapsułki zamknięte są w lekkim ale poręcznym słoiczku z zamknięciem na klik,przez co nie dostaje się do nich powietrze i łatwo po nie sięgać w razie potrzeby. Kapsułki są koloru czerwonego,choć sama substancja aktywna jest bezbarwna. Zasada bardzo prosta, bierzemy kapsułkę,odrywamy ogonek i zawartość nakładany na twarz. Ogromnym atutem jest tutaj przepiękny zapach,kwiatowy, elegancki moim zdaniem obłędny. Sama formuła jest żelowa,lekko silikonowa stąd moje upodobanie do stosowania jako baza do makijażu,może specjalnie go nie trzyma w ryzach ale podkład sunie fantastycznie. Optycznie kapsułki wygładzają cerę, spłycają zmarszczki, natomiast stosuję je od czasu do czasu aby powiedzieć czy wpływają aż tak mocno na stan skóry. Dla mnie to taki luksusik w pielęgnacji i lubię z nich korzystać bardziej niż np z kapsułek Clarena (głównie z powodu zapachu), daję polecajkę!
  • 27 lipca 2024 o 10:58
    Świetnie odżywiały skórę
    Serum zamknięte w wygodnych ampułkach. Same ampułki łatwo użyć, wystarczy pociągnąć palcami. Esencja z ampułki starcza na całą twarz. Buzia po zastosowaniu jest odżywiona i fantastycznie nawilżona. Mam jednak wrażenie że cena jest trochę za wysoka.
    Ann_ek
    7 czerwca 2024 o 18:36
    Zaskakująco aksamitna i jedwabista skóra
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Pewnego dnia postanowiłam sprawić sobie prezent i kupiłam boxa z miniproduktami w Super-Pharm. Kosztował mnie 149 zł i zawierał kilkanaście kosmetyków do pielęgnacji twarzy i ciała. Mam cerę mieszaną, strefa T mocno mi się przetłuszcza, ale cała twarzy jest jednocześnie odwodniona i przesuszona. Zmagam się też z jej wrażliwością. O opakowaniu nic nie napiszę, ponieważ ja zużyłam próbkę o zawartości 5 sztuk. To ampułki wykonane z czerwonego plastiku, w kształcie rybek. Producent informuje, że można je albo przekręcić, albo rozciąć. Niestety mnie się to przekręcanie kompletnie nie udawało, musiałam używać nożyczek. Formuła jest dość rzadka i lejąca. Trzeba uważać podczas nakładania, bo może spływać i uciekać. Za to rozprowadza się jak marzenie, sunie po skórze gładko i sprawnie. Kojarzy mi się trochę z suchym olejkiem, bo na początku jest taka tłustawa, ale po chwili wchłania się praktycznie do matu. Nic się nie lepi ani nie klei. Zapach piękny, ale zupełnie nie potrafię go opisać. Lekko kwiatowy i pudrowy, kojarzy mi się z luksusowymi kosmetykami. Intensywny, ale tylko podczas aplikacji, po wchłonięciu już praktycznie wcale go nie czuć. Wydajność okej, bo jedna ampułka z łatwością pokryje dokładnie całą twarz, szyję i dekolt. Aplikowałam na uprzednio oczyszczoną i stonizowaną skórę, co drugi dzień. Oczywiście pierwszym, co zauważyłam jest cudowne wygładzenie. Skóra jest tak miękka i aksamitna, jedwabista w dotyku, wyjątkowy efekt. Poza tym rewitalizują, odżywiają, dodają skórze takiego wewnętrznego blasku oraz energii. Naprawdę wizualnie poprawiają wygląd skóry. Niestety nie wiem, na ile jest to efekt pielęgnacyjny, a na ile okluzyjny, dzięki zawartym w składzie silikonom. Nie wiem też, czy nadaje się pod makijaż, bo używałam ampułek wyłącznie podczas wieczornej pielęgnacji. Wydaje mu się jednak, że powinny zachować się jak baza. Za to mogę stwierdzić, że nie zapychają ani nie podrażniają. W ogólnym rozrachunku myślę, że ampułki zasługują na uczciwą czwórkę. Na pewno nie jest to must have pielęgnacji, raczej jej dodatek, ale nie powiem, bardzo miły.
    Zalety:
    • świetnie wygladzają
    • rewitalizują
    • odżywiają
    • nie zapychają, nie podrażniają
    • pięknie pachną
    • konsystencja suchego olejku, świetnie się rozprowadza i szybko wchłania
    • nie pozostawiają tłustej warstwy
    Wady:
    • skład
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 lutego 2024 o 21:14
    Znam lepsze produkty
    To serum jest jak serum do włosów. Wydaje się olejowe, ale nie jest jakieś tłuste. Jak nałożę na usta (bo zdaża mi się nakładać serum na usta), to nie czuję nawilżenia, a po prostu warstwę zabezpieczającą. Zapach jest całkiem ładny. Produkt zamknięty jest w pojedynczych kapsułkach, które wyglądają jak kręgle. Należy przekręcić na zwężeniu lub obciąć. Zdecydowanie polecam obcinanie, bo przy przekręcaniu wypływa zawartość. Jedna kapsułka wystarcza na twarz i szyję.